torsdag 11 november 2010

Kristna flyr Irak - när tvingas svenska folket fly och vart?

Bryr de sig eller hoppas de på att svenska folket emigrerar eller försvinner?

ÖC:
Kristna lever farligt i Irak
Al-Qaida har pekat ut kristna som terror mål och nu är det farligare än någonsin att vara kristen i Irak. Men avvisningarna fortsätter.

Irakier kan få stanna.

”Hälften av de kristna har flytt från Irak. (denna artikel finns ej på nätet).

Islamistiska grupper vill se ett Irak fritt från kristna och de är på god väg att lyckas. (avskrift)”

För en dryg vecka sedan dog ett 50-tal irakier i samband med en attack mot en kyrka i Bagdad. Al-Qaida tog på sig ansvaret för attacken och förklarade några dagar senare att de anser att kristna irakier för ”legitima mål” för terrorattcker.
Vi har gjort flera resor till Irak på senare tid, och det är ingen tvekan om att läget för kristna minoriteter har förvärrats i vissa delar av landet, säger Mikael Ribbenvik, rättschef på Migrationsverket. ”

Sverige fick i somras hård kritik av FN:s flyktingkommissariat, UNHCR, för att kristna irakier avvisas till bl.a. Bagdad.

Migrationsminister Tobias Billström försvarade avvisningarna med att varje fall prövas individuellt.

”De vet vad som väntar dem i Bagdad. (finns inte på nätet)
Familjen Mikhael ska avvisas till Bagdad där situationen för kristna nu är värre än någonsin. De vet vad som väntar, de har blivit avvisade en gång tidigare och hamnade i en mardröm av hot och trakasserier.”

Världen idag:

”I Irak väntar dödspatruller på att döda dem"

”De har stormat kyrkan, det är terrorister, de kommer att döda alla, du måste rapportera om det”, skrek en kristen man som tvångsutvisats från Sverige till mig på en mobiltelefon från Bagdad strax efter klockan fem i söndags.

Jag ringde upp Younadam Khana, ord¬förande för Assyriska demokratiska rörelsen och kristen irakisk parlamentariker. Han svarade och började med att be om ursäkt eftersom han pratade med någon annan.

Jag hörde hur poliser försökte mota bort honom från kyrkan, sekunden efter hörde jag skott. Jag ville lägga på men han bad mig vara kvar. Han tyckte att det var viktigt att man rapporterade, att omvärlden fick veta vad som hänt.

På kvällen mottog jag fruktansvärda bilder av massakern från kyrkan.”

Tidningen Dagen:
Nya blodiga attacker i Irak - nu mot kristnas hem

En serie attacker i Bagdad krävde fyra personers liv: ”Vad kan vi göra? - De jagar kristna i varje grannskap i Bagdad Attacker mot kristna hem. Fyra personer dödades och närmare 30 skadades i en ny serie attacker mot kristna hem i Bagdad. Dåden genomfördes en dryg vecka efter självmordsattacken i den katolska katedralen i Bagdad där ett 50-tal dödades.”

Är det inte egendomligt att Sverige utvisar kristna men ”importerar” muslimer?

Varför kommer afghaner till Sverige och svenska män och kvinnor skall strida i Afghanistan?

Måste vi inte fråga oss vad som händer med oss kristna i Sverige?

Fler ensamkommande somalier och afghaner till Lund
ENSAMKOMMANDE För sju år sedan stängdes äldreboendet Källbo i centrala Lund. Sedan dess har det delvis stått tomt men även fungerat som temporär arbetsplats för olika studenter och lärare. Nu pågår helrenovering av lokalerna där man sedan ska inhysa ensamkommande äldre tonåringar från Afghanistan och Somalia under utredningsfasen.

I dagarna tar Lunds kommunen beslutet att ta emot minst åtta ensamkommande och fler är på väg. Man har sedan tidigare ett antal familjehemsplacerade ensamkommande i kommunen och det är ett privat företag, Makbo AB, som står för det ansvaret. De vann även upphandlingen denna gången och ska sköta om Källbo.
Närmast vuxna män kallas naivt för barn:


– Sedan första april har vi ett avtal med Migrationsverket om att ta emot sex ensamkommande barn med uppehållstillstånd. De barnen är redan familjehemsplacerade. Från och med första november ska vi ta emot ytterligare åtta barn och vi har förbundit oss att alltid ha plats för tre asylsökande barn, säger Marie Olsson, enhetschef på socialförvaltningen.”


