tisdag 19 oktober 2010

De små rara skäggiga flyktingbarnen

Trojanska hästar?

Från: John Wilthorn
Till: statsminister Fredrik Reinfeldt, Per Schlingmann Moderat, Mona Sahlin riksdagen, Ärkebiskop Anders Wejryd, Biskop Eva Brunne, Maria Leissner, Bengt Westerberg, Lars-Ingvar Ljungman Vellinge

Vem vill ta hand om ett ensamt flyktingbarn?

DÅLIGA RÅDGIVARE

När familjen Persson öppnade ytterdörren såg de ett stackars ensamkommande flyktingbarn. Barnet låg (som "Bifoga" visar) övergivet i en korg, som stod på trappan. Genom medierna var Greta och Åke Persson informerade om att de ensamkommande flyktingbarnen undantagslöst lider av traumatiska upplevelser - så Vera Persson yttrade helt spontant: - Stackars lilla barn, vad måtte du ha gått igenom innan du kom till Sverige? - och hennes man Åke instämde. Men med ålderns rätt insåg de båda att de inte själva kunde ta hand om det lilla gråtande barnet. Därför söker de nu med ljus och lykta efter ett bra fosterhem. Med lite tur kanske barnet rent av kan få växa upp i Sagerska palatset - eller hos någon journalist - eller varmhjärtad biskop? Men tji fick de.

När det gällde hjälp hamnade familjen Persson i den bistra verkligheten.Inte ens de mest godhjärtade ville ställa upp när det verkligen gällde. Så nu tvingas det gamla paret Persson att själva ta hand om det "ensamkommande flyktingbarn" de pådyvlats.

Att tala med verklighetens folk om "ensamkommande flyktingbarn" är som att leka med eld i ett dynamitlager. Inte minst för kommunpolitikerna. Politiker och journalister vill ett, men väljarna vill något helt annat. Det utan att de som borde lyssna lyssnar och lär. Inte ens att bli minister höjer vare sig visdom eller omdöme.

Moderatledningen i Stockholm övertalade sina politiker i Vellinge att ta emot "ensamkommande flyktingbarn", men verklighetens folk - väljarna i Vellinge - lät sig inte övertalas av ungtupparna i Stockholm. Det blev som att skjuta sig själv i foten. Moderaterna i Vellinge - som i flera år haft egen majoritet i kommunfullmäktige - rasade från 67,36 procent till 49,7 procent. "Goda" råd från Stockholm blev dyra. Ärkefienden Sverigedemokraterna fick 5,8 procent av rösterna - och går in som femte största parti i kommunfullmäktige i Vellinge.

Ser vi på Mandatfördelning i Trelleborg så är även den tänkvärd:

Där får Centern 2, Folkpartiet 2, Kristdemokraterna 2, Socialdemokraterna 17, Vänsterpartiet 0, Miljöpartiet 2, Sverigedemokraterna 7, Sveriges Pensionärers Intresseparti 0. Intressant är att det relativt nystartade Söderslättspartiet fick 3 mandat.

Mot bakgrunden av att Sverigedemokraterna fick 7 mandat och nystartade Söderslättspartiets 3 mandat så är de gamla partierna C, F, K och Mp ynkliga - med bara vardera sina 2 mandat. Detta trots att både Sverigedemokraterna och Söderslättspartiet inte stått i lokalbladet Trelleborgs Allehandas gunst. Inte minst SD har i det närmaste förföljts av den förblödande lokaltidningen TA - och därmed fått väljares sympati -allt medan TA förlorar läsare och annonsörer.

Men inte bara i Trelleborg - utan i hela Sverige - sjunger "gamelmedierna" på sista versen. Journalistkåren har förlorat sin trovärdighet och tryckeritekniken tillhör det förgångna. Inte heller politikerna har riktigt fattat att nu när allt färre lyssnar på deras journalist/megafoner så har informationstekniken helt förändrats, Nu gäller det för politikerna att inte bara lyssna på väljarna inför ett val - utan under hela mandatperioden.

Visserligen har Moderaterna gått rejält fram på flera ställen, men redan under denna mandatperiod kommer förändringens vindar att blåsa - långt mer än någonsin tidigare. Allt fler fördömer Mona Sahlins (med en flinande kommunist på sina knän) och Fredrik Reinfeldts odemokratiska uttalanden om Sverigedemokraterna och det partiets väljare. Det kan straffa. Med dagens IT teknik kan nya partier bildas lekande lätt. Så det gäller för Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt att inte låta stundens iver fördunkla omdömet.

Sagerska palatset är svenska folkets ”landsfader” Fredrik Reinfeldts bostad.


.....

I Trelleborg rapporterades för en tid sedan att unga flickor och även äldre kvinnor trakasserades av de ”skäggiga flyktingbarnen” så med kvinnofriden i Sverige är det dåligt.


Europa börjar vakna.

Men även Tyskland
Läs också Svenska Dagbladets ledare idag: Ett sent farväl till multikulturalismen.

5 kommentarer:

 1. "Nog får vara nog nu! Europa börjar vakna upp ur sina drömmar"

  Fast det gäller inte nog inte Sverige. Här ökar bara motståndet från mångfaldsfundamentalisterna, som anförda av media samt landets politiska och kulturella elit, med näbbar och klor förbereder sig för sin episka - "the great last stand" till det bittra slutet.

  SvaraRadera
 2. När skall sjuklövern vakna i Sverige?
  Det måste bli ett slut på denna massinvandring och islamisering av Sverige!
  Det är ekonomiska immigranter som invaderar Sverige i 100.000/år.
  Det går bra utan stridsvagnar,bomber och soldater som hör till en invation.
  Här står sjuklövern med öppna armar och välkomnar
  immigranterna som inte har asylskäl ej heller indentitetspapper det är så sjukt så det finns inte ord!
  Men sjuklövern skall ställas till svars för sitt handlande och mörkläggning för svenska folket om massinvandringen!

  SvaraRadera
 3. Men angående de ensamkommande flyktingbarnen,kommer inte deras släktingar hit också fast lite senare.Läste om ett ensamkommande barn på 27 år som ägnat sig åt våldtagningar av kvinnor enl.socialförvaltningen var han 13år.På min arbetsplats hemtjjänsten i N kommun har våra sommarvikarier knappt kunnat göra sig förstådda på svenska, när detta påpekades kallades de gamla för rasister av de PK som styr enheten.

  SvaraRadera
 4. Bengt Lundström21 oktober 2010 07:35

  Som min notarie på banken uttryckte det redan 1982: " Bara att dra in alla former av bidrag " (och samtidigt utlysa undantagstillstånd skulle jag vilja tillägga)

  SvaraRadera
 5. "Politiker och journalister vill ett, men väljarna vill något helt annat." Du är medveten om att 94,3% inte röstade på Sverigedemokraterna i riksdagsvalet, va?

  SvaraRadera