lördag 20 november 2010

Västvärldens politiker skall ställas till svars - del 1

Från “The River War” - 1899.

Winston Churchill 1874-1965



"… den moderna europeiska civilisationen kommer att falla, såsom det antika Roms civilisation en gång föll."

Nedan följer ett tal av den brittiske författaren och tidigare parlamentskandidaten Paul Weston. Detta tal höll han vid en demonstration i Generatorstraat i Amsterdam , en manifestation i till förmån för Geert Wilders den 30 oktober 2010.

Paul Weston: "Vi kommer att ställa er till svars"
Gates of Vienna 30 oktober 2010

Mitt namn är Paul Weston, och jag representerar den internationella Free Press Society.

Och jag står här i dag, eftersom våra liberala eliter har förrått våra länder till islam.

För fyrtiotvå år sedan höll den brittiske politikern Enoch Powell sitt berömda tal "Floder av blod", i vilket han förklarade att " Den främsta uppgiften för statsmannaskap är att förhindra sådant ont som går att förhindra .”

Enoch Powell – 1912-1998.,

Våra politiker idag gör raka motsatsen. De främjar aktivt sådan ondska som borde förhindras. Men för åttio år sedan var en man, Winston Churchill, mycket klar över att förhindra en tydlig och närvarande ondska, Herr Hitler och nazisterna. Men Churchill var en ensam varnande röst i eftergiftspolitikens öken. och blodbadet som kunde ha undvikits kom med besked.

Och idag befinner sig Europa i ungefär samma position. Samtidigt som islam växer demografiskt, geografiskt och militant, framhålls islam som "fredens religion" av samma typ av fega karriäristpolitiker som en gång lade sig för Hitler.

För Winston Churchill var Islam inte en religion för fred. Han beskrev den som religionen av blod och krig.

Alla med kunskap om grunderna och historien om islams expansion vet att detta är sanningen.

Mohammed var en krigsherre. Och en mycket bra krigsherre faktiskt. Vid hans död hade han militärt besegrat och omvandlat de flesta av de hedniska och kristna stammarna på den arabiska halvön.

Efter hans död expanderade Islam snabbt och tog till svärdet och besegrade gamla civilisationer och intog kontinenter ……
Och idag finns islam i Europa inom västvärlden, och islam kräver vad den alltid har krävt: total islamisk dominans. Och om vi vill stå emot, då kommer man att använda terror mot oss.

Ändå kallar våra landsförrädiska politiker den för "fredens religion", och talar om för oss att om vi vägrar att dela en sådan fantastisk och löjlig föreställning att om vi väljer att tro på Winston Churchills argument att islam är en religion av blod och krig, då kommer vi att hamna i fängelse.

Naturligtvis är den inte en religion av fred. Dess grundare var en krigare, och den högsta ära som skänks en muslim är löftet om horder av väldoftande jungfrur och ett försprång till det eviga livet uppnåeligt inte genom att vara en god samarit, men genom att dö som en martyr i den fysiska kampen för att expandera imperialistisk islam.

Islam betyder bokstavligen underkastelse. Vilken sorts religion definierar sig själv som undergiven?

Islam delar upp världen i två sfärer. The House of Islam (Underkastelse) och The House of War (Krigets Hus). Vilken sorts religion definierar sig själv genom sina militära erövringar?

Ändå säger våra ledare att vi inte kan kritisera islam eftersom det är en religion, medan organisationen för den islamiska konferensen, i maskopi med FN strävar efter att göra all kritik av islam olaglig.

Men Islam är så mycket mer än bara en religion. Den är en politisk, social, rättslig och strukturell plan som helt dominerar en hängiven muslims liv, och som genom en tillfällighet vill dominera alla fromma icke-muslimers liv också.
Den är djupt intolerant och den är djupt odemokratisk. Den tror inte på den av människan skapade demokratins lagar, utan föredrar att hålla sig till Allahs absoluta ord, som den tolkas av 700-talets analfabet och ökenkrigare.

Och våra politiker har importerat denna intoleranta och odemokratiska ideologi i liberala demokratier som väst utgör, och sedan vågar de kriminalisera oss när vi motsätter oss detta!

Men varför får vi inte kritisera islam? Kan våra politiker verkligen skydda den som en religion och därför lägga den utom räckhåll för lagen?

När homosexuella hängs från kranar, är detta politisk islam i aktion eller religiös islam?

När otrogna kvinnor är begravda upp till sina axlar i sand och stenas till döds, är detta politisk islam eller religiös islam?

När muslimer, som vill lämna islam utfärdas med dödsdomar, är detta politisk islam, eller är detta religiös islam?

När fruar och döttrar slaktas för att skydda sina familjers heder av makar, fäder och farbröder, är detta politisk islam eller religiös islam?

Om det är politiskt, då måste den fördömas som ond och barbarisk. Om det är religiöst, varför kan den inte fördömas på samma sätt?? Vad som är ont är ont och vad som är barbariskt är barbariskt och kan inte undantas från kritik för att det beskyddas av ordet "religion".

Genom att kriminalisera yttrandefrihet avslöjar våra socialistiska ledare sina diktatoriska ambitioner. Grunden för ett fritt samhälle är yttrandefriheten. Att ta bort den är en totalitär handling som gör allting värre eftersom yttrandefriheten är vårt enda försvar i den fredliga oppositionen mot den utländska totalitära ideologin Islam.

Och jag hoppas denna ironi inte går förlorad. För att skydda och främja en främmande totalitär ideologi är våra egna ledare beredda att anta infödda totalitära medel för att stoppa oss för att försvara vår demokrati och vår frihet.

Västvärlden lever i enlighet med den europeiska konventionen om mänskliga rättigheter. Islam gör det inte. De undertecknade i stället Kairodeklarationen om mänskliga rättigheter för islam.

Men de har en mycket viktig varning: när sharialagar kolliderar med de mänskliga rättigheterna, gissa vilken lag som råder?

Helt rätt, sharia övertrumfar allt när det gäller mänskliga rättigheter.

Detta är som att underteckna Genèvekonventionen för att mörda och tortera krigsfångar, och ge fritt fram vid en krigsrättegång eftersom det är "en del av deras religion."

Och när våra politiker i dag rättfärdigar islam som en religion av fred och låter dem fastställa regler både hemma, i Europeiska unionen och i Förenta nationerna, då sviker våra politiker sina länder och de sviker sitt folk. De begår förräderi.

"Kan man begå förräderi i en tid av fred?" frågar sig människor. Men är det verkligen fred?/

Vi kanske inte ser oss i krig med islam, men islam anser sig vara i krig med oss.

Och det är ett krig vi förlorar. Territoriellt, demografiskt, politiskt och demokratiskt.

I själva verket är det ett anfallskrig på två fronter. Radikal Islam å ena, och vänsterns förräderi å den andra.

Våra barn blir tillsagda att fira mångkulturalism och islam, utan att veta den verkliga historien om den våldsamma expansionistiska islam.

Istället får de höra att deras egen historia, deras religion, deras kultur, deras traditioner, deras sätt att vara, är bara en litania av imperialism, rasism, mord och slaveri. Detta är en beprövad psykologisk metod för att göra en fiende hjälplös, eller för att citera Alexander Solsjenitsyn, "för att förstöra ett folk, måste du först bryta dess rötter."

Varje regering som gör detta mot sitt eget folk, mot sina egna barn, är en regering som förtjänar, verkligen förtjänar, att störtas.

2 kommentarer:

 1. Den som har läst ovanstående text som är SÅÅ klargörande att få TVIVEL kan infinna sig om vad som väntar oss och även tittar ut i den VERKLIGHET som Sverige befinner sig i fn och ändå INTE kan SE ALLVARET och kanske tom anser att det är HITTE PÅ den personen är bortom ALL
  RÄDDNING han SKALL få fortsätta gå i sin egen
  DVALA. Men VI som fortfarande kan TÄNKA av egen KRAFT ser ju vad som har hänt med Landet de senaste 40åren och tar vi den SNABBA tiden med i tanken HUR ser Sverige och Västerlandet ut om ytterliggare 40år DÅ kan man om VI INTE är villiga att TA UPP KAMPEN tillsammans med SD mot 7klövern(nn)s FÖRLJUGNA VERKLIGHETSBILD vara helt på det KLARA med att SVERIGE är INTE ett trevligt LAND för era BARN och BARNBARN att VÄXA upp och VISTAS I.Så det är DAX att börja HÖRA VARNINGSKLOCKORNA SORGLIGA KLANG och TA LIVET och FRAMTIDEN på STÖRSTA ALLVAR innan det är för SENT. Om det nu skulle vara så att man inte VILL, ORKAR eller helt enkelt INTE BRYR SIG om vad som HÄNDER med LANDET DÅ kan man INTE KLAGA den dag HELVETET är över ER och komma med ursäkter över att NI INTE VISSTE för detta håller INTE för VARNINGSSIGNALERNA har stått som SPÖN i BACKEN det är BARA ATT TA DE TILL SIG. Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 2. Det som står skrivit i övanstående text är verklighet om vart vårt land är på väg med denna stora invation av muslimer/araber från alla världens hörn.
  Men hur skall man kunna väcka 94,5% av svenska folket som 2010 röstade för denna farliga utveckling det begriper jag inte.
  Tar man upp invandringspolitik som samtalsämne så är man inte accepterad någonstans.
  Ingen tänker på sina barn och barnbarn om hur deras framtid blir i Sverige.
  Jag vill sätta stopp för denna utveckling och ställa 7-klöverns politiker till svars,men ensam kan man inte.

  SvaraRadera