fredag 5 november 2010

Svenska folket måste återerövra demokratin i sitt eget land

Detta är Irina Sendler. Läs om henne och vad hon gjorde för att rädda barn från Hitlers skräckvälde.

”Nu har det gått mer än 60 år sedan andra världskriget slutade. Det här brevet sänds som en minneskedja för att påminna om de 6 miljoner judar, 20 miljoner ryssar, 10 miljoner kristna och 1 900 katolska präster som mördades, massakrerades, våldtogs, brändes, svalt och förödmjukades medan det tyska och det ryska folket tittade åt ett annat håll.”

Kan detta hända igen?

Svenska folket måste fråga sig varför skattebetalarna skall betala för instegsjobb till ”de nya svenskarna”. Ungdomsarbetslösheten bland svenska ungdomar är skyhög. Borde inte det prioriteras? Dessa människor som kommer hit har förmodligen inte arbetat i sina egna länder. Många är analfabeter. Varför skall sjuka, gamla på äldreboende, arbetslösa och pensionärer betala detta?

Vi måste fråga oss varför alla dessa människor kommer till Sverige? Vad är den dolda agendan? Är det oljan eller bara ett nationellt självhat från vår ”politiska elit”?

Är det kanske så att det är en medveten strategi att Norrland avfolkas så att svenskarna förpassas dit, då muhammedanerna tar över eller är det så att muhammedanerna skall ta över Norrland? Läs vad Stjernkvist skrev 1999 om hur Norrland skulle skötas.

Så här skriver Demokratbloggen:
”Redan Göran Persson på sin tid klartecken för islamiseringen kan man förstå av en artikel i DAGENS NYHETER 990214.
Detta är Lars Stjernkvist och Ad Hedi eller något liknande som skrev artikeln.

Dagens system för flyktingmottagande är alltför inriktat på socialpolitiska åtgärder och för lite på företagande. Resultatet blir bidragsberoende. Det här systemet bör skrotas. I stället bör vi samordna flyktingmottagandet med stödet till orter som är på väg att avfolkas. På så sätt kan vi stimulera driftiga flyktingar att bosätta sig i Norrland. Invandrarna måste ses som ett nationellt tillväxtinstrument.”

Så här skriver man på Tankesmedjan Feminix:

”Kampen gäller demokratin
Idag vet väl alla att det pågår en sorts kamp mellan de politiskt korrekta partierna och det invandringskritiska partiet Sverigedemokraterna.

Men alla vet uppenbarligen inte vad kampen egentligen gäller.

Kampen handlar inte om rasism och främlingsfientlighet, som de korrekta försöker inbilla oss.

Kampen gäller i stället om vi ska kunna bevara Sverige som en ickereligiös demokrati, genom att kraftigt begränsa invandringen av främst muslimer, eller om vi ska tillåta att Sverige förvandlas till en muslimsk diktatur, genom att tillåta en stor invandring av muslimer.

Fakta: Sverigedemokraterna är inte rasister. De vill bara rädda Sveriges demokrati. Sverigedemokraterna är inte fientliga mot några människor. De är bara kritiska mot invandringspolitiken. De är ett helt vanligt demokratiskt parti, som vill ha samma nivå på invandringen som socialdemokraterna ville ha 1989.

Beviset för detta är Luciabeslutet, som i princip är identiskt med SD:s politik och som stöddes av samtliga partier utom folkpartiet.

Socialdemokraterna införde Luciabeslutet med dess kraftiga begränsning av invandringen, som ligger i nivå med SD:s politik. Regeringen Bildt ville behålla det, men tvingades av folkpartiet med Bengt Westerberg i spetsen att avskaffa det.

Detta är fakta, som går att kontrollera på nätet. Gör det!

Skulle då alla utom folkpartister vara rasister? Nej, självklart inte.
Alltså är inte heller SD rasister. Varför ljuger då de korrekta politikerna om detta? Jag har inte alla svar, men jag antar att de vill rädda sitt eget skinn. De vill undgå folkets hårda dom.

Man är helt enkelt rädda att folket ska få veta att de skäller SD som rasister, för samma politik som de alla, utom fp, stödde under åren 1989-1991.
Detta torde vara klarlagt.

Däremot kvarstår de obesvarade frågorna om varför och på vilkas order, man övergav Luciabeslutet, som alltså inledningsvis stöddes av samtliga partier utom folkpartiet. Varför svängde alla så snabbt helt om och började predika att Sverige behövde en stor invandring och mångkultur för att överleva? Varför blev det tabu att påpeka att invandring från främmande kulturer leder till konflikter? Och varför skedde det samtidigt i hela Europa? Var det på order av EU?

Handlade det om olja och Eurabia? Frågorna kräver svar!”Detta är Bengt Westerberg, den värste landsförrädaren av dem alla.

Ta del av den flitiga skribenten ISM:s brev till honom, 1 och 2.

Den nya grundlagen som röstats igenom utan att svenska folket fått säga sitt säger bl.a. följande:

”Militären får sättas in mot svenskar

En annan förändring är villkoren för när statsmakten får sätta in väpnade styrkor på svenskt territorium – en förändring som går i strid med vad Försvarsmakten själva vill. Regeringen vill utöka möjligheterna för att rikta vapen mot det svenska folket – om så krävs – med lagtillägget ”till rikets försvar”. I grunden råder en tvist mellan regering och försvarsmakt om vad som menas med ”krig och krigsfara”. ”Om det anses nödvändigt bör tillämpningsområdet avgränsas till krig eller krigsfara som hotar statens existens eller territoriella integritet eller när det i övrigt vid krig eller krigsfara föreligger trängande behov”, skriver Försvarsmakten. Den lagändring försvarsmakten motsätter sig medger tolkningsutrymme och godtycklighet som i extrema fall innebär att politikerna med vapenmakt kan använda militären – och inte polisen som idag – för att skydda sig själva från medborgarna.”

Skall detta bli svenska folkets "landsfader"?

8 kommentarer:

 1. Jag är innerligt trött på situationen i landet bak och fram; och upp och ner.Där oskyldiga är skyldiga och skyldiga är oskyldiga.
  Jag är trött på våra skurkar till politiker och regering som inte sköter sitt uppdrag;utan endast, i uppsåt, skapar förvirring.

  Det måste bli ett stopp på deras sinnessjuka svenskfientliga politik som har till syfte att skada svenska folket,vår ekonomi och vår nation.

  Det är hög tid för svenskarna att mobilisera sig
  och ta saken/makten i egna händer.
  Att; i en samlad aktion skicka hem alla utomeuropeiska invandrares inklusive våra landsförrädare till politiker och regering:Avsätta makten inom finans och industri och ta ifrån dom deras egendom och privilegier.
  Samt se till att dom och deras familjer aldrig kommer i närheten av något framtida inflytande.

  Dessa personer har skott sig på svenskarnas bekostnad.
  Detta gäller även alla andra maktmänniskor som vår regering låter sig styras av, ex.vis medlemmar av Bilderberggruppen(Worldwide).Vi vet vad dom heter och var dom bor.

  Att debattera och be snällt har hittills visat sig vara verkningslöst.
  Skurkar upphör inte ett vara skurkar, bara för att man ber dom.

  SvaraRadera
 2. Har Reinfeldt och Co blivit mutade av arabstaterna
  och fått löften om framtida lukrativa och väl- betalda karriärer;för att utföra denna pågående illgärning mot det svenska folket?

  Dom måste stoppas innan det gått för långt !

  SvaraRadera
 3. Gunilla Svensson5 november 2010 18:23

  Med den problematik vi har i Sverige p.g.a
  landsförrädarna i regering och riksdag:
  Borde sveriges militära försvarsmakt och poliskår
  vara lämpliga att företräda det svenska folkets
  intressen.Dom avlönas trots allt med skattemedel.

  SvaraRadera
 4. Jag instämmer med första inlägget. Landsförrädarna måste avsättas med alla medel. Vi har äntligen fått in ett svenskvänligt parti i riksdagen sådet är värt att försöka med fredliga demokratiska medel först. Detta kan dock visa sig att inte vara nog. Kanske lyckas Sjuklövern(nn) korrumpera SD och göra dom PK. Då återstår inget annat än att störta makten med våld och återta vårt land den vägen. Efteråt skall givetvis alla landsförrädare straffas för alla sina brott mot sitt eget folk och nation. Dödsstraff är alls inte uteslutet. Våra brödrafolk danskarna och norrmännen hade ju som bekant inget förbarmande med sina respektive landsförrädare för 65 år sedan.

  Gunilla, polis och militär är infiltrerade med femtekolonner och toppstyrda av våra landsförrädare. Dom är enbart till för att skydda DEM från OSS.

  SvaraRadera
 5. Gunilla Svensson6 november 2010 11:12

  Robin

  En sak är säker.
  Något måste göras innan det är för sent.

  Invandrare ser allt mer välmående ut.

  Svenskarna ser allt mer hålögda och trötta ut.

  SvaraRadera
 6. Det är inte mera bara en fråga om att återfå demokrati i Sverige. Det ni svenskar står inför nu är att med vapen i hand skapa lag & ordning samt återta den plats på jorden ni skall kalla ert, - men ingen annans. / Finländare

  SvaraRadera
 7. Skälen till att Sverige har blivit HELA VÄRLDENS
  SOPTIPP och SOCIALBYRÅ för VÄRLDENS SAMLADE AVSKRÄDE är med ALL sannolikhet SÅÅÅ JÄVLA LÅNG
  att det är bara brister i UPPFINNINGSFÖRMÅGAN som kan sätta KÄPPAR i HJULET för att göra den ännu LÄNGRE.Så länge LANDSFÖRRÄDARNA alltså 7klövern(nn) och deras JAsägande LAKEJER alltså
  MEDLÖPARNA får härja fritt i detta Land och besluta och bestämma utifrån den HJÄRNKAPACITET de besitter mindre än en höna kan VI folket INTE förvänta oss annat än att LANDET kommer att hamna rakt ner i SATANS SVARTA BONINGSHÅL det går med STORA STEG rakt ner i HELVETET med
  andra ord. TREVLIGT och MYSIGT tycker nog de HERRAR som är avbildade härovan för en del är KONVERTITER alltså MUHAMMEDANJÄVLAR en är en TVÄTTÄKTA MUHAMMEDANAPA och de hamnar ju då i sitt RÄTTA ELEMENT "ELDENS".GRATTIS.
  Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 8. Sverige kan vi inte längre rädda, men kanske delar av det. Vi får tacka Gaut att SD är i riksdagen.

  Ett problem är att svenskarna är livrädda för att angripa auktoriter. Och de som angriper svensk media får räkna med att bannlysas.

  Men ska man bli en hjälte måste man vara beredd på detta. Vi blir allt fler hjältar.

  Bloggare tjänar inga pengar, men det göra mediaägare och journalister. Kom ihåg detta.

  SvaraRadera