torsdag 23 december 2010

En efterlängtad julklapp till våra riksdagsmän


Idag fick hela den svenska riksdagen en julklapp, en kopia av vår krönikör Julia Caesars bok. Givaren är en okänd, svensk välgörare, något en del svenskar som inte läser danska, har missförstått. De tror det är författaren som gav bort böckerna. Inte Alls, de är köpta och betalade allihopa, 458 sidor för endast 200 svenska kronor.

Centerpartiets Fredrick Federley som på allvar blev nedslagen av ett "mångkulturellt" gäng en vecka före valet, (förövarna mörkades av pressen flera veckor efter valet), och fick tillbringa en tid på sjukhuset är inte nöjd med gåvan. Det är vad vi säger våld löser (nästan) inga problem.”


Julia Caesar ger riksdagen en julklapp

Författaren och journalisten ”Julia Caesar” som skrivit boken ”Världsmästarna – När Sverige blev mångkulturellt”, och som för närvarande annonserar den här på PI (köp boken, för bövelen!) har i dagarna skickat ut en riktig ”julsmäll” till samtliga 349 ledamöter av Sveriges riksdag. Idag verkar julklappen ha nått flera av dem. Innehållet är ett exemplar av boken inslagen i julpapper med glada snören och med tomteetiketter försedda med hälsningen ”God Jul, Gott Nytt År och lycka till i ditt ansvarsfulla värv önskar Jultomten”.

En som reagerade direkt är den mycket politiskt korrekte Frederick Federley som på Twitter, utan att ens ha läst boken, avger följande insiktsfulla kommentar: ”boken ”Världsmästarna” av pseudon ”Julia Caesar” som hatar det mångkulturella samhället. Alla MP:s fick den idag.”

Julia har dessutom skickat ut boken till 90 dagstidningar, 26 fackförbundstidskrifter och ett stort antal enskilda journalister. Förhoppningen är att det någonstans bland dessa mottagare av julgåvan kanske finns vettiga människor som klarar av att ta till sig den mycket sanningsenliga, men för det svenska konsensussamhället obekväma, informationen som Julia delger oss.

2 kommentarer:

 1. Tomtemor Julia är VERKLIGEN GODHJÄRTAD i denna stundande JULETID. Hon tänker på de MINDRE BEGÅVADE och som samtidigt är MINDRE BEMEDLADE och ger dessa JULEGÅVOR det är BEHJÄRTANSVÄRT.
  Nu tror jag att dessa IQ befriade Landsförrädare och deras Medlöpare kommer att få svårt att ta SÅÅ mycket svårtolkad text till sig för när man som dom företrädesvis läser KALLE ANKA och hårdingen FANTOMEN så tror jag det blir ett JÄVLA VIRR VARR i den del av kroppen där VI har en HJÄRNA men där dom har något som mer liknar en halva VALNÖTKÄRNA både till STORLEK och INNEHÅLL.
  Hans Nilsson
  PURSVENSK.

  SvaraRadera
 2. Det är bra att man ger de mindre bemedlade en sådan julklapp. Det kan ge dem kraft att tänka med eget huvud.

  SvaraRadera