onsdag 1 december 2010

De Nya Moderaterna - 2 miljoner invandrare till 2015


Johnny Munkhammar (m) skriver i Expressen att arbetskraftsinvandring är ett måste för att ”rädda Sverige”.

PI:
”Högsta arbetslösheten i Europa på 12 år

EUROPA Arbetslösheten i Europa är den högsta på 12 år och det är framför allt stora invandrarländer som drabbats hårdast. Ändå matas vi mer eller mindre dagligen med argument för att Sverige behöver en omfattande arbetskraftsinvandring.

Arbetslösheten i de 16 euroländerna steg till i snitt 10,1 procent i oktober, från 10 procent i september, därmed ligger arbetslösheten på den högsta nivån sedan 1998. Och det är framför allt de stora invandrarländerna som det går dåligt för. Speciellt ökade den i EU:s tredje största ekonomi Italien, från 8,3 till 8,6 procent.

I Sverige uppgick arbetslösheten i oktober till 8,1 procent, vilket är under genomsnittet i såväl euroområdet som i hela EU. Enligt svenska förhållanden är det dock katastrofalt. När det gäller ungdomsarbetslösheten, för människor upp till 25 år, ser det ännu värre ut – i oktober uppmättes den till 24 procent, vilket är över både euroområdets och EU:s snitt på lite drygt 20 procent. För ett år sedan låg den på 26,5 procent.

Högst arbetslöshet i hela EU har Spanien med 20,7 procent. Andra länder över snittet är Irland och Portugal, med 14,1 respektive 11 procent arbetslösa. Spanien toppar även listan för ungdomsarbetslöshet i EU med en 43,2 procent.

I hela EU är drygt 23 miljoner arbetslösa”.

I en artikel på Newsmill skriver Monika Arvidsson, LO-ekonom, att arbetskraftsinvandring inte är lösningen på finansieringen av välfärden.

”Arbetskraftsinvandring kan inte lösa välfärdens finansiering
Publicerad: 2010-11-29, Uppdaterad: 2010-11-30

Många verkar "glömma bort" att de som flyttar hit måste få rätt till svensk välfärd. Slutsatsen är att nettobidraget av fler arbetande immigranter är positivt då de flesta som migrerar är i arbetsför ålder men ändå betydligt mer begränsat än vad som ibland ges intryck av i den offentliga debatten. Att tro på arbetskraftsinvandring som lösning på välfärdens finansiering är illusoriskt. Det skriver Monika Arvidsson, LO-ekonom. ”

Läs mer

Vem är Göran Lindblad?
Det här är Göran Lindblad. Han är moderaternas ”integrationspolitiske” talesman. Han uttalade år 2002 att Sverige bör ta emot 2 miljoner invandrare på 15 år.

Det är hans visioner som nu vunnit genomslag i moderaternas invandringspolitik.

Han menar också att Sverige behöver ”fri arbetskraftsinvandring”.

Göran Lindblad anser också att en sådan invandring enbart blir en tillgång för Sverige.

De Nya Moderaterna är ett extremliberalt och sverigefientligt parti. Tillsammans med övriga politiker i de sju partierna så är de absolut svenska folkets värsta fiender och samtliga 329 riksdagsledamöter måste bort!

Detta är svenska folkets "landsfader"!


I rapporteringen av invandringen skriver man inte längre flyktingar eller invandrare utan i nyspråksandan skriver man nyanlända.

Jag fick en kommentar om att det nu är 329 ledamöter som är ondskefulla. Helt rätt. Man är ovan vid någon förändring men det är det nu och detär väl det.

7 kommentarer:

 1. 329 ledamöter menar ni väl? Våra blott 20 sverigedemokratiska ledamöter verkar vara dom enda med något mellan öronen i det sällskapet. Men resten av dom måste bort så fort som möjligt. Hinner dom pumpa in närmare 2 miljoner mohammedaner till fram till nästa val så är Sverige kört i vilket fall som helst. Då gäller det bara att fly så fort som möjligt innan sharialagarna hinner bli införda.

  SvaraRadera
 2. Adjö Sverige!

  http://www.youtube.com/watch?v=zZtc2ma2GEQ&feature=player_embedded

  SvaraRadera
 3. Göran Lindblad med sina 2 miljoner invandrare tillsammans med Marit Paulssons uttalande om att Sverige kan vara 200 miljoner invånare gör att de kan kvala in som INTE bara stora TÄNKARE utan även som stora VISIONÄRER i det som jag betäcknar som FULLSTÄNDIG GALENSKAP.
  Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 4. Skrev ett blogginlägg om arbetskraftsinvandringen... http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/hur-fan-tanker-en-miljopartist-ett-svar.html

  SvaraRadera
 5. Att det går runt miljoner av fyrbenta Fårskallar här på vår jord är ju tämligen normalt för många personer anser att fårkött är gott och ännu fler anser att lammkött är godare och då menar jag det lammkött som har fyra ben inte det tvåbenta. Det som inte är normalt utan tvärt om fullständigt onormalt ja helt enkelt vansinnigt att det går runt miljoners miljoner av tvåbenta Fårskallar kvinnliga som manliga speciellt här i västerlandet kvinnorna saknar ju STAKE av naturliga skäl men detta gör även de manliga men av helt andra orsaker de har blivit könlösa av politiska skäl genom åren. Enbart i texten här ovan finns det bilder på tre riktiga Fårskallar vilket ej får förväxlas med baggar för dessa tillhör ju den fyrbenta fårrasen. Att kalla Västvärldens ledare och de som verkställer ledarnas beslut för Fårskallar är ju ingen LÖGN för alla dessa kan tilssammans utan minsta tvekan och eftertanke och helt utan ånger inte bara GE bort sina respektive Länder utan även ta Skattebetalarnas Pengar och Betala för övertagandet.

  SvaraRadera
 6. Kasta ut alla icke svenskar.

  SvaraRadera
 7. Släng ut alla riksdagsledamoter i Sveriges riksdag som tillhör 7-klövern och alliansen.

  SvaraRadera