söndag 24 oktober 2010

Hur skall det gå för svenska folket?


Vankelmodets frukter: Fienden mitt ibland oss.
Så lyder rubriken som Ian Wachtmeister skrev på sin blogg i februari 2010

Jag har ett gammalt klipp (9 december förra året) från International Herald Tribune, där Ross Douthat skriver under rubriken ”Europe´s minaret moment”.

- På samma dag som Lissabonfördraget sattes i kraft hade Schweiz – visserligen ej med i EU men dock europeiskt – sin omröstning, där 57% av väljarna ville förbjuda muslimerna att bygga fler minareter i Schweiz, som är ett land känt för sin religiösa tolerans.

- Och i Frankrike går debattens vågor höga vad gäller användandet av burka på offentlig plats.

- I Italien planeras förbud nu till våren för muslimska böneutropare.
- Europas och EU:s största fiasko är misslyckandet att integrera miljontals muslimer.

- På grund av dåligt samvete från kolonialtiden. (Sverige behövde inte ens sådant att skylla på. Vi var ju godhetens hemort på jorden!). Lägg därtill en godtrogen, lättsinnig och svepande övertygelse hos politikerna att ”i det moderna samhället blir det multikulturella och fundamentalistiska inslagen inget problem!!

Allt detta är resultatet av en egensinnigt, oftast helt odemokratiskt agerande av Europas ledande politiker. Det är för övrigt den sortens arrogans som gjort EU bildningen möjlig över huvud taget! (EU slottet har förvisso inte byggts underifrån, vill jag påstå)

Resultatet blev, menar Douthat att Europas politiker byggde upp till en stor krock mellan civilisationer inom Europas gränser! Miljontals muslimer har alls inte accepterat de europeiska normerna. Och i vissa länder, t.ex. Sverige har de inte ens ombetts att göra det….

Av detta följer, enligt Douthat, polygami i Sverige, radikalisering av moskéer i England, Mohammed teckningarna i Danmark och religiöst inspirerade mord i Holland.

Här är två intressanta kommentarertill Wachmeisters artikel.

Bengt Nilsson skriver:
februari 20, 2010 kl 7:03 e m på Ian W. blogg

På 1940 talet så flydde många muslimer från olika länder runt Balkan till Kosovo, och diktatorn Tito bestämde då att alla invånarna i Jugoslavien skulle hjälpa de ”stackars” flyktingarna, alltså muslimerna.

Alla invånarna fick arbeta gratis 1 dag per månad och dessa pengar gick till hjälpen åt flyktingarna i Kosovo.

50 år senare så utropades den suveräna staten Kosovo som självständig av en muslim.
Resten vet Ni alla som följt historien.

Alltså hade dessa muslimer förökat sig så mycket att de var i majoritet av befolkningen, och vid det ”demokratiska” valet som USA och FN bestämde skulle hållas, där vann det muslimska partiet stort.

Och som vanligt så pumpar alla andra ”demokratiska” länder in otroliga summor till den nya staten Kosovo som styrs av muslimer.

Jag har arbetat under många år i Iran, Irak och flera länder därtill, och det jag sett går inte att berätta eftersom många tror mig inte!

Men i Irak, där Saddam Hussein var President, där rådde verklig demokrati bland alla som skötte sig och var laglydiga.

Stora plakat i staden uppmanade kvinnorna till att familjeplanera och inte tillåta att någon slog eller behandlade dem illa.

Saddam Hussein var en Sunni muslim, och som sådan så visste han mycket väl vad Shiiterna ville och vilka mål de hade.

Resultatet ser Ni alla nu efter de ”demokratiska” valen där det muslimska partiet vann skyhögt över de andra.

Tänk Er att nuvarande presidenten i Irak är en Shiit som en gång i tiden invandrat till Irak!

Så kommer det även att gå för hela Europa om vi inte ser till att avsätta våra mediokra politiker, och sätta in realistiska duktiga personer att styra i Europa och fram för allt i Sverige.

