tisdag 14 december 2010

Dags att vakna Sverige – Den smygande islamism

Denna bok har tidigare skrivits om men förtjänar att omnämnas igen.

Alf Ronnby
Smygande islamism

Introduktion
Inte sedan muslimska styrkor stod vid Wiens portar 1683 har Europa stått inför en sådan muslimsk utmaning som nu. Det finns många miljoner muslimer i Europa och de beräknas bli 100 miljoner år 2050. I Sverige finns ca 400 000 muslimer. Den stora inflyttningen av troende muslimer kommer att påverka allas våra liv. Islam är en religion och en ideologi som omfattar allt i en troende muslims liv. En ålderdomlig, reaktionär religion är deras särmärke och hälften av svenska folket är skeptiska till muslimer.

Islam kräver mycket av muslimer och den formar grundläggande och omfattande deras livsstil, oavsett var i världen de befinner sig. Tron är heller ingen privatsak som den enskilde muslimen kan välja eller förkasta. Det är kollektivet och deras imamer som bestämmer hur koranen ska tolkas och praktiseras. Den enskilde tvingas anpassa sig till dess normer om man inte vill få problem.

Sverige har ännu inte stora mängder muslimer, jämfört till exempel med Frankrike, men så sakta märker vi allt mer av deras närvaro och krav på särbehandling. Islams inflytande märks naturligtvis mest i de bostadsområden där det bor stora mängder av muslimer, som till exempel i Rosengård. I religionsfrihetens och multikulturalismens namn anpassar vi oss och det svenska samhället successivt allt mer till muslimska särintressen. Det får konsekvenser för samhället och vår kultur, särskilt eftersom islams krav inte passar i ett modernt, sekulariserat samhälle.

Debatten om muslimer och islam speglar hur vi använder begreppen. Islam är utgångspunkten och islamistisk syftar på det som på något sätt har med islam att göra. Islamism är det mer eller mindre påtagliga resultatet av islams inflytande och ambitioner, islamistiska aktiviteter och verksamheter. De som aktivt, öppet eller mera dolt verkar för islamismens utbredning kallas islamister. Politiska islam refererar till de sidor och aspekter av islam, som tydlig handlar om makt och maktanspråk. Men man ska komma ihåg att islam är en helhet som omfattar allt i samhällslivet och privat. Dock kan ibland maktanspråken framträda tydligare än i andra sammanhang då framträdelseformer av islam mest ser ut som en religion bland andra. Det är den alltså inte. Begreppet jihad och jihadist används för våldsamma islam, dvs det heliga kriget och heliga krigare. När jihadisterna riktar sin avsky och vrede mot kristna och väst, talar vi om jihadistiska terrorister.

De sekulariserade muslimer, som kommit hit för att leva ett modernt liv som andra, har vi inga större problem med. Men de råkar ut för islamister, som med övertalning, tryck och våld vill återföra dem till den islamska, rätta fållan. De kan råka värre ut än andra medborgare, samtidigt som det är viktigt att de mobiliseras i kampen mot islamisterna.

Temat för den här boken är konsekvenser av islams och islamisters inflyttning och närvaro i Europa och Sverige. Smygande islamism syftar på de små stegens förändringar, som muslimer genomför och den anpassning av det svenska samhället till den nya situationen, som vi andra vidtar för att tillmötesgå krav och tryck från islamister. Det är sådant som vi kanske inte reflekterar så mycket över jämfört med den uppmärksamhet som militanta islamister, jihadister och terrorister får. Boken består huvudsakligen av bearbetade artiklar, som belyser olika aspekter och förhållanden kopplade till den muslimska invandringen och islamismen. Syftet är att uppmärksamma de inte uppmärksammade latenta och lurande förändringarna – den smygande islamismen.

