söndag 18 juli 2010

Ensamkommande "flyktingbarn" trakasserar kvinnor

Vad tycker "arbetarklassens hjälte" om nedanstående? Tycker han kanske att för den goda sakens skull, genomförandet av kommunismen i Sverige, får svenska kvinnor stå ut med att bli trakasserade och i värsta fall våldtagna av de stackars "ensamkommande flyktingbarnen"?

Kent Ekeroths blogg kan man läsa följande:

Rånad och förnedrad av nysvenskar
Västerås. Undersköterskan var på väg hem efter avslutat skift på lasarettet när hon stötte på en grupp representanter för det nya Sverige. Hon blev rånad, fick sina kläder sönderskurna och kallad ”jävla svennehora”.

PI har tidigare skrivit om händelsen, nya fakta har nu dock tillkommit. Klockan hade precis passerat 22 på onsdagskvällen då Elizabeth, 26, var på väg hem på sin cykel. Till en början talade hon med sin pojkvän på mobilen. Det gick dock lite vingligt så hon började istället att gå och leda cykeln. Vid ett buskage vid Kuskgatan står tre killar och pratar. Situationen kändes plötsligt olustig. Precis efter att Elizabeth passerat killarna avbryter hon samtalet med pojkvännen vars son inte mår bra. Då börjar killarna springa efter.

Den äldsta, i 20-årsåldern, springer ifatt Elizabeth och ställer sig framför cykeln. Hon ber honom att flytta på sig. Till svar plockar killen fram en kniv och rispar henne i armen samtidigt som han säger ”jävla svennehora”. Sen hinner även de andra två killarna, som är i 15-årsåldern, ifatt. De kastar omkull Elizabeths cykel och knuffar in henne mot en dunge. Där skär de av axelbanden på hennes tubtopp och bältet i hennes shorts samtidigt som de skrattar och manar på varandra. Hon blir även rispad på bröstet och försöker putta bort den äldsta killen varpå han skär henne i benet. Hur lång tid det hela pågår har Elizabeth svårt att uppskatta i efterhand.

Det hela avbryts då ett par pojkar i 14-årsåldern kommer cyklande. Rånarna tar då hennes väska ur cykelkorgen och försvinner. Elizabeth sitter kvar vid vägkanten, blodig och chockad. Hon hade precis fått fast anställning och skulle bara ta sig hem. Hon ringer 112 och polisen dyker upp ganska omgående. Tre killar grips men det visar sig vara fel personer. Förövarna går ännu fria.

– Det som stör mig mest är deras kvinnosyn. Jag är småbarnsförälder, kämpar på och sköter mig. Men så ska jag inte kunna cykla hem själv. Nu kan jag inte ens sova. Jag har fortfarande inte fattat riktigt vad som hänt. Jag tror inte de fattat vad de gjort mot mig heller.

Förövarna sprang österut i riktning mot Narvavägen. Har du sett något? Ring polisen på 114 14. De är intresserade av alla tips eller upplysningar de kan få.
Denna tjej skulle idag ha sluppit detta trauma om vi inte hade släppt in dessa kulturberikare i landet...

Är dessa ”flyktingbarn” i själva verket trojanska soldater?

Är det kanske så som Muhammed Gadaffi har uttalat:
”Turkiet kommer att vara den trojanska hästen i Europa Allah lovade Islam en seger mot alla religioner ... Ni [muslimerna] är en minoritet i Europa. Allahs vilja är att ni kommer att bli en majoritet en dag och ni kommer att få ...”Ensamkommande ”flyktingbarn” trakasserar unga flickor och kvinnor i Trelleborg

Från John Wilthorn till Internetgrupperna Fw.

Informationen har skickats till Statsminister Fredrik Reinfeldt, Socialdemokraterna, SAP, Folkpartiet, Sverigedemokraterna-riks, Kristdemokrterna-riks, Mona Sahlin Riksdagen. Lars-Ingvar Ljungman Vellinge, Ilmar Reepalu, Bengt Westerberg

”Läs här vad Trelleborgs Allehanda vägrar berätta
Trelleborg 2010-07-01

Hej!
Jag önskar få nedanstående debattartikel publicerad i Trelleborgs Allehanda.

Mvh
Per Klarberg

Vad var det jag sa!
Förra veckan skrev Trelleborgs Allehanda en gullig artikel om transitboendet i Beddinge ”Rosengården öppnade sina dörrar”, ”På tisdagen var det öppet hus i Rosengårdens transitboende för ensamkommande flyktingbarn.” Osv osv

I dagens TA (30/6) kan vi läsa om ”Sexuella ofredanden på regionbuss”. Inte ett ord i artikeln berättar att de som sexuellt ofredar kvinnorna på bussarna är… mycket riktigt, de s.k. ”barnen” från Rosengården i Beddinge!

Jag har fått det bekräftat, det som det pratats om så länge nu, de ensamkommande ”flyktingbarnen” antastar flickor och kvinnor på bussen när de åker till och från transitboendet i Beddinge. ”Polisen har identifierat misstänkta personer i samtliga tre fall” skriver Trelleborgs Allehanda. Det är bekräftat av polisen att det i samtliga fall rör sig om ”barnen” från transitboendet Rosengården i Beddingestrand.

