onsdag 29 december 2010

Eurabia: Den planerade islamiseringen av Europa


Fredrik Reinfeldt svenskarnas "landsfader" i samspråk med radikala muslimer i Sverige

Följande analys av islamiseringen av Europa är skriven av Michael Mannheimer 2009 och publicerades ursprungligen på tyska på Bürgerbewegung Pax Europa webbsajt.
"Europa är inte ockuperat upptagen av någon yttre kraft, men trots detta faktum befinner sig kontinenten mitt uppe i en av de största demografiska omvälvningarna i sin historia ..."

Av Michael Mannheimer

Exemplet Danmark

Islamiseringen av Europa är i full gång. Majoriteten av européerna är hjälplösa mot denna utveckling. De informeras varken om den verkliga kärnan i islam, inte heller om bakgrunden till den islamiska politiken på europeisk mark. Muslimerna har inte kommit för att integreras i de europeiska samhällena. Deras mål är att omvandla Europa till en islamisk värld där Sharia ensam, lagen i islam, kommer att härska.

Denna serie av handlingar ger viktig information och belyser denna fråga med hopp om att muslimerna och deras vänsterelitistiska anhängares expansionistiska önskningar kommer att bemötas med välbehövligt motstånd.

* * * * * * * * * * * * * * *

Del 1: Den politiska, ideologiska och religiösa bakgrunden bakom islamiseringen av Europa

Planen av vänstern för islamisering

- och dess ihärdiga förverkligande i dag

I början av 1990-talet, meddelade företrädare Bündnis90/Die Grünen (Coalition90/Greenpeace) för tysk-franska Europa och en av de ledande vänsterpolitikerna, Daniel Cohn-Bendit således följande:

"Vi de gröna (mp) måste, sträva efter att för detta ändamål så många utlänningar som möjligt förs till Tyskland. Om de är i Tyskland, måste vi kämpa för deras rätt att rösta. När vi har uppnått detta, då har vi det segment av väljare vi behöver för att ändra denna republik. "

Läs hela artikeln som är lång men intressant.

En fotnot lyder, nr 11:

Adolf Hitler själv hade endast en marginell förståelse för islam, men han samarbetade med stormuftin av Jerusalem för att bygga ett dödsläger för judar i Palestina. Ändå kunde han förstå det islamiska uppdraget för världsdominans bättre än de flesta moderna utbildade européer kan.

"Om vi hade blivit muhammedaner, skulle vi ägt världen idag." 11

Hitler och stormuftin under andra världskriget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar