fredag 26 november 2010

Storbritannien vill ut ur EU

Från Snaphanen:
”Som den första stora europeiska tidningen lanserar engelska The Express idag på förstasidan en kampanj och underskriftsinsamling för att få Storbritannien ut ur EU. Med Lissabonfördraget inrättas ett formellt förfarande för hur ett medlemsland avgår från EU, den fanns inte tidigare och är ganska lätt för oss som ännu inte har skrivit in EU i grundlagen såsom den svenska riksdagen på egen hand gjorde igår. Det är bara att komma igång. Det finns en majoritet mot EU i Storbritannien, låt oss testa om det finns i Danmark.”


Ut ur EU

Nästan ingenting som EU har föreslagit eller antagit har gynnat Storbritannien - vår trålarflotta har ödelagts av den gemensamma fiskeripolitiken medan våra skattebetalare har upptäckt att de massivt subventionerar ineffektiva franska och polska jordbrukare inom den gemensamma jordbrukspolitiken.

Vi fick höra att det skulle vara en ekonomisk katastrof att stanna utanför euroområdet ändå är det nu klart bortom allt tvivel att det motsatta var sant. Att gå med skulle ha varit katastrofalt och avlägsnat Storbritanniens oförmåga att variera sina räntor och växelkurser som passar ekonomiska förhållanden och försatt oss i en depression. "De senaste två decennierna av europeisk integration har vänt den europeiska kontinentens ekonomier från några av världens industriella stormakter till medelmåttor som fastnat bland de globala eftersläntrarna.Det är dags för Storbritannien att lämna den Europeiska Unionen.”

Se även andra gränslösa välsignelser.Margaret Thatcher

”I sitt tal i Brügge i september 1988 framförde Europaentusiasten Margaret Thatcher det positiva med EG= Europeiska Gemenskapen men för första gången visade hon också tydligt hur främmande hon kände sig inför tendensen till ”storslagen retorik och politisk hästhandel” som utgjorde ”europeiskt statsmannaskap”. Utmärkande för detta tal var att Margaret Thatcher ville bevara nationerna var och en för sig och inte försöka förvandla det blivande EU till en superstat. Talet mottogs positivt men kan nog sägas vara början till slutet för Margaret Thatcher och den politik hon ville föra enligt flera samtida källor.”

Vidare:
”Vi vill se Europa mer enat och med en större känsla av ett gemensamt mål men det måste vara på ett sätt som bevarar de nationella traditionerna, den parlamentariska makten och känslan av nationell stolthet i det egna landet; för allt detta är källan till Europas vitalitet genom alla århundraden.”

Läs mer

Kanske kan vi hoppas på att EU:sagan snart är över.
EU:s president är oroadex svd svd svd svd svd svd svd ab dn ex dn ab d gp

3 kommentarer:

 1. Fantastiska nyheter!

  Jag tror att revolutionen i Europa har börjat nu, och då går det snabbt.

  En sådan här revolution ska inte förväxlas med Lenins statskupp 1917 eller Muhammedanernas revolution i Iran.

  Det här är en revolution som är demokratisk och som siktar till nationell suveränitet. Därför ser vi statsledare för olika länder företräda den revolutionära tanken, ungefär som när Amerika slog sig fritt från Engelsk överhöghet.

  Det kan bara bli bättre nu.

  Men Sverige är ett av de sista länderna att vilja föra en annan politik, och det förefaller naturligt eftersom det är ifrån Sverige hela galenskapen en gång började med Palmes nynazistiska Kampf.

  Men vi kommer också att slå oss fria, men det innebär en djupare revolution för oss, för vi behöver befria oss från hela det svenska etablissemanget, för de går i nynazismens fotspår.

  SvaraRadera
 2. Är det något som man skall utgå ifrån när det gäller MAKTHAVARE så är det ALLT VAD DE GÖR MÅSTE GAGNA DE SJÄLVA och ALLT VAD SÄGER är en
  ENDA JÄVLA STOR LÖGN från början till slut.Jag
  hade en arbetsgivare en gång och hans MOTTO var
  när han anställde en NY MEDARBETARE anställde han ALLTID en TJYV och denna hållning ändrades inte förren vederbörande hade bevisat
  motsatsen detta anser jag vara ett bra motto.Allt detta som Folket i Srorbritannien fick sig itutat och allt helvete som skulle drabba landet om man stod utanför EU var ju precis det samma som IDIOTERNA skrämde de RÄDDA Svenskarna med men FAN inte att jag gick på det JÄVLA DRAVLET. Men den stora MASSAN blev helt skakis i benen och vågade inte utmana ÖDET de JÄVLA FEGISARNA och vi har ju sett vilket FANTASTISKT EUROPA vi har fått tack vare EU. Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 3. Härligt att du upptäcker detta guldkorn från England. Man orkar inte alltid med att scanna ens svenska media.
  Du verkar dock gjort en felöversättning: "Storbritanniens förmåga att variera sina räntor och växelkurser som passar ekonomiska förhållanden och försatt oss i en depression."
  The European Exchange Rate Mechanism – the forerunner to the single currency – caused a deep recession in Britain that was only ended by the removal of Sterling from its deadening grip.
  Borde då kanske ha översatts med "Storbritannies oförmåga".
  Det var ju mellan 1990-1992 då Stobritanien var ansluten till European Exchange Rate Mechanism som man fick problem och till slut gick ur detta samarbete kring fasta växelkurser. Efter det gick det bra för England.

  SvaraRadera