fredag 4 juni 2010

Bilderberggruppen och Ship to Hamas


Bilderberggruppen har möte i Sitges nu mellan 3-6 juni. Alla bör vi följa med som kommer ut av detta möte.

På bloggen inkom en kommentar som jag tyckte var så intressant att jag sparade den inför Bilderbergarnas möte i år.

Här följer den.

”Allt går planenligt efter Illuminatis agenda. Vi måste protestera! Informera fler!

Ulf.O. har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Brev till statsminister Fredrik Reinfeldt från Jul...":

Absolut totalt sant, det som sägs i artikeln. Vill bara utan att kritisera i någon form, bara påminna övriga läsare av artikeln, att Herr Reinfeldt ingår i den lilla rara gruppen Bilderbergare, med sin ständiga medlöpare Herr Bildt, denna grupp tillhör ju också den yttre ringen av Frimurarna, vilken loge vet jag inte, men den tillhör definitivt den grupp som har kontakt med Rotschild et Consortes.

Trilaterala kommissionen, är ju en grupp som alltid är med när alla potentater träffas i lite var stans runt jorden, för att där igen diskutera aktuella ekonomiska " problem ".

Det är ju bara så att det är de själva som har iscensatt denna av oss svenskar nu pådyvlade, och i övriga Europa likadan politik, allt i akt och mening att bryta ner allt vad som står för tradition, hem, skola, ekonomi etc.

Det är denna ljusskygga grupps heltidsarbete, att få igenom den s.k New World Order.
Man får inte glömma att det var just Reinfeldt och Bildt som reste ner till Bryssel och skrev i tysthet på Lissabonavtalet, trots att vi , svenska folket i röstning hade svarat nej, med bred majoritet.


Sådant bryr de sig inte om, tyvärr.

Gud, om alla svenskar och för den delen alla invandrare som är här och lever som oss svenskar, arbetar och sköter sig, vilket jag inte har det ringaste emot, bara visste vad som pågår i all hemlighet.

Jag vill bara citera gamle Henry Ford, vad dessa Illuminatis strävsamt genom millennier har arbetat för, för att ta just den totalitära makten, dessa 13 familjer, med medlöpare.

Så här sa han strax innans han dog 1948 tror jag det var.

´om vanligt folk bara visste vad som bankirerna, och deras folkvalda håller på med, så skulle det vara revolution innan morgondagen gryr´ .
Ulf.O.
Ja, så sa han”


Jihadmalmö:

Vem ligger egentligen bakom Ship to Hamas. Många har säkert ställt sig frågan:
Vem står i verkligheten bakom Ship to Hamas, det stora PR-jippot för
islamismen i Gaza ?
Weekly Standard ger svaret i artikeln
The Terror Finance Flotilla av
Jonathan Schanzer.

De turkiska arrangörerna av den Gaza-bundna flottiljen som i morse bordades av israeliska kommandosoldater visste långt i förväg att deras fartyg aldrig skulle nå israeliskt vatten .

Detta beror på att arrangörerna tillhör en ideell organisation (nonprofit) som förbjöds av den israeliska regeringen i juli 2008 för sitt samröre med finansiering av terrorism.”

1 kommentar:

  1. Illuminati är egentligen påhittat nazistiskt judehets. Se vidare det här blogginlägget:

    http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/05/04/muhammedaner-ar-nazister/

    SvaraRadera