På Radions P1 rapporterades igår att Al- Qaida har meddelat att kristna är måltavla i Irak…!

Vart skall svenska folket fly den dag då muslimerna blir 30-40 % av befolkningen?

VAKNA! INNAN DET ÄR FÖR SENT!


Atlas Shrugs angående muslimers kvinnosyn.
November 8, 2010

Somaliska gäng driver sexkedjor i tre av USA: s delstater, menar myndigheterna.

MINNEAPOLIS - Tjugonio personer har åtalats i en sexhandelskedja där somaliska gäng i Minneapolis påstås påtvingat flickor under 14 års ålder till prostitution i Minnesota, Tennessee, Ohio och andra icke namngivna platser, enligt en anklagelse som avslöjades på måndag.

"Sexuella rovdjur":
Gäng av asiatiska män( (muslimer) gråter när de får fängelse på totalt 32 år för att ha ” förnedrat” vita flickor så unga som 12 år gamla ............. Av Paul Sims.

Ett gäng asiatiska [Muslimer] "sexuella rovdjur" fängslades igår för att ha förnedrat vita flickor så unga som 12 år.

Männen jagade sina offer under flera månader och hotade dem med våld om de vägrade gå dem till mötes.

En av männen kallade sitt offer en "vit slyna" när hon gjorde motstånd, medan den andre flinade: "Jag har utnyttjat dig och misshandlat dig."

Sheffield Crown Court upplystes om att männen, samtliga pakistanier födda i Storbritannien , attackerade de fyra flickorna på lekplatser, i parker och i baksätet i sina bilar. De gav dem presenter och presenterade dem för sina vänner. Flickorna utsattes för övergrepp så ofta att det efter många månader "blev ett sätt att leva ".

Flickorna, som övervakats av socialtjänsten, räddades till slut av polisen och fördes bort från sina hem av oro för deras säkerhet. Två av männen grät i förhörsbåset igår när de arresterades. Domare Peter Kelson QC sade till dem: "Jag har lyssnat i bakgrunden till ert snyftande - Jag måste säga att gråten biter inte alls på mig. ”


Än så länge lever Sakineh. Men hur länge?

Iran has tried everything to keep Sakineh in jail. They accused her of adultery and sentenced her to stoning despite the fact that the alleged adultery took place after her husband’s death. They sentenced her to death for the murder of her husband even though she had already been acquitted, and another man convicted and sentenced for the murder. They even arrested her son and lawyer and forced the rest of the legal team into exile. After massive international pressure, Iranian officials must be desperate for a face-saving way out of this mess..

And now, for the first time, there is dissent within Iran from Conservative forces about the treatment of Sakineh and the way her case has been handled by the Iranian government. Some are calling for her acquittal of all charges.

A team of diplomatic and legal experts could build on this dissent and work within Iran to secure Sakineh's release. Our call, 900,000 voices strong, in combination with pressure from inside Iran for Sakineh's release is the best chance we have to save Sakineh. Now is the moment to give whatever we can to end her brutal persecution:

Mer Sakineh:
Regimen i Iran splittrade inför hängningen av Sakineh

Sarkozy hotar med att utesluta dialog med Iran om Sakineh blir avrättad.

Brasília, Brasilien - Brasiliens tillträdande president säger att det skulle vara "barbariskt" om en kvinna i Iran avrättades för äktenskapsbrott.

Svenska folkets blivande landsfader. Är det så det kommer bli i vårt land, kvinnorna skall tuktas?

2 kommentarer:

  1. Man avvisar kristna från Irak men välkomnar muslimer från samma land. Hur tydligare än så kan det bli att etablissemanget är vår fiende? Dom vill att vi skall utrotas. Syftet är att det nuvarande lågintensiva kriget skal trappas upp till mellanintensivt och slutgiltigt till lika högintensivt som i Irak. Detta är den framtid som väntar oss om vi inte gör av med våra landsförrädare i tid. Mannen ovan kan mycket väl bli landsfader om så inte sker. Men han kommer aldrig bli VÅR landsfader.

    SvaraRadera
  2. Människor är underliga varelser. Under hela vår intelligenta existens är det religioner som förstört människorna. Såväl kristna som muslimer och judar och även primitiva religioner i Afrika. Även i Indien med sina olika kast. Vad jag förstår är nog buddism den enda religion jag kan något så när respektera. Såvitt jag vet har det aldrig varit krig mellan ateister utan då har det endast handlat om politik - som kommunism. Leve det religionsfria samhället och då menar jag INTE KOMMUNISM.

    Elisabeth

    SvaraRadera