tisdag 23 november 2010

Förräderiet mot det svenska folket


VÄRNA SVERIGE. STOPPA GRUNDLAGSÄNDRINGARNA


Överbefälhavaren behöver inte vara svensk medborgare enligt den nya grundlagen
Posted on 23 november, 2010 by kentekeroth

Den nya grundlagen som Sjuklövern kommer rösta igenom imorgon medför att kravet på svenskt medborgarskap tas bort för en rad samhällsbärande yrken.

Ett av dessa yrken är Sveriges överbefälhavare där det efter förändringarna i grundlagen inte krävs att denne ska vara svensk medborgare. Det kvarstår en skrivning i ordinarie lag (LOA) där det ställs krav på svenskt medborgarskap men nu räcker det alltså med en enkel lagändring för att frångå det kravet.

Det starkare skyddet är i.o.m. förändringarna i grundlagen borta.

Tacka Sjuklövern för det.


Läs detta:
”Demokrati eller demokratur
Av demokratbloggen

INSÄNDARE
”Ingenting är mer ovärdigt ett kulturfolk än att utan motstånd låta sig styras av en ansvarslös härskarklick som drivs av dunkla drifter. Är det inte så att varje ärlig Tysk idag skäms för sin regering, och vem av oss anar det mått av skam som ska komma över oss och våra barn när en gång slöjan har fallit från våra ögon, och brott som vida överträffar alla mått, träder i dagen”. ”

John F Kennedy


"Vi har behov av fri information.
En stat som är rädd för att låta sina medborgare själva bedöma sanning eller lögn är en stat som är rädd för sina egna medborgare."

8 kommentarer:

 1. Jag SKALL gå till HISTORIEN det HOPPAS nog denne
  LANDSFÖRRÄDANDE MUHMMEDANJÄVEL och SORGLIGT nog
  även STATSMINISTER Fredrik Rainfeldt.Till historien går DU förmodligen men INTE av den anledningen som DU HOPPAS och TROR. Vi FOLKET har NÅGOT ALLDELES SPECIELLT som är RESERVERAT för DIG. Och DU DU kommer INTE att bli ENSAM för hela 7klövern(nn)är LIKA STORA FÖRRÄDARE som DU så som DU vet är ju VI SVENSKAR MYCKET STORSINTA och GENERÖSA så VI VILL och ÖNSKAR att NI ALLA TILLSAMMANS SKALL omnämnas om ert ÖDE när det SKRIVS NY SVENSK HISTORIA.
  Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 2. Ja, nog kommer du gå till historien ditt värdelösa lilla kräk! Nämligen som en förrädare hundra gånger värre än ens någonsin Judas Iscariot och Vidkun Quisling!! Liksom deras namn blivit synonymt med förrädare, så kommer ditt ocksåbli det. Se där, här har vi minsann en riktig Reinfeldt!

  SvaraRadera
 3. Reinfeldt och de övriga parterna i 7-klövern
  framstår allt mer som störda och direkt sinnessjuka. Sådana personer är inte lämpade att
  styra en nation.
  Att dessutom driva igenom en ny grundlag; utan
  en folkomröstning, diskvalificerar dom att styra
  landet.

  Att diskutera vansinnet hjälper inte. 7-klövern
  och deras svans av medlöpare, hörsammar inte
  protester.

  Föreslår därför en statskupp med bl.a fysiskt övertagande av statshus,försvar, polis, radio och TV-stationer.
  Vid nästa val kan det vara allt för sent.

  Gunnar Nilsson

  SvaraRadera
 4. Hans, så på nyheterna tidigare ikväll att idag, nåväl igår då, så var det hundra-års dagen då rånmördaren Ander tappade hufvudet på Långholmen. Den fina och då ny-importerade giljotinen användes bara denna enda gång. Men den finns ju fortfarande kvar på Polis-muséet uppe i hufvudstaden. Jag ber därför en stilla bön att alla dessa vidriga landsförrädare får göra samma erfarenhet som Ander gjorde för ett sekel sedan. Låt dessa tomma sovskallar rulla nerför Brunkebergs-torg!!

  SvaraRadera
 5. Gudrun Svensson24 november 2010 17:25

  Ja, tordes fransmännen visa sitt missnöje under franska revolutionen och dekapitera dåtidens självutnämnda,parasiterande maktelit.
  Dags att damma av giliotinerna.

  Kan gaphalsarna i trasvänstern demonstrera. Så, kan vi.
  Kan parasiterande muslimer demonstrera.Så,kan vi.
  Vad skulle muslimer säga, om vi smög oss in i ex.vis Iran eller Irak och terrorbombade deras
  befolkning ?

  Dessutom finns det flera olika nationalistiska grupper i Sverige som borde kunna samarbeta för
  att skydda svenska folket från idioterna inom
  7-klövern.

  Kanske kan nationalister i våra nordiska grannländer hjälpa till.

  Många svenskar mår direkt dåligt av vad som nu, sker i Sverige.

  SvaraRadera
 6. Robin tack för upplysningen. Jag satt vid datorn så jag hörde bara med halvt öra på TVn som stod på och jag hörde ordet GILJOTIN men hörde inte mycket mer än så. Det är ju verkligen kapitalförstöring att denna uppfinning får stå oanvänd efter endast en gång den är ju inte ens inkörd. När det väl blir dax att den skall användas tycker jag att vi får bygga om den för det är väl så att den LYCKLIGE ligger och tittar ner i backen och det är ju bättre att de ligger på RYGG så att de får SE HELA SKÅDESPELET när KLINGAN kommer RUSANDE så att de har något FANTASTISKT att berätta när de kommer HEM till sitt SÅÅÅÅ EFTERLÄNGTADE PARADIS.Jag anmäler mig med GLÄDJE till vara BÖDEL som den BARBAR jag ÄR. Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 7. Hans, jag har också tänkt på det där att dom borde ligga på rygg istället. Borde ju öka våndan lite grand. Dessutom hade man fått nöjet att se landsförrädarnas miner mot slutet. Jag är också barbar så jag ställer också upp med glädje. Man kanske rent av kunde utveckla denna geniala uppfinning. Dels kunde man bygga den så att det går att halshugga flera stycken på en gång. Dels kunde man kanske automatisera större delen av processen. Medan vi fortfarande har kvar högteknologisk spetskompetens.

  SvaraRadera
 8. Robin, dina tankar är bara SÅÅ bra vi kan nog få
  till löpande band principen och vi kan ju även få till halalslakt om det är någon som så önskar som avlivningsmetod. Detta borde ju attrahera muhammedanjävlarna om inget annat men det krävs att klingan går att stanna innan huvet trillar av dom jävlarna men detta går ju att lösa med teknikens hjälp. Sen skall ju hela tillställningen hållas på stora publika arenor så att folk i gemen får lite att tänka på och även ta med sig in i framtiden.
  Hans Nilsson.

  SvaraRadera