Det har nu gått så långt att flickor och kvinnor inte vågar åka med regionbussen längre av rädsla för ”barnen”, dvs de vuxna männen som benämns barn. Och 7 klövern i Trelleborg (alliansen + socialdemokraterna) vill påskynda och teckna avtal med migrationsverket för att ta emot fler vuxna ensamkommande män! Någon som ställer sig frågade till varför Sverigedemokraterna behövs i Trelleborgspolitiken?

Per Klarberg,
gruppledare Sverigedemokraterna Trelleborg"


Rickard Frank, chefredaktör för Trelleborgs Allehanda, meddelar i ett mail fredag 2 juli att Trelleborgs Allehanda inte tar in debattartikeln från Per Klarberg. Rickard Frank skriver i sitt mail ”Vi kommer inte att publicera ditt inlägg. Generellt skriver vi aldrig ut information om misstänkta brottslingar så att de kan identifieras.”

Och avslutar mailet med ” Vi kan ibland uppge brottslingars etnicitet och yrke etc men bara om det är relevant för att beskriva själva brottet.”
Rickard Frank, chefredaktör på Trelleborgs Allehanda, har således bestämt att det inte är relevant för Trelleborgs kommuninvånare att få reda på vilka som ligger bakom de sexuella trakasserierna på regionbussarna!”

***

Som jag tidigare berättat publicerar Demokratbloggen artiklar som är från Fri information skrivna 1992 men de är lika aktuella idag. Bland annat skriver Eva Bergqvist om hur flyktingbarn utnyttjas.

Utdrag:
”Ur FRI INFORMATION: 1992
För några år sedan blev det vanligt att ensamma barn framför allt från länder i Mellersta östern kom till Sverige för att söka asyl. I vissa fall har de asylsökande barnen inte varit mer än sex eller sju år. Nästan alla av dessa barnasylanter har åtminstone någon förälder vid liv, och de har en normal utbildning för sin ålder. Vid asylansökan presenteras typiska färdiga historier av det slag som asylanter brukar få lära sig av människosmugglare eller andra som ger anvisningar om hur man gör för att ta sig in i vårt land.

Enligt Rädda Barnens tidning Barnen och Vi nr 5 1992 hade fram till slutet av juli i år 803 ensamma barn och ungdomar kommit till Sverige som asylsökande. Då hade invandrarverket 747 ensamma barn av 34 olika nationaliteter inskrivna på sina förläggningar. 370 av dem kommer från det forna Jugoslavien, 260 från Somalia. Majoriteten är pojkar i övre tonåren.”

I en annan artikel FALLETE SVERIGE också från 1992 skriver Eva Bergqvist om Chile:

” En del av oss minns kanske militärkuppen i Chile 1973. Den beskrevs strax efteråt av Andres Küng, numera ledamot av Folkpartiet liberalernas partistyrelse, i en tankeväckande bok: ”Fallet Chile – Att så socialism och skörda fascism” (Askild och Kärnekull, 1974).

Küngs bok skildrar utvecklingen fram till och med kuppen, som i all korthet var följande:

Den socialistiske presidenten Salvador Allende inledde omvandlingen av Chile i socialistisk riktning med endast en tredjedel av väljarna bakom sig.

Huvudsakligen som ett resultat av Allendes politik blev den ekonomiska och politiska situationen i landet allt värre. Kaoset ledde till att befolkningen splittrades politiskt. Extrema och våldsbenägna grupper på både vänster- och högerkanten stärktes. Till sist stod Chile vid ruinens brant och samhället hotades av kollaps.”

Det tryckta sammandraget av vitboken är nu klart.
Sammandraget är på 184 sidor och kostar 60 kr + porto (33 kr).
Beställningar kan ske genom att sätta in 93 kr på
postgiro 80 73 30 – 6.

VÅGA VARA SVENSK och kom ihåg: Sverige är den enda plats på jorden som vi kan kalla vår plats på jorden.

1 kommentar:

 1. Jag har avslutat mitt långvariga abonnemang på
  denna jävla SVENSKHATANDE SKITTIDNING Trelleborgs Allehanda som i sin tur ägs av en
  ännu större SVENSHATANDE SKITTIDNING nämligen
  Sydsvenskan. På dessa tidningar sitter chefsredaktörer och politiska redaktörer som har
  sådan makt att de styr helt och hållet över vad
  som är passande ur deras synvinkel att publicera.Detta är verkligheten i DIKTATUREN
  SVERIGE idag helt i klass med KINA.Det första som SD skall försöka avskaffa är PRESSTÖDET så vi drar undan den ÄKTA MATTA som dessa går och
  trampar på daglidags så de får komma ut i verkligheten och agera som alla andra företag.
  Har dessa ej en produkt som är säljbar skall de
  ej finnas på marknaden utan man skall lägga ner
  KONKURS vi SKATTEBETALARE skall inte vara med
  att finansiera PÖSMUNKAR med ÖVERSITTAREFASONER
  det får andra ägna sig åt.

  SvaraRadera