fredag 29 oktober 2010

Blandat från demokraturen Sverige och övriga världen

Islamister avrättar två flickor,"Det finns ingen Gud utom Allah".


Mogadishu, Somalia - En islamistisk grupp, som kontrollerar delar av södra Somalia, avrättade två flickor genom arkebusering av en exekutionspatrull och hundratals invånare i en stad tvingades att se spektaklet.

En liten notis I en svensk dagstidning:

Citat:
Flickor avrättade i Somalia.
De var spioner förklarade milisen och sköt de två tonåringarna, 17 och 18 år, inför ögonen på hundratals människor som kallats dit för att bevittna händelsen."

Ett vittne säger:
”Jag visste inte att de planerade att skjuta dem. De två flickorna satt på marken med bakbundna händer. En grupp krigare täckte över deras ansikten och sköt dem bakaifrån.”

Såvitt känt var det första gången som den islamistiska milisen al-Shabab, som inspirerats av terrornätverket al-Qaida, bestraffade kvinnor med döden på det sättet.

”Det var chockerande, de var så unga. De såg desperata ut men ingen kunde hjälpa dem” enligt vittnet. Slut på citat.

Från demokratbloggen

...”Hur länge dröjer det innan våra svenska barn ska vända ansiktet mot Mecka?”

Vivianne Franzéns (NyD) ord ekar 17 år senare.
Den här rubriken är från en kommentar på PI av signaturen MetalHeadViking.
Anledningen är ett reportage om en religionsundervisning i en svensk skola där ungarna skulle få pröva på att leka Muhammedaner för en dag. Bönemattan rullades ut och en pojke visade i vilken position arslet skulle vara medan de andra ungarna började ta efter.

Det tog alltså inte mer än 17 år efter Vivianne Franzéns uttalande som då i mitt tycke var alldeles befängt. Jag kunde inte föreställa mig att det skulle gå så illa som att svenska skolbarn på skoltid av svensk skola hade i uppgift att indoktrinera ungarna till att bli Muhammedaner.

Jag tyckte att Vivianne Franzéns uttalande var så utstuderat konspiratoriskt så att hon kunde ju inte vara riktigt klok!

Det kommer naturligtvis aldrig någonsin att hända, tänkte jag. Att komma med sådana här konspiratoriska uttalanden är bara kontraproduktivt. Vi kan inte fortsätta den här massinvandringen av många olika skäl, men att dra till med att våra egna svenska barn skulle bli Muhammedaner eller ens leka att de var det såg jag som fullständigt sanslöst.”

Läs mer

Infiltration - Paul SperryDet brinner i Danmark.

Samhällen sönderfaller, då anhängare av en radikal, intolerant ideologi löper amok utan respekt för den västerländska rättsstaten. Det finns bara en lag - sharia.

Danska getton härjas av brand, varnar Jyllands-Posten. Varje vecka anläggs i genomsnitt fyra bränder i daghem, sopcontainrar, bilar och skotrar i ansatta danska stadsdelar, rapporterar den danska dagstidningen, baserat på rapporter från brandkåren i landets tre största städer. Enligt en sociolog som citeras i tidningen, begås dessa handlingar av en kärna av hårdföra etniska ungdomar som vill att grannskapet skall "anta bilden av ett farligt ghetto". Färre än 1% av pyromaner grips aldrig.

”Och vi (muslimer) behöver verkligen tio år för att göra Europa muslimskt"Nu pågår en kampanj på Sydsvenskan ”Vi älskar Malmö”

Från Snaphanen dk, citat:

Svensson, Svensson

Man kanske tycker det är lite konstigt att diskutera en eller flera skyttars motiv innan de grips – om de någonsin gör det – men detta är inte alls så besynnerligt som att höra Per Svensson som nämns i artikeln nedan. Obehagligt och orättvist att SD plötsligt får framföra politiska argument i den politiska debatten. Nu när Per Svensson trodde att han ensam har formuleringsprivilegiet.

Nu har Svenssons världsbild det lika bra i sin villa med havsutsikt och i sin absoluta berikningsbefriade grotta i Rörsjöstaden (fashionabel stadsdel i Malmö).

Den förre justitieministern Thomas Bodström har ju flyttat till västra Massachusetts i USA, där man inte kan klandra honom om man tänker på vad han lämnat efter sig. Var ska Svensson fara den dagen då några får för sig att översätta "främlingsfientlig" till "journalist- och politikerfientlig"? Lyssna på Per Svensson, kulturskribent på Sydsvenskan och Erik Almqvist, pressekreterare hos Sverigedemokraterna i SR:s P 1 ”Sverigedemokraterna, skotten i Malmö” (17,28 min).

........

Nu meddelas det i dagstidningarna att bankerna gör storvinster efter krisen i Baltikum. Vilka betalar den?

Annika Falkengren, SEB:s bankchef kan skratta hela vägen till banken!

Ulf Kristersson, moderat minister av något slag, meddelar idag att utförsäkringarna av svenskar som är sjuka skall fortsätta. Det var inget bra system tidigare men nu skall systemet bli bättre! Denna lilla notis finns inte på nätet.

Arbetslösa, utförsäkrade och blivande utförsäkrade svenskar samt alla fattigpensionärer, håll er för skratt.

Svenska folkets blivande "landsfader" och statsminister!

1 kommentar:

  1. Tänk om det hade varit åtminstonde minsta lilla STAKE i dessa grupper som beskrivs härovan. Arbetslösa, utförsäkrade och blivande utförsäkrade, fattigpensionärer och plussar vi sen på alla mina gelikar som hatar Lands och Folkförrädarna inom 7Klövern, islam,slödder av alla de slag i allmänhet och muslimska i synnerhet då har vi nog samlat ihop ett par miljoner Svenskar minst. Tänk vilken kraft VI varit om vi hade tagit till orda och även med tiden skridet till handling. Tänk en kanske en och en halv miljon förnedrade Svenskar på väg mot Landsförrädarnas Högborg Rosenbad vilket eko det skulle blivit i våra grannländer kanske över hela västeuropa. Om Svenskarna i allmännhet och de som har det sämst i synnerhet skall få det bättre än importerat AVFALL måste vi gå samman och som vi säger i Skåne till de som är tystlåtna öppna FLABBEN i en gemensam röst. Det är hög tid att sätta tofflan i backen och sen en spark i RÖVEN av den samma på Lands och Folkförrädarna så de flyger ut ur landet och de skall ta sina högt älskade kelgrisar muhammedanerna med sig på flygfärden.

    SvaraRadera