Danne Larsson skriver:
februari 21, 2010 kl 6:19 e m

Om Sverige verkligen skulle behöva invandring, vilket jag inte anser med tanke på den omfattande arbetslösheten och de stora sociala problemen och våldsspriralerna i förorterna, varför satsar vi inte på att ta emot människor från kulturellt någorlunda liknande områden? Typ östra Europa. Varför ta emot människor från krigsdrabbade klansamhällen? Varför inte hjälpa så många som möjligt på plats istället? Av vilken anledning tar vi emot dessa människor? För att hjälpa vårt eget land? Är det någon som tror på det? Eller är det för att leka världssamvete, där vi har ambitionen att hjälpa fattiga människor? Isåfall skulle vi kunna ge pengarna till Läkare utan gränser istället, det skulle bli mer ”godhet” för pengarna. Visst, det finns människor som måste flyr, där alternativet faktiskt är att dö. Dessa människor når dock sällan Europas gränser överhuvudtaget. Många hamnar i fattiga länder likt Tchad (Darfurflyktingar). De som trots allt når Europa och har flytt för att inte dö i stridigheter utgör en bråkdel av alla flyktingar. Dessa människor kan Europas länder (och världen i stort) hjälpa, förutsatt att de lär sig vårt språk, inte har brottsligt förflutet och integrerar sig etc.

Ett av de stora misstagen är att vi ger medborgarskap alltför lättvindigt. Tillfälliga uppehållstillstånd för en person som flyr för sitt liv (och som är ambitiös och inte har begått brott tidigare etc) är OK, men att ge medborgarskap åt människor som inte talar språket och därmed försörja dessa människor i all framtid om de inte hittar jobb, eller aldrig kunna utvisa personen om den begår grova brott, det är dårskap.

Undvik riksdagssystrarna i valet och läs politiskt inkorrekt.info en sida som redovisar vilka som åtalas/fälls i alla stora brottshärvor som PK-media skriver om. Med skillnaden att PK-media censurerar vilka gärningsmännen är.

.....

Läs om de journalister som älskar Malmö och som menar att det har aldrig varit så idylliskt som nu.

Malmö-älskarna som förstör Sverige
oktober 23, 2010 av demokratbloggen

Här nedan är de, dem med vars hjälp som Malmö idag har blivit Sveriges Chicago, dem med vars hjälp små fjortisar har fått sina liv förstörda av gruppvåldtäkter, dem med vars hjälp en massa bilar och skolor brunnit upp, dem med vars hjälp landets fattigpensionärer idag går på knäna. Detta vedervärdiga patrask säger idag att de ääälskar Malmö!”


Per Svensson, en av Sydsvenskans journalister, skrev bl.a. en vedervärdig artikel om Sverige och menade att Sverige är en kuliss. Han är extremt svenskfientlig och det är svårt att förstå varför han stannar i Sverige. Han har gång på gång lovprisat miljön i Rosengård och man måste fråga sig varför han inte flyttar dit själv.

Läs också insändaren Ulle som skriver om den sanna bilden av kommunisterna i Sverige.

1 kommentar:

 1. Ja om VI inte gör något går det ÅT HELVETE med
  stora steg. Jag hörde något intressant idag på
  radio P4 Malmöhus Lunchboxen där fd Sverigechefen för Svenska Afghanistankommiten var gäst. Denna kvinna sa att det fanns 30000 talibaner och 30 miljoner vanliga Afghaner.Det är inte dåligt att 30000 kan hålla 3 miljoner i
  skräck. Detta kan vara bra att veta om man tar
  och överför detta till Svenska förhållanden det hade räckt med ett par tusen Svenska Barbarer som hade sprungit runt och vrålat BUUU så hade hela Svenska Folket fått DÅNDIMPEN av SKRÄCK för ett mer RÄDDHÅGSET FOLK än Svenskenfår man leta efter länge och väl utan att finna dess like. Hans Nilsson.

  SvaraRadera