torsdag 21 oktober 2010

Malmö – en avgrundsdjup gettoiserad stad - våldets stad

Av Thomas Nydahl

Sent skall syndaren vakna heter det. Och nog har de största syndarna – maktens män och kvinnor – väntat in i det sista, innan de ens förmått eller vågat uttrycka en åsikt om vad som sker i rikets tredje stad. Malmö är en våldets stad. Malmö är sedan länge den avgrundsdjupt gettoiserade staden som kan mäta sig med brittiska Birmingham och tyska Köln.

Polarisering och konfrontation är ord som inte räcker för att beskriva att Malmö inte längre existerar som sammanhållen stadskultur, utan att det handlar om två hela olika sätt att leva och förhålla sig till livet. Malmö är Skandinaviens mest arabiserade och islamiserade stad. Det är i sig problematiskt, eftersom islams lära förutsätter så mycket som gamla malmöbor inte ens hört talas om. Detta parallella samhälle växte för länge sedan fram i förorter som Rosengård och Lindängen, men är idag en väsentlig del av Malmös totala yta. De klassiska arbetarkvarteren – som Möllevången, Sofielund och Kirseberg – utmärks idag framför allt av icke-arbete och bidragsberoende.

När man håller ett öga på sin gamla hemstad – jag gör det varje dag – ser man snabbt att våldet, också i form av skottlossning, sedan länge är en del av den malmöitiska verkligheten. Ingen som intresserar sig för socialpolitiska frågor kan ha undgått att registrera detta. Men först nu vaknar de värsta syndarna, de politiker och kommunala tjänstemän som aktivt arbetat för att främja denna utveckling. Den fria bosättningsprincipen för bidragsberoende hitflyttade människor från arabvärlden, Afrikas horn och Asien har skapat gigantiska problem i områden som jag tidigare nämnde: överbefolkningen har i sig skapat nya, hittills okända fenomen för det moderna Malmö, med kackerlackor i bostäderna, omfattande fukt- och mögelskador, sjukdom och elände.

Läs mer

.......

Nu är Sveriges ende kriminolog i farten igen. Han påstår att det är SD:s fel. Han kanske inte är Sveriges ende kriminolog men det är alltid han som blir tillfrågad. Förmodligen därför att han är ett bra redskap för den ”politiska eliten”.

Läs också om mannen bakom De Nya Moderaterna. Kanske svenska folkets blivande ”landsfader”.

Fredrik Reinfeldt har ju gjort anspråk på att vara den nye ”landsfadern”. Så här skriver Julia Caesar om honom i sin senaste krönika.:

Statsministerns dåliga omdöme
Istället för att rannsaka sig själv om tänkbara orsaker till att 340 000 väljare röstade in SD i riksdagen har Fredrik Reinfeldt svårt att dölja att han är dödligt provocerad av det demokratiska valresultatet. Han är så provocerad att han regredierar till sandlådenivå. Vid upprepade tillfällen har han visat prov på dåligt omdöme och bristande självbehärskning. Han framstår alltmer som en man med totalitära ambitioner och en olycksbådande oförmåga att kontrollera sitt humör.”

Vidare:
” Fredrik Reinfeldt blir aldrig någon landsfader
Någon landsfader blir Fredrik Reinfeldt aldrig. Av en sådan krävs personlig mognad. Reinfeldts totalitära maktambitioner är alltför uppenbara, hans personliga omognad för stor. Det är personlighetsdrag som kommer att ställa till det för honom. När politiker hittills har tvingats avgå har orsaken oftast stått att finna i brister i den personliga karaktären.

Maktberusning i kombination med bristande mognad och självdistans har fått vederbörande att tro att det går att komma undan med ekonomiska oegentligheter och annat maktmissbruk. Några exempel: justitieminister Ove Rainer 1983, justitieminister Anna-Greta Leijon 1988, Mona Sahlin 1995, Laila Freivalds som avgick två gånger, 2000 och 2006 – samtliga socialdemokrater, Gudrun Schyman (v) 2003, Maria Borelius och Cecilia Stegö Chilò 2006, Sven-Otto Littorin 2010, samtliga moderater.”

”Jag är en typisk svensk, sa Fredrik Reinfeldt och fortsatte: Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Blandat."

Reinfeldts uttalande vid besök i Ronna 2006 efter att svenska flickor blivit hotade och polisstationen beskjutits.

Reinfeldt visar färdriktningenLäs också vilka som är svenskarnas bästa vänner.


sds hd hd dn sds sds dn ex sds sds sds sds sds sds sds dn dn dn dn dn svd svd sk dn gp svd d hd

2 kommentarer:

  1. Det är inte konstigt att en person dyker upp å försöker döda invandrare, tack vare moderaterna som försöker hindra att Sverige ska erkänna det första folkmordet pga ras i början av 1900 talet. Turkar begick folkmord på armenier som var ursprungligt folk i öst Turkiet 1915. Sanningen måste komma fram å det är inte många som vill ha det.

    Noubar

    SvaraRadera
  2. Vi som ÄR KLARSYNTA och är vid våra sinnes fulla bruk ser Malmö precis så som det står i RUBRIKTEXTEN här ovan. Men TYVÄRR SÅ finns det ett MYCKET stort antal individer i detta land som är precis RAKA MOTSATSEN till oss som på fullaste allvar anser att ALLT DET NEGATIVA som händer och sker DAGLIGEN och STUNDLIGEN är till gagn för samhället och är både BERIKANDE och skapar EKONOMISK TILLVÄXT. Mediamannen Per Svensson är en av dessa JÄVLA IDIOTER Erik Ullenhag är en annan som har denna uppfattning och detta beror helt klart på att i det utrymme där tänkande och kännande människor har en HJÄRNA där har dessa individer SÅGSPÅN. Och som ytterliggare LÖK på LAXEN är de utrustade med SKYGGLAPPAR BIG SIZE och ett TUNNELSEENDE så smalt att det är en bedrift att de kan förflytta sig och som inte detta är NOG har de även HÖRSELPROPPAR så de är helt säkra på att de ej kan tillgodogöra sig några som helst intryck som skulle kunna få dom att tvivla på den FÖRLJUGNA VERKLIGHET dessa befinner sig i. Det som jag går och väntar på är att alla dessa KÄRRINGAR som finns i detta land MANLIGA som KVINNLIGA och som det finns miljoner av kommer att byta ut sitt Svenkklingande namn mot ett som är mer passande för en KONVERTIT och även sann MUHAMEDANKRAMARE ett litet tips bara MUHAMMED kanske skulle passa er era JÄVLA Landsförrädare alt Medlöpare och Sverigehatare som ni är hela BUNTEN. Hans Nilsson.

    SvaraRadera