torsdag 2 september 2010

Khadaffi vill ”rädda” Europa- kräver fem miljarder euro om året av EU


”Foto: Giorgio Cosulich / Getty Images Libyens diktator Muammar Khadaffi (t.v.) tillsammans med Italiens premiärminister Silvio Berlusconi.
Libyens diktator Muammar Khadaffi vill ha minst fem miljarder euro om året av EU.

För den summan kan han stoppa den illegala invandringen och förhindra att Europa blir "svart", lovade han vid sitt tvådagarsbesök hos premiärminister Silvio Berlusconi i Italien.

Khaddafi talade vid en ceremoni i Rom sent på måndagskvällen och han försäkrade att Berlusconi stödde hans plan för att få slut på problemen. Den italienske premiärministern som stod intill libyern förhöll sig tyst.

Utan Libyens hjälp kan Europa " i morgon, med miljoner immigranter bli (ännu) ett Afrika", sade han. Men eftersom Libyen är de illegala invandrarnas dörr till Europa kan de stoppas vid landets gräns förklarade han.

- I morgon kanske Europa inte är europeiskt längre och kanske till och med svart eftersom det finns miljoner afrikaner som vill komma in, sade han och bedömde det som något mycket farligt.”

- Vi vet inte hur det vita och kristna européerna kan reagera när de ställs inför en uppsjö av svältande och okunniga afrikaner.

Turkiet blir den trojanska hästen. Så uttalade sig Khadaffi i tal till en delegation av mulimska ledare från Balkan översatt från Libyske Al-Shams, 8 juni, 2010.

Ingen kan förbjuda oss att leva i Europa - det var Allah, inte européer, som skapade Europa ”

Så säger Libyens ledare.

Houari Boudienne i ett tal i FN:s generalförsamling 1974:

”En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder”


Italien erkänner inte islam som religion
Italien erkänner inte Islam som religion helt enkelt. Förutom den katolska kyrkan erkänner man till exempel Hindu och Buddisttempel, Grek-ortodoxa kyrkan, och Jehovas vittnen som lagliga religioner och som kan få bidrag, enligt Atlas Shrugs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar