torsdag 10 juni 2010

Skänker svenskarna bort sitt eget land?

Malmö 10-6-10

DET BORTSKÄNKTA LANDET

Upplopp i stadsdelen Tynnered, Göteborg och i Rinkeby,Stockholm.

Slagsmål mellan ett femtiotal personer på Herrgården i Rosengård,Malmö. Vild skottlossning under ett rånförsök mot ett växelkontor i Malmö där två personer sköts. Två timmar senare ytterligare skottlossning bara ett kvarter från den tidigare skottlossningen.Som en följd av dessa skjutningar utbröt ett bråk utanför akuten på sjukhuset i Malmö där ett 80-tal personer var inblandade.

Detta ovan är bara ett axplock av de senaste dagarnas mångkulturella händelser i vårt land.

I Rinkeby brändes den s.k Rinkebyakademin ner.För vilken gång i raden som en skola bränns ner i Sverige är det väl ingen som vet.För vilken gång i raden som svensk polis och brandkår utsätts för stenkastning och annat är det ingen heller som vet.Hur många svenska tjejer som har blivit våldtagna, lemlästade och t.o.m mördade är det väl ingen heller som kan hålla reda på numera.Hur många åldringar som har rånats och väskryckts,tja,det är väl ingen som reagerar för sådana vardagliga händelser i det så mångkulturella Sverige numera. många svenska ungdomar som har rånats av mångkulturella ungdomsgäng runt om i Sverige har man för längesedan troligen tappat räkningen på.

En sak vet jag i varje fall! Inget annat folk än svenskarna har så stillatigande,med händerna i byxfickorna och med blicken sänkt skänkt bort sitt land till folk komna från de primitivaste kulturer som idag finns på vår jord.

Kulturer där hedersmord,sharialagar och analfabetism och kvinnoförtryck råder och där våld utgör ett ständigt närvarande inslag i gatubilden i form av bl.a självmordsbombare.
Gång på gång får vi exempel på hur naiva aningslösa föräldrar låter sina döttrar inleda förhållanden med ynglingar komna från kulturer där en kamel är mer värd än en kvinna och där förhållandet slutar med misshandel och t.o.m mord när den kränkte ynglingen ställs inför faktumet att hans "ägodel"vill göra slut.

Svensken reagerar inte på vad som är en av de största anledningarna till att hans barn tvingas bo kvar hemma långt upp i vuxen ålder därför att det inte finns några lediga hyreslägenheter att tillgå. Nej,tacka f-n för det när hela stadsdelar bebos av s.k flyktingar och där flyktingen tillika inte ens betalar hyran av egna medel och som tack för detta vandaliserar lägenheterna på rekordtid.

Jag vill påstå att svenskens flathet, passivitet och ointresse för sitt lands framtid saknar motstycke. Ett folk som mer eller mindre helt utan motstånd tillåter att det som tidigare generationer har byggt upp nu missbrukas av individer som aldrig har haft det minsta intresse av att tillföra landet något annat än kostnader och sociala problem.

Jag vet inte, men ett folk som inte värdesätter sitt land och sin kultur mer än svenskarna skall kanske inte ha ett eget land.

Det är för mig t.ex helt ofattbart att en svensk som har tagit miljonlån för att kunna förverkliga sin dröm om att bo i eget hus accepterar att en åttabarns s.k flyktingfamilj kan flytta in i en liknande villa bredvid och där bo helt gratis av den anledningen att dom anses vara trångbodda av myndigheterna.Den svenska familjen går t.o.m över med en skål jordgubbar och hälsar de gratisboende välkomna. Detta hände för ca 8-9 år sedan i Bunkeflostrand utanför Malmö.Vad tror ni händer när släktingarna som eventuellt finns kvar i hemlandet får höra detta?

Svensken kommer troligen i årets riksdagsval att återigen lägga sin röst på någon av de partier som idag finns representerade i riksdagen och som naturligtvis är ansvariga för detta mångkulturella träsk som har skapats i detta land.När sedan ännu fler lagar tillsätts som gör svensken till andra gradens medborgare i eget land så kommer han kanske att gny lite grann och uttala den svenska standardfrasen:det är för jävligt!

Efter att ha uttalat dessa modiga ord så kommer han att sätta sig framför teven och bli helt galen när hans favoriter i Robinson och Lets dance och Så skall det låta röstas ut.För då j-ar reagerar svensken! Att hans land har skänkts bort mitt framför näsan på honom spelar inte så stor roll och att skolan där hans barn går nyligen brann ner för tredje gången har mindre betydelse. Särskilt om biträdande rektor på knagglig svenska förklarar att vi måste förstå att detta har med invandrarungdomens utanförskap och traumatiska upplevelser under den svåra flykten till Sverige då man var tvungen att åka i turistklass på flyget hit.

Dessa exempel här ovan, det finns många fler man skulle kunna skriva om, har tyvärr gjort att jag numera nästan tycker att det är rätt åt svensken i gemen att ha drabbats av dessa mångkulturella inslag. Låt fler skolor brinna, låt fler svenska tjejer bli våldtagna och lemlästade,låt fler åldringar bli rånade mm mm. Har befolkningen i ett land låtit detta pågå i närmare 30 år och inte reagerat och protesterat mer och där t.o.m ett stort antal aktivt har arbetat för att låta mångkulturen riktigt få blomma ut, ja, då är det folket inte värt något annat.

