lördag 18 september 2010

Sverigedemokraterna 7,1 % - Nu håller vi tummarna!

SVENSKA FOLKET TALAR 7,1 %. Media mörkar…..

Valda citat ur Fredrik Reinfeldt bok "Det sovande folket"

”Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd.” (sid. 52)

”Välfärdsstaten är en omöjlig konstruktion.” (sid. 111)

”Politiker skapar inga resurser och kan därför inte heller ställa ut löften om resursernas fördelning.” (sid. 111)

”Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt ska inga standardkrav skattefinansieras.” (sid. 112)

Från bloggen två invandrare kan man läsa:

En svensk hjälte

Här är en svensk hjälte

”Jo, det finns några i Sverige. Den här hjälten har aldrig använt ord eller taktik som är moraliskt förkastligt vilket andra partier använder mot honom. Han har aldrig sagt att han ska krossa motståndarna som sossarna säger om honom, han har aldrig sagt att politiskt våld mot hans motståndare är förståeligt som Reinfeldt sade om mordförsöken på och våldet mot SDare.

Den här hjälten förnedrar inte motståndarna, han är artig, klok och talar om sanningen vilket de övriga partierna gör allt för att dölja. Han vägrar aldrig ta debatt som de andra partierna vägrar varje dag. Den här hjälten passar bäst som statsminister och det är bara en tidsfråga innan han når den positionen.

Även du kan bli en hjälte om du hjälper till att rädda det som återstår efter att moderater och sossar förstört landet i grunden. Välj rätt, välj med hjälp av ditt samvete.”

Läs vem som är hjälten.

.....


Jan Guillou har knappast gjort sig känd för att lägga fingrarna emellan när det gäller att kritisera politiker och myndigheter. Att han, som står långt till vänster på den politiska skalan, inte instämmer i Sverigedemokraternas politik förvånar ingen. Inte minst då Jan Guillou gjort sig känd som en av Sveriges största förespråkare för Palestina och Hamas. Hade inte Jan Guillou gift sig i mitten av maj skulle han deltagit ombord på ett av Ship to Gaza-fartygen.

Döm då etablissemangets förvåning när Jan Guillou i en radiointervju, på ett nyktert och sakligt sätt, benämnde Sverigedemokraterna som ett demokratiskt, men invandringskritiskt parti, och varnade Mona Sahlin och övriga politiker för att missbruka ordet främlingsfientlighet. Att denna varning inte hörsammades är dock uppenbart för alla svenskar som följt valrörelsen.

”Bemöt dem med hederlig politisk argumentation. Mona Sahlin får helt enkelt läsa på deras partiprogram, och därefter bemöta dem med vanliga politiska argument.
Det duger inte att bara avfärda dessa motståndare som ”rasister”, eftersom det inte är sant. Och journalisterna? Vanlig journalistik utan fusk är mer effektiv än björntjänstjournalistiken på Sveriges Radio. Så enkelt är det”

.
Tänd ett ljus undrar Jan Milld: Finns svenskar? Får vi tro det?
”Jag tror inte att det kan komma något gott ur att frånkänna oss svenskar rätten till rötter och sammanhang, till en identitet, gemenskap och stolthet. Man kan inte ha respekt för andra kulturer om man inte har respekt för sin egen.

I längden kan vi hjälpa vare sig oss själva eller andra om vi låter vårt land utplånas som demokrati och välfärdssamhälle, om Sverige förvandlas till en bananrepublik.”


Vad är egentligen främlingsfientlig och vad betyder det? Är det inte så att de s.k. främlingsfientliga är mer förankrade i verkligheten än t.ex. Lena Sundström, som efter ett par månader i Danmark skrev en bok om de ”förfärliga” danskarna och sedan fick ett journalistjobb på TV 4.

En svensk boende i Frankrike gör betraktelser över det svenska samhället av idag.

Fredrik Reinfeldt kommenterar våldet mot Sverigedemokraterna.

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag får varningar om virus när jag försöker gå in på era andra bloggar canuteocean och Everykindapeople. Jag tror inte att ni ligger bakom men att nån har lagt ut skadlig kod på eran sida. Kan ni inte kontakta Blogspot eller nånting?

    SvaraRadera
  2. Ciao Robin!

    Det var Bloggrankers som spökade, en bloggportal längst ner på sidan, som jag tog bort.

    Mvh Knute

    SvaraRadera