söndag 21 november 2010

Västvärldens politiker skall ställas till svars - del 2


Här följer del 2 och sista delen av ett tal av den brittiske författaren och tidigare parlamentskandidaten Paul Weston. Detta tal höll han vid en demonstration i Generatorstraat i Amsterdam , en manifestation i till förmån för Geert Wilders den 30 oktober 2010.

Paul Weston: "Vi kommer att ställa er till svars"
Gates of Vienna 30 oktober 2010

Kan någon verkligen hävda att en regering som hyllar främmande inkräktare och samtidigt som de psykologiskt och juridiskt underminerar sitt folks försvar är en regering som inte är skyldig till landsförräderi?

Nu kommer vi till en mer upplyftande del av denna deprimerande monolog, eftersom vi i denna del av kampen är framgångsrika. Sakta, visserligen, men obevekligt, och jag tror att nu går vi inte att stoppa.

Geert Wilders här i Nederländerna, René Stadtkewitz i Tyskland, vilkas omedelbara popularitet orsakade Angela Merkel att göra en abrupt U-sväng och kritisera mångkultur.

Mångkulturen är död - länge leve mångkulturen

Tysklands förbundskansler Angela Merkel ifrågasatte ”multikulti” när hon talade för regeringspartiet CDU:s yngre medlemmar i Postdam. Hennes uttalande har fått stor uppmärksamhet inte enbart i Tyskland, utan även internationellt.

Sverigedemokraterna, Heinz-Christian Strache i Österrike, Schweiziska folkpartiet, och i England väntar vi på en politisk rörelse för att plocka upp stafettpinnen från den snabbt växande English Defence League.

Och kampen kan bara accelerera. Eftersom fler och fler människor blir medvetna om islam och bli medvetna om hur mycket förräderi som begåtts av deras liberala härskare, och viktigast, då människor förlorar sin rädsla för att kallas rasist - som var en etikett för att ta ifrån oss motståndet mot en i rashänseende utvald inkräktare som använder ras som ett vapen.

Låt oss i ta itu med denna "rasistiska" etikett just nu. Det är inte rasistiskt att försvara ditt land mot ett självklart och växande hot. Det är inte rasistiskt att försvara din kultur, ditt arv och dina traditioner. Det är inte rasistiskt att verka för en demokratisk framtid för dina barn och barnbarn.

Om du väljer att inte försvara ditt land, din kultur och dina barns demokratiska framtid kan du mycket väl klappa dig själv på axeln i den icke-rasistiska socialistiska champagne-cocktail-baren i Islington; du kan mycket väl älska andras antirasistiska meriter nästan lika mycket som du älskar dina egna, men det undantar dig inte från den etikett jag har för dig.

Du är en förrädare och landsförrädare, en förrädare av din kultur, och en förrädare av våra ännu ofödda barn.

Och du är en rasist, verkligen en folkmordsrasist. Unga infödda européer kommer att bli en demografisk etnisk minoritet i sitt eget hemland Om invandringen och födelsetalen stannar som de är i ytterligare en generation.

Detta kan artigt kallas utbyte av befolkning. Mer grovt, är det ett oblodigt folkmord.

FN är mycket tydlig på denna. Deras definition av folkmord är följande. Citat.

”Artikel 2.

I den nuvarande definitionen betyder folkmord någon av de handlingar som begås med avsikt att förgöra, helt eller delvis förinta en nationell, raslig eller religiös grupp.”


Vi har blivit förrådda.

Och en av de sorgligaste aspekterna av detta svek är den effekt det har haft på de gamla ex-krigare som kämpade för sina länder under de senaste två världskrigen.

ALEX HENSHAW – En flygande legend

Ex-Spitfire pilot Alex Henshaw dog för tre år sedan. Han var mycket medveten om det politiska sveket mot sitt land. Han sade:

"Jag känner en extrem emotionell sorg för de unga män jag kände, som gav sina liv villigt för en sak som vi alla trodde på. Och jag säger ofta till mig själv att om dessa unga pojkar skulle komma ner nu och gå genom byarna, genom de små och de stora städerna och titta runt och se vad som händer med oss, skulle de säga någonstans längs vägen att vi har svikits. "

Ja, Mr Henshaw, är jag är rädd för att du har rätt, och alla ni socialistiska/liberala/ vänstervridna människor behöver veta vad ni har gjort.

Ni måste ta en promenad runt städer och byar, ta en titt på de hundratusentals gravar som står som bevis på den ultimata uppoffringen våra unga män gjorde för att ni skulle få leva i en liberal demokrati idag.

Ni måste förstå att detta är inte bara ett svek, utan ett tredubbelt svek:

• Sveket mot alla våra gamla soldater vars offer gav oss frihet;
• Sveket mot min generation som ni hotar att fängsla om vi försvarar vår nedärvda frihet och
• Sveket mot våra ännu ofödda, som om vi inte stoppar det, kommer att ärva ett land som plågas av stam- och religiöst hat, som oundvikligen måste leda till ett mångkulturellt krig på en kontinental skala som kommer att göra upplösningen av Jugoslavien se ut som ett barnkalas..

Och naturligtvis är det också ett svek mot frihet och demokrati.

Eftersom frihet och demokrati inte framträder av sig självt. De har utvecklats under två och ett halvt tusen år, har sina rötter i grekisk-romersk judisk-kristna anor. Och kämpades för och försvarades med mycket blod och offer.

Demokrati och frihet är inte socialistiska politikers personliga ägodelar som kan skänkas bort, utan vårt samtycke, av ättlingarna till 7: e århundradets ökenkrigsherre, som ser vårt engagemang för demokrati som just en svaghet att användas mot oss.

Jag klandrar inte islam. Fundamentalistiska muslimer gör bara det som står i boken.

Men jag fördömer våra politiker. Det finns två sidor i detta civiliserade dödläge, och våra politiker har ställt sig på fiendens sida.

Så jag säger till dem:

Ni kan väl hålla maktens spakar för tillfället, men vi är på uppgång och vi går inte att stoppa. Tror ni på allvar tror att ni kan göra vad ni har gjort mot ert eget folk utan att det återverkar?

Ni kan stoppa detta nu om ni väljer genom att helt enkelt sätta ert eget folks intresse före islam.

Men ni kommer inte att göra det, eller hur?? Så ni sätter oss i en nästan omöjlig situation. Om vi inte gör något måste vi acceptera att våra barn och barnbarn en dag kommer att leva under sharialagar.

Och om vi gör något, då måste det per definition vara revolutionerande. Men vi startade inte det här. Det gjorde ni. De flesta av oss skulle ha varit ganska glada att klippa gräset, ha ett vanligt jobb och betala våra skatter.

Ni har gjort oss till revolutionärer. Och medan ert beteende tyder på att ni fruktar islam mer än ni fruktar oss, låt mig säga er något, ni ljugande, svekfulla, förrädiska, socialistiska karriärister:

Vi kanske inte har makten i dag, men inom ytterligare ett decennium kommer vi att ha det och då kommer vi att ställa er till svars. Ni kommer ställas inför en domstol i Nürnberg-stil och ni kommer att åtalas för förräderi, och ni kommer att åtalas för brott mot mänskligheten, och för första gången på mycket länge kommer ni att vara ansvariga inför oss!

Citat: Lars Hedegaard, Trykkefrihedsselskabet, Danmark.
"Islam är INTE en religion. Islam är en totalitär världsuppfattning, en ideologi som i sig HAR en religion, kan man säga. Det är en politisk filosofi som är jämförbar med nazism, stalinism och andra kända totalitärer."

2 kommentarer:

  1. Men fight for liberty and win it with hard knocks. Their children, brought up easy, let it slip away again, poor fools. And their grandchildren are once more slaves.
    ~D.H. Lawrence, Classical American Literature, 1922

    SvaraRadera
  2. Webtips: www.contra.nu

    SvaraRadera