torsdag 21 oktober 2010

Islamisten Abdirizak Waberi – blir han svenska folkets landsfader?


Under valrörelsen var Abdirizak Waberi De nya Moderaternas affischnamn.

Moderaternas näste partiledare?

Denne man har allt som krävs i det nya Sverige. Han är spännande nysvensk. Han har en spännande religion. Han ser exotiskt färgstark ut. Han talar svenska på ett nyskapande sätt.

Kort sagt - en god representant för de Nya, Mångkulturella Moderaterna. Han sitter redan i Riksdagen. Visst är alla moderata trotjänare, som han snabbt sprang om, jätteglada och stolta över honom? Abdirizak Waberi. Kanske vår näste statsminister?”


Kvinnan är underställd mannen.
– Min åsikt är att mannen är den starka personen i relationen. Han styr relationen och kvinnan står som bas. Mannen styr också för det mesta barnens religiösa liv.
kvinnor skall vara underordnade män och att en man bör ha rätt att slå en kvinna som varit otrogen.”

Vidare:
” Kvinnomisshandel
Kvinnovåld är bara en myt, det är att tillrättavisa och ge rätt gudalära då man slår sin fru om hon t.ex vägrar sex, är otrogen eller pratar med okända män.
– Så står det i Koranen. Men det gäller inte om makarna träter om vem som ska köra barnen till fotbollsmatchen utan om kvinnan har begått äktenskapsbrott. Och det står slå, inte aga, understryker Abdirisak Waberi.”

Så här skriver man på Politiskt inkorrekt om Waberi:

Citat:

Muslimskt samhälle idealet
Waberi har även i Evin Rubars TV-dokumentär ”Slaget om muslimerna” framfört åsikten att ett islamiskt samhälle är det ideala och att helst av allt vill leva i ett sådant samhälle. I dokumentären säger han också att det är fel om muslimska kvinnor väljer att leva i samhället utan att dölja sig med slöja.

På Evin Rubars direkta fråga om Waberi tar avstånd från den islamistiska hatpredikanten Yusuf al-Qaradawis åsikt att det är tillåtet att slå sin hustru svarar han ”inte helt och hållet”. Kommer denne man att jobba för ökad jämställdhet bland muslimska invandrare? Eller kommer han att arbeta för att Sverige skall bli det ideala muslimska samhället han vill bo i? Den frågan borde moderata väljare ta ställning till innan dom lägger en röst på partiet.

Vidare:
Parallell till Aldebe
Efter liknande avslöjanden fick en annan islamist, centerpartisten Mahmoud Aldebe dra tillbaka sin kandidatur. Men då har även partiet centralt agerat. I TV fick Centerpartiets ledare Maud Olofsson uppenbara nervösa besvär när Sverigedemokraternas ordförande Jimmie Åkesson ställde den direkta frågan om hon stod bakom en kandidatur av en man som bl a kräver att sharialagar införs i Sverige.

Aldebe tvingades efter Åkessons mycket adekvata fråga dra tillbaka sin kandidatur. Däremot har Moderaternas Fredrik Reinfeldt inte uttalat några synpunkter på risken att få en islamistisk riksdagsman som tycker det är fullt tillåtet att misshandla sin fru som kamrat i Riksdagen.

M-kollega mycket kritisk
Islamförespråkaren och apologeten Jan Hjärpe anser dock att synandet av Waberis islamistiska åsikter är en kampanj från Sverigedemokraterna för att misstänkliggöra honom. Som om han inte klarar av det så bra själv…….

Den moderata partikollegan Judit Burda i Göteborg är mycket kritisk till islamistiska Waberis placering på moderaternas riksdagslista. I en artikel på Newsmill hävdar hon med rätta att Göteborgsmoderaterna sviker demokratiska ideal när de nominerar en islamist. I en replik på sin Facebook-grupp drar Waberi med en närmast fanatisk självklarhet upp rasistkortet inför Burdas ifrågasättande. Waberi tror uppenbarligen att muslimer är en egen ras….Judit Burda har även startat Facebook-gruppen ”Inga islamister i Sveriges riksdag".

....

”Abdirisak, som även är ordförande i Svenska Islamiska Förbundet, propagerar bl.a. aktivt för att kvinnor inte ska ta män i hand, för att alla kvinnor ska ha slöja på sig, för att muslimer enbart ska äta halal-kött (och dessutom "ha rätt till" att få det serverat överallt), för att män och kvinnor inte ska få befinna sig i enrum med varandra, och för att man inte ska få lyssna på "musik som man kan dansa till". Dessutom arbetar han aktivt för att alla muslimer i Sverige ska följa denna "enda korrekta tolkning av islam", som han kallar den.”

Läs hela artikeln på I Mitt Sverige.

Läs också Öppet brev till Abdirisak Waberi från Sverigedemokratisk ungdom.


Beträffande demokratiska ideal så måste man väl säga att det var länge sedan några politiker överhuvudtaget hade några ideal. De Nya Moderaterna har förespråkat massinvandring sedan 15 år tillbaka.

Läs Det revolutionära nätverket 1, 2, 3 och 4 så förstår man planerna för Sverige och svenska folket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar