söndag 4 juli 2010

KD vill införa fördubblade invandrarbidrag


KD vill fördubbla invandrarbidrag
Publicerat 3 juli 2010 kl 03:10

Nyamko Sabuni, en del av Sabuni-klanen och Göran Hägglund, en av de sju partiledarna som sviker sitt eget land och folk.

Göran Hägglund ser inga problem med att det i praktiken bara blivit invandrare som utnyttjar bidraget.


6 000 kronor per barn och månad, det är Kristdemokraternas förslag till nytt vårdnadsbidrag. Men bidraget, som är en ersättning till främst socialbidragsmammor som redan är hemma med sina barn, har blivit ett rent invandrarbidrag. Redan idag är det 9 gånger populärare i Rinkeby-Tensta än i Danderyd, och det är främst bland socialbidragstagande somalier som vårdnadsbidraget gjort succé.

Föder socialbidragstagarsomalier för få barn? Det tycks i alla fall Kristdemokraterna tycka, som nu vill höja vårdnadsbidraget från 3000 kronor till 6000 kronor i månaden. Ett bidrag som har sin största nyttjandegrupp bland just socialbidragstagande somalier.

År 2009 kritiserade OECD den norska motsvarigheten till vårdnadsbidrag. Det visade sig att bidraget användes mest av invandrare, vilket har medfört att bara 40 procent av invandrarbarnen börjar dagis före två års ålder, jämfört med 80 procent av de helnorska.

Enligt Thomas Liebig, forskare på OECD, är tvåårsgränsen kritisk för barn med invandrarbakgrund: börjar de i förskolan efter den åldern riskerar de att få problem med språket och halka efter i skolan, skrev Expressen i januari.

Att bidraget främst utnyttjas av invandrarkvinnor som redan är bidragsförsörjda på heltid oroar inte Göran Hägglund. Om det så bara är en familj som kunnat vara hemma längre har reformen tjänat sitt syfte, säger socialministerns kansli till DN.

År 2007 var Sveriges totala fertilitetsgrad 1.88 barn per kvinna – långt under den nivå på 2,1 som krävs för att upprätthålla den svenska populationen, skriver The Local. Här räknas också invandrarkvinnornas barn in, vilket gör att den totala siffran för svenskor förmodligen är ännu lägre. Höga skatter och en ny statlig syn på jämställdhet tros ligga bakom utvecklingen.

Samtidigt har invandrarkvinnor från Somalia en fertilitetsgrad på 3,9 barn per familj i Sverige för samma år. Denna tros ha ökat redan med Göran Hägglunds förra vårdnadsbidrag, och kan nu komma att stiga igen.”I Svenska Dagbladet den 7 november 2009 kunde man läsa följande:

”Somalier oroas av autismlarm
Publicerad: 7 november 2009, 20.08. Senast ändrad: 7 november 2009, 20.56
Ett tidigare okänt hälsoproblem har upptäckts bland familjer med somalisk bakgrund i Rinkeby-Kista i Stockholm. Deras barn har tre till fyra gånger högre risk att utveckla autism. Socialstyrelsen uppmärksammar nu problemet. D-vitaminbrist lanseras som en förklaring.

Det var bara för drygt två år sedan som de första varningssignalerna kom. En mindre jäm- förelse, mellan 17 autistiska barn med somalisk bakgrund och andra barn, visade att risken för att få autism var tre–fyra gånger större för de somaliska barnen.
Dessa siffror bekräftade vad somalierna själva varnat för och som barnhälsovården speciellt i Rinkeby-Kista anat.

–Autismutvecklingen har skapat stor oro och rädsla. Vi kräver ordentliga utredningar och alla familjer vill få veta varför, säger Mohamed Hagi Farah, medborgarvärd i Rinkeby och ordförande i Järva Föräldraallians.”


På bloggen Ansiktsburka kan man bl.a. läsa följande om våldtäkter i Oslo men även i Sverige sker våldtäkter av bl.a. somaliska män:
”Minst tio kvinnor attackerades och utsattes för övergrepp av ett gäng Somaliska män (pojkar)

Förra årets rekordhöga 161 våldtäkter och 35 våldtäktsförsök rapporterades i Oslo.
Över 70% av våldtäktsmän var icke-norska [ed. etniskt, en majoritet hade norskt medborgarskap].”

Läs hela artikeln och den inställning som dessa somaliska pojkar har till kvinnor.

Kommer svenska folket någonsin att vakna och förstå vad som pågår?

Läs Julia Caesar: Juvelerna i maktens krona och Den kontrollerade svensken
Det tryckta sammandraget av vitboken har nu anlänt från tryckeriet och ett exemplar är på väg till envar som bidragit ekonomiskt till tryckningen, liksom till den som beställt exemplar.

Sammandraget är på 184 sidor och kostar 60 kr + porto (33 kr).

Beställningar kan ske genom att sätta in 93 kr på postgiro 80 73 30 – 6.

VÅGA VARA SVENSK och kom ihåg: Sverige är den enda plats på jorden som vi kan kalla vår plats på jorden.

2 kommentarer:

 1. Dessa jävla politiker har ta mej fan ingen hjärna som fungerar de bara öser ut våra skatte
  pengar utan några som helst betänkligheter. Det
  är inte konstigt att dessa utlänningapatrask kan
  åka på semester till de länder som de tidigare ej kunde vara i med de förmåner som de åtnjuter
  av de landsförrädare som vi dumma jävla svenskar
  har gett förtroende att sköta vårt land. Nu när
  deras jävla ungar även blir autister så kommer
  de att överösas av hjälp i form av stödpersoner
  som skall avlasta den trötta modern som har nog
  med alla de andra ungarna i råttekullen. Och som grädde på moset så försöker eller våldtar de testosteronstinna pojkarna i kullen våra
  töser och kvinnor det man skall göra med dessa personer lämpar sig inte att skriva här ÄNNU.

  SvaraRadera
 2. Det görs av mullbärsblad, grönt te och jasmin.


  My webpage :: candidainfektion

  SvaraRadera