söndag 13 juni 2010

Barack Hussein Obama - fågel, fisk eller muslim?

Atlasshrugs – Pamela Gellers inlägg kan man läsa följande:


President Barack Obama och First Lady Michelle Obama poserar på en bild under en mottagning på Metropolitan Museum i New York med Ahmed Aboul Gheit, utrikesminister i Arabrepubliken Egypten, och H.E. Laila Kamal El Din Salah.


Egyptens utrikesminister Ahmed Aboul Gheit sa att han hade ett ” en-på-ett möte” med Obama, då president Obama sa till honom att han fortfarande var en muslim, son till en muslimsk far, han är styvson till en muslim och att hans halvbröder i Kenya är muslimer, och att han var välvilligt inställd till den muslimska agendan.

Han begärde att den muslimska världen visar tålamod. Obama lovade att när han besegrade några inhemska amerikanska problem (Healthcare) skulle han visa den muslimska världen vad han skulle göra med Israel. (Mer här)

Mer att läsa finns på Israel today.


*****

President Barack Hussein Obama har inte kunnat uppvisa en födelseattest som visar att han är född på Hawai!

2 kommentarer:

 1. Go dag.
  Efter mordhot och mordförsök så e vårat svar till muslimerna att nu börjar vi bota muslimska barn från islam genom att skicka denna info till deras HEMsidor,
  När "profet" mohammed var 50 år gammal så gifte han sig med en 9 år gammalt barn så han var en äcklig pedofil och även en slavägare. Vad koranen tycker om flickor kan man läsa i koranen sura bina 60. Läs mer på Svenska mohammed T-shirt sidan på
  http://www.mohammedt-shirt.com
  inte mitt ip nr

  SvaraRadera
 2. Till anonym från anna-nym
  Om jag inte misstar mig så gifte sig mo med Aisha när hon var ett barn på 6 år. Däremot konsumerades (vilket innebär?), "äktenskapet" när hon var 9 år..... mo är enlige koboken den perfekta musslan, vad sägs om det ?!
  MVH

  SvaraRadera