Innehåll

1. ISLAMISERING 9
2. RELIGIONER PÅ GOTT OCH ONT 23
3. FÄNGSLANDE RELIGIONER 28
4. RELIGION SOM MASKERING 34
5. RELIGION OCH PERVERTION 39
6. HUCKLET VISAR UNDERORDNING 43
7. KVINNANS HÅR 48
8. DEN MUSLIMSKA SEXUALSKRÄCKEN 53
9. FEL I FLYKTINGMOTTAGANDET 56
10. HEDERSMORD PÅ EGET BEVÅG? 61
11. ETNISK KONFLIKT OCH TERRORISM 68
12. TERRORISMENS TIDSÅLDER 73
13. EUROPA UNDER ATTACK 78
14. JIHAD KOMMER TILL EUROPA 90
15. MUSLIMERS ANSVAR 98
16. RÄDSLA SKAPAR TYSTNAD 102
17. VÄNSTERFLIRT MED ISLAMISTER 112
18. ISLAMOFOBI 119
19. RASISM ETT FÖRÅLDRAT BEGREPP 125
20. MULTIKULTURALISM 130
21. PARALLELLSAMHÄLLEN 137
22. ISLAMISTER I ROSENGÅRD 144
23. DE FRUSTRERADES REVANSCH 148
24. SVERIGE EN ÅSIKTSDIKTATUR? 163
25. HUR BEKÄMPA TERRORISMEN? 169
26. MUSLIMSK INTEGRATION 175

SMYGANDE ISLAMISM
ISBN 978-91-633-7830-0
© Alf Ronnby 2010
Utgiven på KRONIKAN-KOM!
Tryckt på Elanders Mölnlycke 2010
Pris 150 kronor inkl moms och frakt

Kan beställas på alf.ron@telia.com

........

Intressanta länkar i samma ämne:

Christian Lamberts, Frankrikes före detta ambassadör i Bryssel, i Les4Vérités artikel L’inexorable suicide de l’Europe., Europas ofrånkomliga självmord.
”Fotot är av det vackra Pfalzkapellet i Aachen, betraktat som den arkitektoniska höjdpunkten av den karolingiska renässansen. När barbarerna konverterade till kristendomen hjälpte de till att skapa det Europa som nu demonteras. Frankerna avvisade också muslimerna som nu får sin hämnd, utan nämnvärd strid, under det att moskéer reses överallt i det europeiska landskapet för att ersätta storartade byggnadsverk som detta. Klichén "what goes around comes around" tycks kunna appliceras på vår aktuella situation. ”

Efter den smällande klartexten

” Säg oss nu, Fredrik Reinfeldt, vad är barbari, sa du? Kan vi efter det här terrorattentaten få dig att tala om det för oss igen?

Vad mer förtydligar att vi lever med galna hundar som ledare för det här landet? Fähundar som ändrar vår grundlag, utan att fråga sina arbetsgivare – oss – om samtycke? Utan att skräda orden det minsta, anför Fria Svenskar sin uppfattning:

”Är det någon som tänkt på att så fort den olagliga grundlagsändringen gjordes för att befästa skyddet för terroristerna i Sverige, så hände det här? En signal om att ”Nu är landet vårt” och att det är fritt att terrorisera fram sin egen vilja och sina egna tvång på urbefolkningen? Inte? Märkligt, men det kanske beror på att merdelen av de som röstat fram 7-klövern helst inte vill erkänna det allra viktigaste, att de hade fel, generalfel, när de trodde på Reinfeldt, Sahlin och Ohly, de flummade fram i sin PK-värld, vem vet, de kanske också tror att man får 72 oskulder i himlen…”


Läs mer

”Så kom det vi visste skulle komma, terrorismen.
Media gör sig hysterisk över att det såklart är SD´s fel att vi har självmordsbombare i Sverige.

Statsterroristerna Reinfeldt, Sahlin och Ohly är de skyldiga till att sådant här händer i Sverige, inte SD eller Åkesson.

Läs mer

Någonting är allvarligt fel med svenskarna, i synnerhet svenska politiker. Men vad? Som yrvakna skogstroll tumlar vi fram under våra lavbevuxna stenar i de ändlösa skogarnas land och plirar misstroget mot ljuset från en självmordsbombares bländande fyrverkeri. Vi vill inte tro våra ögon. Inte kan sånt hända, inte i Sverige!”

Det är så fullständigt löjligt att Sveriges politiker och journalister behandlar oss som om vi vore stenåldersmänniskor. Vid det här laget borde de flesta förstå att islam är ett lika stort hot som någonsin nazism eller kommunism.”

STATSMINISTERORD
Mot bakgrund av Fredrik Reinfeldts uttalanden i olika sammanhang är det lätt att förstå, att hans ambition att så snabbt som möjligt byta ut Sveriges ursprungsbefolkning mot muslimer går före hans intresse av att skydda samma ursprungsbefolkning för terrorister.

”Att det finns en grupp som skulle kunna definieras som svenskar – - – visar sig väldigt ofta vara svårt att försvara.” (Sveriges statsminister i riksdagen 10/12 2010.)

”Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist [loppcirkusdirektör] och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Blandat.” (Statsminister Reinfeldt inför M-stämman i Västerås 27-30/8 2009.)

Några av de svenska medlöparna som medverkar till utplånandet av Sverige som nation. Fråga er vad Jan Eliasson har uträttat egentligen under alla år han har ”flutit” runt i världen. Listan på medlöpare kan göras mycket längre.


3 kommentarer:

 1. Det skulle vara väldigt intressant att få veta hur många som läser denna sida som börjar med orden Denna bok har.... och slutar med göras mycket längre. Det borde enl mig vara minst en
  MILJON människor men det SKULLE vara betydligt många fler om man har något ansvar för sina nära och kära samt vårt gemensamma Land Sverige. Det beskrivs ofta att människor agerar som de gör pga att de inte har fått korrekt info
  av våra Folkvalda och Media under en Herrans massa år. Detta är ju SANT men hur länge kan man skylla på detta och använda detta till en ursäkt för sin okunskap i dessa tider när VI kan söka info dygnets ALLA 24 timmar via datorn.
  Det finns personer som INTE vill ha info för livet blir då lättare att leva sen finns det personer som läser info men gör det som FAN läser Bibeln och så finns det dom som läser men
  tar den ej till sig för det gäller ju inte mig
  eller min omgivning. Denna text härovan ger ju en mycket bra bild av vad som händer och har hänt i Sverige under en längre tid och likväl får det fortgå i en allt snabbare takt utan att någon reagerar nämnvärt kan ibland bli det är för jävligr eller det är fruktansvärt och sen hastar man vidare i livet. Det kan tänkas att jag är ett UNIKUM i detta samhälle för jag träffar nästan uteslutande personer ur dessa tre grupper som jag har nämt här ovan. Jag beskriver Svenskarna som ett sovande folk utan STAKE som har huvudet till att sätta mössan på eller har det under armen. Därför är titeln på inlägget ovan Dags att Vakna Sverige som orden hammaren på spikhuvudet det är JÄVLIGT HÖG TID ATT VAKNA TA ANSVAR AGERA DÄREFTER OM NI VILL HA ETT LAND VÄRD NAMNET ATT ÖVERLÄMNA TILL ERA BARN, BARNBARN OCH BARNBARNSBARN helt enkelt till kommande GENERATIONER SVENSKAR som våra FÖRFÄDER har gjort till OSS. Låt på inga villkor deras SLIT,SLÄP, ARMOD, FATTIGDOM och TÅRAR vara TOTALT BORTKASTAT till ingen som helst nytta detta skulle vara ett JÄVLA STORT SVEK som skulle sakna MOTSTYCKE i vår HISTORIA.
  Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 2. Miffona kommer aldrig hit. Dom är upptagna med såpor, sport och schlagerfestivaler och annan idioti som dom tycker är viktigt. Använder dom internet så läser dom bara Aftonhoran, Expressen och mode-bloggar.

  SvaraRadera
 3. Det är precis så det är som du skriver Robin och det är detta som gör mig SÅÅ IN I HELVETE UPPRÖRD att merparten av Sveriges befolkning ksn vara så OINTRESSERADE av den KATASTROFALA utveckling som sker i vårt Land. Jag vet INTE vad man skall sätta för ord på detta men VANSINNIGT är det milt uttryckt.
  Hans Nilsson.

  SvaraRadera