fredag 1 oktober 2010

Propagandisten Lena Sundström på TV4

Oikofob är enligt den brittiske filosofen Roger Scruton en person som föraktar sin hembygd. Med andra ord föraktar Lena Sundström Sverige som väl bör betraktas som hennes hembygd eller…!!

Från boken Världsmästarna

Journalist och propagandist.
”Lena Sundström är svenska politikers perfekta alibi för att slippa stå till svars för invandringspolitiken. Hon hymlar inte med sitt personliga och politiska mål. Lena Sundström har bestämt sig för att med alla medel förhindra en debatt om invandringspolitiken i Sverige. Hon har utsett sig själv till censurinstans.
.....
Lena Sundström är inte journalist. Hon är propagandist Hon är en politisk marionett, en puppet on a string som dansar på begäran och spottar ur sig maskinella repliker när rätt person rycker i trådarna.
.....
Hennes perfekta användbarhet består inte bara i hennes politiskt korrekta åsikter utan också i att hon är adopterad från Korea.
.....
Fällan slår igen. Alla tystnar. Inte kan man ge sig på ett adoptivbarn.”


Den flitiga skribenten ISM har skrivit brev till propagandisten Lena Sundström

den 1 oktober 2010

From: inger-siv mattsson
To: lena.sundstrom@aftonbladet.se ; lena.sundstrom@TV4.se
Sent: Friday, October 01, 2010 1:41 PM
Subject: Sverigedemokraterna och islam

Ämne: Sverigedemokraterna och islam
I Nya vågen den 28 september var Ni kritisk mot att Sverigedemokraterna för fram åsikten att ”barnafödandet är deras /muslimernas/ vapen.” Detta uttalande tyder uppenbarligen på islamofobi och är enligt Er dessutom osant.

Jag vill gärna citera Algeriets f d president Houari Boumedienne som 1974 i FN:s Generalförsamling i New York konstaterade: ” One day millions of men will leave the Southern hemisphere and burst into the Northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women.”
Var Boumediennes uttalande islamofobiskt? Osant?

Islamexperten, generalkonsuln, författaren, hedersdoktorn och ambassadören Ingmar Karlsson skrev den 29 augusti 1993 och den 4 april 2008 på SvD Brännpunkt om muslimernas barnafödande.

”Det finns idag /1993/ 15 miljoner muslimer inom EU, således fler än protestantiska skandinaver. Antalet kommer att öka genom en fortsatt invandring. Utvecklingen går därför obevekligen mot ett mångrasiskt och multikonfessionellt Europa. Även den demografiska utvecklingen i Europa bidrar till detta.

Idag är nativiteten bland de muslimska invandrarna i Europa tre gånger större än bland den icke-muslimska befolkningen. Om denna trend håller i sig skulle med nuvarande immigrationsmönster den muslimska befolkningen ha fördubblats år 2015 medan Europas icke-muslimska befolkning kommer att minska med 3,5 procent.
Uppskattningarna av antalet muslimer i Europa om 30 år når så högt som till 65 miljoner.”

Är ambassadör Karlsson islamofob? Far ambassadören med osanning?
Ambassadören Karlsson varnade vidare för att ” en civilisationernas kamp som fortare än vi anar kan bli en realitet i Västeuropa, men inte som en militär kraftmätning mellan väst och den islamiska världen utan i form av ständiga våldsamma konfrontationer i våra ghettoiserade storstadsförorter. ”

Eftersom Sverigedemokraterna regelmässigt får epiteten ”islamofober, rasister, främlingsfientliga” när de varnar för den fara islams utbredning i Europa och Sverige utgör förmodar jag att ambassadör Karlsson i Er inskränkta värld är islamofob, rasist och främlingsfientlig. Eller är det bara Sverigedemokraterna som förtjänar dessa epitet? Var finns i så fall logiken i Er argumentation?

Avslutningsvis föreslår jag att Ni – om Er intellektuella förmåga räcker till – begrundar Salman Rushdies varning:

”Om 25 år kommer vi att undra varför vi i toleransen och acceptansens namn bakband våra händer, slet upp våra strupar och gav upp det västerländska samhället.”


Är Salman Rushide islamofob?


Inger-Siv Mattson, f d internationell sekreterare vid ett statligt forskningsrådsvt svd svd svd ab dn dn dn svd svd svd ex ex ex sds gp

3 kommentarer:

  1. Per Frågar: Svarade Lena Sundström på mailet?

    SvaraRadera
  2. Jo, Lena Sundström är en av våra främsta politiska journalister. Alltid påläst genomtänkt och nyanserad. Dessutom är hon snygg. Hej a Lena!

    SvaraRadera
  3. Det är väl så att Lena Sundström egentligen sveker sverige och frityckande på alla sätt. Hade hon verit född i Nord Korea så hade hon kommit långt.

    SvaraRadera