lördag 2 oktober 2010

Sverigehatet - Avskaffa Sverige!


För första gången i historien bedöms terror¬hotet mot Sverige vara förhöjt. Hotet är specifikt, men inte omedelbart, enligt Säkerhetspolisen.
- Experter är övertygade om att hoten kommer från islamistiska grupperingar.


– Vi vill inte sprida rädsla men allmänheten har rätt att få veta, säger Säpochefen Anders -Danielsson.

Någon gång i mitten på september fattade Säkerhetspolisen beslut att höja hotnivån från 2 (lågt) till 3 (förhöjt) hot på en femgradig skala. Beslutet baserade sig enligt Säpochefen Anders Danielsson på ”Säkerhetspolisens egen förmåga att identifiera hot”.
DN

När riksdagens eller skall vi kanske kalla det riksdagis högtidliga öppnande sker nästa vecka så kanske vi skall tänka på vad våra folkvalda representerar. Inte det svenska folket i alla fall. Medan terrorhotet är förhöjt i Sverige så är våra politikers största oro att Sverigedemokraterna nu finns i riksdagen. Varför är de så oroliga? Kanske för att vi nu fått in ett parti i riksdagen som värnar om Sverige och svenska folket. Kanske är de oroliga för att utplånandet av Sverige som nation inte går tillräckligt snabbt för våra 349 folkförrädare i riksdagen.

I Svenska Dagbladet den 1 oktober skriver Per Gudmundson om Kyai Haji Mustofa Bisri. Denne man har varit i Sverige på Försvarshögskolan och hållit en föreläsning.
”Sverige är ett islamistiskt land. Det menar Kyai Haji Mustofa Bisri, den näst högsste ledaren för världens sannolikt största muslimska rörelse.”

Är det så att Sverige skall bli en islamistisk stat?
Läs mer

Från Politiskt Inkorrekt:

”Pressmeddelande, Sverigedemokraterna 2010-02-02
Valet av Birgitta Ohlsson är talande för regeringens EU-politik
Regeringen aviserade idag att man utser folkpartisten Birgitta Ohlsson till ny EU-minister. Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson anser att valet av Ohlsson är talande för regeringens EU-politik:

- I en debattartikel på Sveriges nationaldag 2001 pläderade Birgitta Ohlsson för att ”avskaffa Sverige”. Ohlsson har aldrig tagit avstånd ifrån, eller försökt nyansera sitt uttalande. Valet av Birgitta Ohlsson får därmed ses som talande för den borgerliga regeringens EU-politik och hon kommer säkert att ta sig an arbetet med att implementera Lissabonavtalet med stor entusiasm, säger Jimmie Åkesson.”

Här är Birgitta Ohlssons tal den 6 juni 2001.

Avskaffa Sverige!
Blågula fanor, rojalistiskt fjäskeri och fosterländsk glädjeyra. I dag på den svenska nationaldagen förväntas vi som goda medborgare att uppmärksamma vår nation. De mest entusiastiska vallfärdar till hembygdsgårdar, sjunger nationalsången och firar som om det vore en nära släkting som fyllde 50. Men vad firas egentligen? Demokrati och öppenhet som präglar denna del av världen? Ingalunda. Snarare ser vi en automatpatriotism och konservativt vurmande av nationalstaten. Trots att slumpen avgör var en människa föds, att nationalstaten sällan är den perfekta beslutsnivån och att världen blir mer globaliserad håller mänskligheten krampaktigt fast i nationen. Fenomenet har avigsidor.

”Nationalism är en barnsjukdom, mänsklighetens mässling”, yttrade Albert Einstein 1924. Einstein var övertygad världsfederalist, en idé från antiken som förklarar att människor är medlemmar av en universell gemenskap.

Det är dags för oss som kallar oss för världsmedborgare att damma av världsfederalismen som vision för en mer rättfärdig värld genom att sträva efter en global union med federalistiskt statsskick. Varje land ska avstå delar av sin nationella suveränitet. Genom en global rättsordning kan mellanfolkliga konflikter lösas fredligt.

En världslag ska stiftas av ett demokratiskt valt världsparlament och hävdas genom världspolis. Fredstanken är central inom världsfederalismen likaså tron på internationell rätt och vårt gemensamma ansvar för att mänskliga rättigheter tillgodoses överallt.

Albert Einsteins liknelse mellan nationalism och barnsjukdomar är träffande. De är bägge svåra att kurera. Vi kan vara oense om vilka medel som ska användas i kampen. Men vi vet att i bägge fallen väntar något friskare i slutändan. Världsfederation är inte en utopi – utan ett mål för praktisk politik. Kanske är jag en naiv världsförbättrare. Men den politiker som inte vågar tro på visioner, så även avlägsna sådana borde istället syssla med rörmokeri.
Birgitta Ohlsson,
förbundsordförande Liberala Ungdomsförbundet (LUF)

Birgitta Ohlsson: Tillåt böneutrop från svenska minareter.”

Så här skriver Birgitta Ohlsson:

”Tack vare moskébyggen i Malmö, Uppsala och Stockholm och andra städer, har vackra moskéer blivit synliga i det offentliga rummet. De utgör en omistlig del av Sveriges religiösa, kulturella och arkitektoniska mångfald.”

Skribenten ISM frågar i ett brev till Birgitta Ohlsson:

Era svepande formuleringar ger upphov till ett antal frågor.

Vad är det som är ”omistligt”?

På vilket sätt utgör moskéerna och den religion och kultur de står för” en omistlig del av Sveriges religiösa och kulturella mångfald?

Är det bristande respekt demokrati och mänskliga rättigheter – bl a yttrande – och religionsfrihet – som är ”omistligt för Sveriges religiösa och kulturella mångfald”?

Är det terrorism som är ”omistligt”? Annan våldsutövning i islams namn – som mord, mordhot, fatwor och ambassadbränningar?

Är det kvinnoförtyck i form av könsstympning, s k ”heders”- mord, tvångs- och barnäktenskap som är ”omistligt”? Eller är det kusinäktenskap med inavel som följd som är ”omistligt”?sds dn smp svd dn gp dn dn dn svd sds svd dn dn svt svd svd svd ab dn dn dn svd svd svd ex ex ex sds svd gp d sds sds dn ab

6 kommentarer:

 1. Kan man kalla en sådan "person" för fosterlandsförrädare?! För att inte tala om förrädare för sitt eget kön. Fy 17!

  SvaraRadera
 2. Det är för mig FULLSTÄNDIGT OFÖRSTÅLIGT att det
  finns MILJONER av SVENSKA MEDBORGARE som är VARMA ANHÄNGARE av det MÅNGKULTURELLA SAMHÄLLET.
  Vad ÄR det som får ALLA dessa att TRO att om den
  DAGEN KOMMER (vilket inte får ske) att detta land har blivit ett MUSLIMSKT LAND att VI ALLA
  kan leva SOM tidigare. ALLA VARNINGSLJUS står på inte blinkande utan på FAST "RÖTT" sken och
  ALLA "VARNINGSKLOCKOR" ringer för allt vad de är värda trots detta TAR DE INTE INTRYCK detta är för mig en MYCKET STOR GÅTA. Tror VERKLIGEN
  Svenska FOLKET att de lagar som muslimer lever efter gäller enbart muslimer JA om man går och TROR DETTA då är ALLT HOPP UTE för DET Sverige som VI SVENSKAR KÄNNER DET igår och idag det är helt enkelt bara att vänta på att Dommedagen SKALL INFINNA SIG och den kommer mot oss med en
  RASANDE HASTIGHET om VI INTE AGERAR var så säkra. ANN-MARIE helt klart ÄR Birgitta MINARET
  en LANDSFÖRRÄDARE och hon är enl mig en STOR SKAM för er KVINNOR. Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 3. Nu har det gått mer än ett år sedan kommentarerna ovan skrevs.
  Ingen i Sverige har agerat på massinvandringen och islamiseringen ännu.
  Så frågan är varför vi inte försvara vårt land och våra demokratiska värderingar utan sitter bara med armarna i kors.
  Birgitta Olsson fp är tvingad till att vara lojal med regeringen annars straffas hon hårt och skoningslöst.
  Vi måste återinföra demokratin i Sveriges riksdag som det ser ut idag så är det ett demokratiskt nederlag utan dess like.
  Läs "Knapptryckarkompaniet" av fd M Anne-Marie Pålsson.
  Den som smörjer kejsaren blir rikt belönad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. VI skriver nu 20131225 och VI har tyvärr inte kommit speciellt långt på vägen mot ett bättre och tryggare Sverige utan det har gått på precis helt fel håll. VI Tangentbordskrigare sitter inte med armarna i kors men tråkigt nog är metoden till synes tämligen trög.

   Radera
 4. Nu är det december 2013 och inga protester och inga demonstrationer mot massinvandringen och islamiseringen av Sverige frågan är varför?
  Ensam kommer man ingenstans men att det ska behöva vara så märkvärdigt att tillsammans både protestera och demonstrera mot detta vansinne som dödar både Sverige och det etniska svenska folket.
  Vad är det för människor som bor i detta land och som säger sig vara etniska svenskar som vill ha ett Sverige med islam och deras lagar är för mig helt sjukt.
  Det är många många som är stora förlorare på grund av detta men säger ingenting så falska och så fega så det blir deras grav!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De som är de allra största förlorarna är dagens barn och lite längre fram deras barn och framtida generationer Svenskar. De som idag har goda ekonomier och kanske tom kan klassas som smått förmögna tror sig med pengarnas makt kunna köpa frihet, säkerhet och trygghet för sina nära och kära. Det är många dagdrömmare som i en inte allt för avlägsen framtiden kommer att få ett bryskt och obehagligt uppvaknande när väl den sanna verkligheten som råder i Sverige gör sig påmind. Det som står först på tur är med största sannolikhet en ekonomisk kris av modellen större möjligen gigantisk. 2015 kan bli ett årtal som kan komma att bli historiskt. Den som lever får se. Gott Nytt Supervalår 2014.

   Radera