lördag 4 december 2010

Farväl Sverige – Den öppna stölden av ett helt land.


Pat Condell är en brittisk författare med en bakgrund som stå-upp-komiker. Så upptäckte han något allvarligt - massinvandringen av muslimer och hur den förstör Europa. 2006 tog han för första gången upp detta känsliga ämne. Nu har han dödshotats hundratals gånger.

Pat Condell på Youtube har nu varit på många bloggar och det han säger om Sverige är så viktigt för det svenska folket att jag skrev ner texten som finns översatt från engelska.Inget europeiskt land har gjort mer för att omfamna den månkulturella mardrömmen - jag menar drömmen – än Sverige, d.v.s. inget land har bredare öppnat sin famn för muslimsk invandring.

Och nuförtiden är varje nyhet som kommer ut om Sverige mer och mer oroande.

Nu har vi fått veta att regeringen där är så beslutsamma om att radera ut sin kultur från existens att den t.o.m. har ändrat grundlagen utan att rådfråga folket.

Svenskt medborgarskap krävs inte längre för känsliga eller höga offentliga anställningar, som t.ex. riksåklagare, intressant nog, och svenskarna är grundlagsmässigt bundna till mångkulturalismen. Med andra ord är det nu mot grundlagen att upprätthålla svenska värderingar i Sverige, eftersom makthavarna verkar tycka att det är något skamfullt eller föraktfullt att vara svensk. Och för mig är detta ytterst förbryllande eftersom alla svenskar jag känt har haft all anledning att vara stolta över sig själva och hur deras land är eller hur det var, och vad det en dag kanske kan bli igen. Om de någonsin tillfrisknar.

Om någon i Sverige är nyfiken på vilken sorts bild landet förmedlar till omvärlden, borde jag säga att den förändrats kraftigt under senare år.

Tidigare betraktat som ett av världens behagligt brottsfria, och civiliserade länder, är Sverige idag Europas huvudvåldtäktsstat med dubbelt så många våldtäkter per capita som något annat land och tjugo gånger fler än vissa.

Vad tror du kan ha orsakat en sådan fundamental förändring i den svenska folksjälen? Det är den sista platsen som någon skulle ha förväntat sig en epidemi av våldtäkter.

Det kan ju inte ha något med invandrarnas kultur att göra, naturligtvis, eftersom inget dåligt någonsin har det, den kultur som lär män att kvinnor som inte täcker sig från topp till tå, ber om att bli våldtagna. Ja, den kulturen. Så realistiskt kan det bara finnas en förklaring för alla som inte är fördomsfulla rasister att det måste vara något mycket allvarligt fel på svenska män. Kanske borde de söka psykiatrisk hjälp. Allvarligt talat, killar, ni behöver det.

Man hör inte så mycket om våldtagande invandrare i Sverige, eftersom landets regering och press i åratal har konspirerat i ett brott mot sitt eget folk för att hålla dem kvar i mörkret, inte bara om vintern utan sommartid också.

Svenska tidningar är kraft subventionerade med statliga pengar, så journalister censurerar rutinmässigt nyheterna för att säkerställa att invandrare aldrig framställs i dålig dager och att icke-svenska brottslingar inte definieras som sådana. Och detta skapar den mysiga illusionen att det ej finns några invandrarvåldtäktsmän i Sverige. Detta är mycket märkligt, eftersom hos grannen Norge är det nästan allt de har.

Enligt polisen i Oslo har alla överfallsvåldtäkter i den staden under de senaste tre åren – alla 412 av dem . begåtts av invandrare från Mellanöstern och Afrika, och kännetecknas av vidrigt våld. Det är dåliga nyheter för Norge men om du bor i Sverige behöver du inte oroa dig eftersom det inte finns några invandrare som är våldtäktsmän i Sverige – fråga bara en journalist.

För oss åskådare, särskilt efter de senaste månaderna, är det svårt att inte dra slutsatsen att vi bevittnar en öppen stöld av ett helt land, och allt vi kan göra är att se på, i förundran och skräck. Om jag var en bookmaker skulle jag ej längre ta emot vad om huruvida Sverige blir den första islamiska staten i Europa för nu är det bara en tidsfråga. Och om någon fortfarande betvivlar att denna mångkulturella lögn bara är en beslöjad omskrivning för avsiktlig islamisering, så kanske ni skulle vilja veta att trots Sverige utsvultna aptit på muslimer, fler muslimer, mer och ännu fler muslimer, så har inget land deporterat fler kristna irakier tillbaka till Irak för att slaktas som julgrisar, för brottet att inte vara muslimer.

För i Sverige verkar det bara vara muslimer som har mänskliga rättigheter. Och därför blir man inte förvånad över att Sverige är ett ledande ljus i den nya politiskt korrekta antisemitism vi ser i Europa och att judar inte längre känner sig säkra där.

GRATTIS SVERIGE! En strålande dubbel. Våldtäkter och antisemitism. Ni karvar verkligen ut ett rykte om er där uppe i midnattssolens land – eller kanske det är månskärans?

När det tidigare i år rapporterades att judar, som bott i Malmö i generationer, håller på att drivas ut av – gissa vilka – muslimska invandrare så tvådde borgmästaren i staden sina händer med ett sinneslugn värdig Pontius Pilatus, han sänkte sig så lågt att han beskyllde Israels regering för sin egen moraliska feghet.

Han sade att judar i Sverige bör ta avstånd från Israels handlingar om de vill undvika övergrepp och det verkar vara hur det fungerar i Sverige idag , för att undvika att kränka kriminella, är det enklare att skylla på offret. I detta fall anta den muslimska terroristståndpunkten att varje jude är en fotsoldat för Israel.
Ett obekvämt faktum emellertid är att Koranen säger åt muslimerna att hata judar för att de är judar inte på grund av Palestina. Den nämner inte palestinier, och om Israel försvann i morgon skulle judar i Sverige och över hela Europa fortfarande vara trakasserade och misshandlade av obildade, hatfyllda muslimska invandrare för att de är judar och av ingen annan anledning. Och då skulle alla ni mångkulturalistiska dhimmi-wannabes behöva hitta på en annan undanglidande ursäkt för att titta åt andra hållet.

Lyckligtvis för judarna har de mycket övning i att handskas med övergrepp och ganska breda axlar, vilket de naturligtvis behöver för att bära runt på alla dessa Nobelpris. Statistiskt sett är judar tusentals gånger mer benägna än muslimer att vinna ett Nobelpris och det kan bara finnas en anledning till det eller….? Det stämmer, islamofobi.

Helt klart är Nobelkommittéerrna irrationellt fördomsfulla mot religionsframkallad okunnighet, och är i uppenbart behov av brådskande ”kulturell medvetenhet” och ”känslighetsträning”.

Kanske skulle svenska regeringen ingripa, och ta moralisk ställning, utvisa Nobelpriset ur landet och flytta det till Tel Aviv, där det hör hemma.

Visserligen skulle de vanära sig själva och förnedra sitt land och genera hela den fria världen om de gjorde det, men det gör de ju redan, så vad är skillnaden?

FRED. Jag kan knappt säga det.
.....

Läs :"PI: Sverige avskaffar sig självt för att förvandlas till Dhimmistan.

I augusti i år släppte den tyska socialdemokratiske politikern och nu föredetta styrelseledamoten i Deutsche Bundesbank; Thilo Sarrazin, den uppmärksammade boken ”Tyskland avskaffar sig självt”, där han går till kritik mot den förda invandrings-och integrationspolitiken i landet och tittar framförallt på vilka konsekvenser islamiseringen av Tyskland får och kommer att få på det tyska samhället framöver.

Vad har detta med Sverige att göra? Jo, för titeln och syftet med denna bok kan mer eller mindre appliceras direkt på Sverige, då Sverige ordagrant ”avskaffar sig självt”. Den 24e november klubbade alla riksdagspartier, utom Sverigedemokraterna, igenom en grundlag som inte kan ses som att ha något annat syfte än att mer eller mindre just avskaffa Sverige officiellt, det som vi traditionellt ser som Sverige åtminstone.

Vem eller vilka är det egentligen man vill avskaffa Sverige för?

Hur man än vrider och vänder på det så har de stora vinnarna i Sverige de senaste 10-30 åren varit landets muslimer (invandrade eller nya generationens), och med den nya grundlagen tar islam ytterligare ett stadigare grepp om Sverige. Den nya grundlagen befäster mångkulturalismen, och spontant kanske man tänker alla kulturer, men den som noggrannare följt det svenska samhällets utveckling och de diskussioner som förts, förstår nog ganska snabbt att vad man egentligen vill är att skydda den muslimska kulturen i Sverige med dessa ändringar, åtminstone är det ett första steg till vad som troligen komma skall…”

Världen idag Ledare: Religion och integration

9 kommentarer:

 1. Inte förrän de som fördärvar Sverige börjar bli skjutna kan en förändring bli möjlig.

  SvaraRadera
 2. Mycket bra översatt och länkat i texten!

  SvaraRadera
 3. Det är en jävla tur att det ännu finns personer i detta arma LAND som är villig att ta på sig uppgifter som tex att översätta Pat Condells ord
  som är med sanningen överenstämmande (om man lyfter blicken en aning) på det synnerligen allvarliga tillstånd som vårt SVERIGE befinner sig i. Jag själv är en av många har jag på känn som är TACKSAM för mina språkkunskaper är inte av bästa kvalite. Jag har under många många år sagt att VI i Västerlandet är snart vår tids kineser vår storhetstid kan vara förbi och det ser nästan så ut för det går just nu i ett rasande tempo utför som för stunden verkar vara svårt att hejda eller i vart fall bromsa upp. Detta pga att SVENSKEN inte har den innersta viljan inte modet och det värsta av ALLT man varken SER HÖR eller FÖRSTÅR den FASANSFULLA händelseutveckling som sker i landet TYVÄRR. Man kan säga det blev UNDERBART men ALLDELES åt HELVETE för KORT. Vi Sverigeälskar skall inte måla FAN på väggen ännu för finns det tid det är jag övertygad om så finns det hopp om en framtid men det blir troligtvis en mycket mödosam väg att vandra för många av oss men alternativet är SÅÅÅ in i HELVETE MYCKET VÄRRE så man vågar inte ens tänka tanken. VI alla som älskar vårt KÄRA FÄDERNES och FOSTERLAND SVERIGE skulle tex med SD hjälp kunna få till en MEGAPROTEST någon gång på senvåren utanför RIKSDAGSHUSET och även utanför ROSENBAD och där visa inte så mycket vårt missnöje utan låta vårt befogade HAT över att VÅRT LAND tas ifrån oss och VÅRA PENGAR ges till DE som INTE på något vis har gjort sig FÖRTJÄNTA av dom utan det är VI SVENSKAR och inga andra som skall GYNNAS och GLÄDJAS.SLUT Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 4. What happened to the Viking genes in these people?

  SvaraRadera
 5. När väl det stora terror attentatet, med en riktig bomb smäller av och hundratals svenskar dör, kommer nordmannens ursinniga vansinne att skicka musslorna till helvetet.

  SvaraRadera
 6. Svenska folket i allmänhet är nu så förvekligade och hjärntvättade av socialistiska och demokratiska värderingar att de inte har vett eller mod att rädda sig själva.
  Låt dessa idioter gå under om de inte OMGÅENDE gör revolution.

  SvaraRadera
 7. I don´t see any Viking´s in Sweden , sorry , i can see some of them , and i´ll hope they will fight till the end....Who will be the last one ?

  SvaraRadera
 8. Rensa bort alla nuvarande och även de tidigare jävla Landsförrädarna som svenska underkuvade människor valt att styra landet. Sätt seda folk som begriper att vi svenskar bara har det här landet att leva och vara uti,samt att det absolut inte är vår plikt att försörja de jävla parasiter dom låtit inta Sverige.

  SvaraRadera