lördag 4 december 2010

Storbritannien kommer att utsättas för hårdare kontroll av EU

Demonstranter, Darren Strevens, till vänster, och Paul Wessen i EU-folkomröstningskampanjen


Av Macer Hall, politisk redaktör
Torsdagen den 2 december 2010

NU vill eurokraterna styra vårt lagstiftningssystem

Byråkraterna inom EUROPEISKA UNIONENtar vill ta oöverträffad kontroll över Storbritanniens invandring och straffrättsliga system, enligt en rapport i går kväll.

I ett dokument för att markera årsdagen av EU: s kontroversiella Lissabonfördrag, varnade experter för att "demokratisk kontroll" över polisarbete, domstolar och andra inrikes frågor riskerar att ytterligare undermineras av Bryssel.

Det kan betyda att Storbritannien tvingas att acceptera ytterligare tusentals asylsökande och svepande nya befogenheter för utländsk polis att ”snoka” beträffande brittiska medborgare.


Så här skriver man på Every Kinda People:

Staten är fienden
Under de senaste 40-50 åren, ända sedan jag blev politiskt medveten, har jag iakttagit hur olika regeringar och deras byråkrater, oavsett politisk färg, gnagt och tärt på våra friheter. Vi är mycket mindre fria nu än när jag var liten, mer fjättrade av regler och bestämmelser, mer i händerna på tyranner och småpåvar.”

Helt rätt. Det blir värre och värre.

Läs den respekterade skribenten Fjordmans tio anledningar till att EU måste upplösas.

Läs också britternas inställning till EU. Är det den inställningen som gör att de nu skall straffas med hårdare kontrol l och mer invandring?

Kommer ni ihåg Vaclav Klaus, Tjeckiens president som ställde sig väldigt kritisk till Lissabonfördraget?

Så här säger han:

Kommunitarianism är en kollektivistisk filosofi som uttryckligen avvisar individualism. Det är inte bara en degradering av individualismen till en underordnad ställning utan är dessutom öppet fientlig mot den. Det är en ideologi av det ”civila samhället” som är ingenting mindre än en version av den Post-Marxistiska kollektivism som vill ge privilegier för vissa förmögna och inflytelserika, organiserade grupper och som en konsekvens av detta skapa en feodalism av samhället.” – Vaclav Klaus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar