måndag 29 november 2010

Blandat från demokraturen Sverige

Jacob Bursell i SvD Näringsliv skriver om EU:

"EU:s heliga graal – i Python-anda


Att nu betrakta EU:s gemensamma valuta- drömmar är, föreställer jag mig, som att se Monty Python göra en parodi på en folkparksillusionist. Något försvinner från scenen, alla ser speglarna, steksnöret och luckan i golvet, men trollkonstnären framhärdar det osannolika. Lookie, lookie! No hands! Publiken applåderar besvärat."

Vidare:

"Pessimistiska teoretiker har överröstats av rosenkindade visionärer som siat om det europeiska samförståndets seger över såväl ekonomiska som fysiska lagar. Men nu, när hela eurosamarbetet knakar i fogarna, visar det sig inte vara mer sofistikerat än att en tillsynes naken belgare
Herman van Rompuy, upprepar att allt är som det ska. Tillsammans, menar han, måste vi i stället ”kämpa mot euroskepticismens faror”.
.....

"Hela EU-projektet har sedan 1990-talets Maastrichtavtal vuxit upp ur en näringsfattig politisk drivbänk, och snabbt tagit formen av ett självspelande piano. Unionens arkitekter har arbetat närmast ostört, allt medan medierna kämpat för sin överlevnad, och medborgarna varit alltför upptagna med att ta banklån och köpa tv-apparater."

Till sist:

” Detta återspeglas i att blott 43 procent av européerna röstade i EU-parlamentsvalet, ett val- deltagande som med god marginal överträffas av såväl Afghanistan som Irak. Jag undrar hur många svenskar som känner till att riksdagen förra veckan ristade in Sveriges EU-medlemskap i grundlagen. Fel, tycker jag, men den typen av beslut borde oavsett fattas i dagsljus, inte bakom folkparkens rökridåer. ”

Läs hela artikeln

Nigel Farage varnar för eurons undergång

Tuve Skånberg och Kent Ekeroth i debatt om grundlagen


Tänd ett ljus skriver Jan Milld följande:

”Det kan vid det här laget inte ha undgått någon hur det pågår ett drev mot det svenska kungahuset och monarkin i Sverige.

Man tar upp det höga apanaget, man påtalar att kungen ibland kan uppträda nervöst och man lägger drottning Silvia till last vad hennes far gjorde under Hitlertiden i Tyskland.”

Vidare:

”CIVILKURAGE är också angeläget. Fler måste våga gå mot strömmen och göra motstånd mot orättvisor.

Svenska journalister kan förvisso vara ”modiga”. Men bara på avstånd – tidsmässigt eller geografiskt. Då kan de beskärma sig över medlöperi och karriärism, opportunism och principlöshet.

Men om svenska journalister levde i Hitler-Tyskland, skulle de då finnas någon annanstans än i maktens hyllningskör?

Som idag.”

Det är inte bara monarkin som är under attack, så är även kristendomen.

Så här skriver DefendsChristian.Org.

”Den amerikanska organisationen Humanisterna har precis lanserat den största nationella kampanj annonsen någonsin av en gudlös (ateistisk) organisation. Dess uttalade mål är att direkt utmana biblisk moral (sedelära).

Kampanjen har hävdat att humanistiska värderingar är förenliga med gängse amerikanska värden. Annonser med citat av framstående humanister placeras vid sidan av de mest kontroversiella verserna från Bibeln. Sedan ber man publiken att "Tänka på humanism".

Det finns bara ett problem. Historien visar att när humanisterna har kontrollen är dessa de mest brutala, förtryckande och mördande regimerna i historien.

Nästan hundra miljoner människor dödades förra århundradet, allt i namn av humanism. Enligt Kommunismens svarta bok: Brott, Terror, Repression (Harvard Press) dödades över 95 miljoner människor av sina egna humanistiska regeringar.

• 65 miljoner mördade, Kina
• 20 miljoner mördade, Sovjetunionen
• 2 miljoner mördade, Kambodja
• 2 miljoner mördade, Nordkorea
• 1,7 miljoner mördade, Afrika
• 1,5 miljoner mördade, Afghanistan
• 1 miljon mördade, Östeuropa
• 1 miljon mördade, Vietnam
• 150.000 mördade, Latinamerika

Hjälp oss bevara våra av Gud givna rättigheter och bevara Amerika som en kristen nation, medan vi avslöjar American Humanist Associations lögner.”

I Sverige finns också organisationen Humanisterna.

Så här definierar Humanisterna i Sverige humanism.

”Humanism och humanist är ord som används i flera betydelser. Men humanismen som livssyn står för ett tydligt ställningstagande. Den sätter människan och människovärdet i centrum. Den förenar medmänsklighet och förnuft i en strävan att skapa ett bättre samhälle, där ansvaret läggs på människan själv. Demokrati och mänskliga rättigheter är universella värden som måste gälla alla människor, oavsett var man råkar leva.”

Så här definierar Wikipedia humanism:

”Traditionellt delas humanismen in i tre perioder: den egentliga humanismen, nyhumanismen och den moderna humanismen. Ett annat indelningssätt är att skilja mellan sekulär och religiös humanism. Den sekulära humanismen vänder sig emot religiösa och metafysiska förklaringsmodeller av verkligheten, medan den religiösa accepterar övernaturliga företeelser och skeenden i världsbilden.”

Varför är det så viktigt för de ”kändisar” i Sverige, bl.a. Björn Ulvaeus, P C Jersild och Maria Carlshamre att vara med i en organisation som tar avstånd från religionen. De artiklar de skriver handlar aldrig om islam utan det gäller den kristna världen.

Finns det en framtid överhuvudtaget för kristna i Västvärlden?

I Irak jagas kristna av dödspatruller.

Varför skriver inte Humanisterna om detta? De skriver att humanism förenar medmänsklighet och förnuft. Finns det mer förnuft och medmänsklighet i den islamistiska världen än i den kristna?

Halshuggen kristen flicka i Irak

3 kommentarer:

 1. Dessa humanist-organisationer är styrda av NWO. Dom är sprängfyllda med eugeniker som propagerar för depopulation.

  SvaraRadera
 2. Det är så jävla träffande: medan Unionens arkitekter har arbetat ostört har SPECIELLT då
  Svensken förverkligat sig själv med att ta stora banklån och för dessa pengar byggt Drömköket, Lyxbadrummet och köpt den senaste supertunna LedTVn allt för att dämpa ångesten att INTE räcka till som ständigt plågar den moderna människan. Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 3. Tack för denna information som aldrig får sägas i demokraturen Sverige.

  http://www.prisonplanet.com/

  http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel#p/u

  http://wp.alexjonespodcasts.com/

  Mvh JIMMY

  SvaraRadera