Naturligtvis så ligger det stora ansvaret för detta mångkulturella kaos som nu råder i landet till största delen på de 349 förrädare som sitter i riksdagen, oavsett partitillhörighet.


Men vilka är det som har möjliggjort för dessa att göra så som de har gjort. Jo,det är det svenska folket! Och då kan ni f-n i mig ha upplopp på upplopp och bränder på bränder och våldtäkter på våldtäkter osv.......


Som den invandrare jag själv är eftersom jag kom hit som femåring 1956 med mina föräldrar så ställer jag mig frågan: hur kan det vara att jag värderar Sverige högre än vad ni svenskar själva gör med ert eget land?

Anledningen till det är kanske att mitt land och min rätt att få växa upp i mitt hemland förvägrades mig av en ockuperande stormakt. Nu är detta inget som jag grämer mig över idag för jag tycker att jag ändå har fått leva ett bra liv i Sverige och jag tror att jag har visat min tacksamhet mot svenskarna på det sättet jag har levt, d.v.s jobbat och betalat skatt i snart 40 år. Det är inget märkvärdigt med detta för det har många andra invandrare också gjort.

Dock är det långt ifrån alla som visar sin tacksamhet på det sättet, det ser vi exempel på dagligen.


Och jag säger det rent ut:

HUR HAR NI KUNNAT TILLÅTA ATT DETTA SKER MED ERT EGET LAND, SVENSKAR????

Sandor Herold,Malmö

****

Idag vet vi hur det har gott för Geert Wilder i Nederländerna.
Läs talet av Geert Wilder som hölls i New York på ett möte för patrioter angående Jihad-konferensen i Jerusalem.

”Om en generation eller två, så kommer USA att fråga sig: Hur kunde vi släppa Europa?"


Platon
De som är för smarta att engagera sig i politik blir straffade genom att bli styrda av de som är dummare.

5 kommentarer:

 1. Sandor Herold är en hjälte. Tack för ett utmärkt inlägg!

  SvaraRadera
 2. Så är det Sandor! Det är bara de som personligen upplevt krig,svält eller förtryck av en stormakt som inser värdet (och behovet av) att riskera livet i sin kamp för att få behålla sin boplats på jorden. / Finländare, född den 30 jan. 1944 som överlevde de 3 terrorbombningarna som Sovjet satte in mot Helsingfors 1944, den 6:e feb., 16:e feb., och 26:e feb. med sammanlagt > 2.100 bombplansanfall!

  SvaraRadera
 3. Hur länge orkar vi tåla allt det som sker innan det är dags för en kupp för att bli av med dessa naiva styrande rötägg??

  SvaraRadera
 4. Hans Nilsson11 juni 2010 20:25

  Mycket bra artikel av Sandor SVERIGE i ett NÖT-
  SKAL. Jag insåg FARORNA på tidigt 80tal och
  blev då BESKYLLD för att vara en NEJsägare ej
  SE MÖJLIGHETERNA och man sa att UTVECKLINGEN
  GÅR EJ ATT STOPPA.Men jag kommer aldrig att
  lägga min RÖST på något PARTI inom 7klövern för
  2006 RÖSTADE JAG SD och kommer att RÖSTA SD i
  det KOMMANDE VALET FÖR SVERIGE och KOMMANDE
  GENERATIONER.

  SvaraRadera
 5. Hans Nilsson13 juni 2010 11:05

  Du har helt RÄTT Sandor LANDET SKÄNKS BORT först
  och främst av tidigare och sittande REGERINGAR
  med SVENSKENS TYSTA MEDGIVANDE genom VAL.Efter
  andra världskrigets slut stod SVERIGE med ett
  land helt intakt och med en produktionsapparat
  under stark uppbyggnad. När sen stora delar av
  världen låg i ruiner kunde vi producera och
  exportera allt och mer därtill och det kom en
  mängd exportinkomster som man kunde göra reformer för.Det var just där som den ekonomiska fartblindheten uppstod. Folket tjänade pengar ja mycket pengar regeringen sjösatte ekonomiska reformer som var till gagn för folket men tyvärr helt utan kontroll man
  litade helt på svenskens moral och den var inte särskilt hög.Åren gick pengarna fortsatte att strömma in men de strömmade ut allt snabbare
  inget samlades i ladorna för att alla trodde att detta varade för evigt.Sen kom enegikrisen
  på 70talet med nedgång i ekonomin men sen kom
  det GLADA 80talet och då var vi på väg till
  himlen igen men det blev kris igen men nu hade
  man en mängd personer som man fick försörja sen
  man beslutade på 70talet om att landet skulle
  vara MÅNGKULTURELLT och under hela denna tid har SVERIGES REGERINGAR kunnat regera fritt för
  SVENSKEN har haft fullt upp med att betala skatt
  bygga hus åka till utlandet på semester vara i
  sommarnöjet dricka kaffe latte rösta på lets dance, melodifestivalen idol och till detta ha
  fredagsmys med ett gott vin och chips.Så det är
  inte konstigt att svensken ej har märkt att det finns andra som håller på att överta svenskens
  roll i samhället men inte nu som närare utan dessa har ju hela tiden varit tärare så det kommer de att förbli så SVENSKEN kommer fortfarande att ha rollen som FÖRSÖRJARE men nu
  under betydligt mindre angenäma former nämligen
  SLAVLIKA .

  SvaraRadera