tisdag 21 december 2010

Nu är det jul igen så länge vi får ha den traditionen kvar

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR FRÅN
SVENSK TOMTE

Från ”Last viking” kommer en julhälsning.

Ja, nu är det bara några dagar kvar till Julafton. Tiden går fort, det var ju inte så länge sedan vi satt i kortbyxor, fajtades med myggen och åt finsk sommarsoppa ( koskenkorva på en blommig tallrik) och nu är det allaredan vinter och jul.

Julgranen skall huggas - eller köpas- skatboet som egentligen är en julgransbelysning skall åter tas fram och redas ut, om det går?

Och Julstakarna plockas fram ur sina gömmor.

Julklappar skall inköpas för de som fortfarande har råd och julmaten inhandlas.
Den traditionella Julskinkan står naturligtvis mitt på bordet som en symbol för hela Julfirandet.

Och Jullediga svenskar träffas och umgås i gammal fin traditionell gemyt och samvaro.

Barnen får sitt efterlängtade Jullov från skolan och föräldrarna sin Julledighet.
Och sedan kommer - den glade och lätt punsch doftande- Jultomten med alla sina Julklappar!

En gammal fin tradition som ingen vill ändra på eller...håll i Er nu!
 
Diskrimineringsombudsmannen, eller i detta fall kvinnan Katri Linna, har bestämt att de anställda på DO inte längre får några Julklappar. De erhåller i stället "vinterpresenter".

Nyamko Sabuni och Katri Linna


Och de firar heller ingen Julfest numera utan den har ersatts med en "decemberfest"
Detta för att en liten del av befolkningen inte ska känna sig kränkt av majoriteten. Att majoriteten däremot blir kränkt och tas ifrån sina gamla traditioner bekymrar dock inte detta Linnabeläte.

Julskinkan är också ersatt, med vad vet jag inte, men ett stalltips är en bit halalslaktat (torterat) kött för att alla ska kunna äta, eller rättare sagt allha!
Ja, då blir vi av med Julen också, allt det svenska är ju ändå bara barbari enligt vår eminente statsminister och har bör ju veta vad han talar om…

Ni vet han vars farfars far var kannibal!

Så åt helvete med allt som är svenskt det är ju dagens melodi bland etablissemanget, ju svenskare traditioner ju större anledning till destruktion.

Kioskbiträdet Sahlin var också hon inne på precis samma linje att riva det svenska samhället!

Julen ersätts då med en 24:e december fest där alla byter vinterpresenter med allha, dock är spargrisar bannlysta, men en importerad ända(!)målsenlig bönematta från Ö&B blir garanterat årets vintergåva!

Julskinkan ersätts med mångkulturell "mat" bestående av halalslaktat kött, kamelmage och torra fikonblad. Vem behöver Julskinka, revbensspjäll, sill, janson och nubbe efter en så´n meny?

Ingen har heller Julledigt längre, utan nu är det midvinterledighet som skall "firas" och som då påpassligt nog kommer att firas tillsammans med den glada och uppsluppna ramadan, dhul-kaada och muharran - ej att förväxla med murran som är något helt annat!

Och när Jultomtens röda näsa ersätts av något som mer liknar en Arvikaplog och det vita skägget av ett svart dito samt fyrverkerier runt magen så är helgen räddad, åtminstone för en del

JUL, JUL STRÅLANDE JUL
Och julstaken i fönstret förvandlas efter DO:s önskemål till en helt vanlig simpel decemberstake och Katri Linna står då i valet och kvalet mellan decemberstake eller en vanlig simpel vardagsstake!

Så trevligt och oerhört spännande gestaltar sig vår jul och vår framtid om D.O. (Dumheternas Ombudsman) får bestämma!


Och det är ju numera kutym att i Sverige anamma allt som är galet och idiotiskt och skrota alla gamla fina Svenska traditioner!

Fira nu Julen mina vänner som om det vore den sista…

God jul och ett Gott Nytt År till Er alla önskar

Last viking

2 kommentarer:

  1. Ni som VILL VÅGAR och KAN vara SVENSKAR skall ta varje tillfälle i akt att fira våra egna SVENSKA TRADITIONER så mycket som det någonsin går för det KAN JÄVLIGT SNABBT vara ett MINNE blott. Vi kan tänka tillbaka på sommarens offentliga MIDSOMMARFIRANDE där var ju redan det mesta SVENSKA utbytt så det mer skulle passa det MÅNGKULTURELLA Sverige. Vi RIKTIGA SVENSKAR måste ABSOLUT HELA TIDEN VARA PÅ TÅRNA ständigt vara på vår VAKT för ALLA förändringar görs i mycket SMÅ STEG för att INTE väcka så stor uppmärksamhet för det har 7Klövern(nn) lärt sig att kommer ALLT bara SMYGANDE så märker INTE den DUMME SOVANDE SVENSKEN förändringen förren det är för SENT då är det redan en REALITET utan ÅTERVÄNDO. Detta är ett FENOMEN som har pågått de senaste 40åren utan att SVENSKEN har märkt någonting över huvet taget. 7Klövern(nn) vet att SVENSKEN är den mest LÄTTLURADE och RÄDDHÅGSNE individen i hela VÄRLDEN. SVENSKEN är som ARGAST och TUFFAST hemma vid köksbordet och vid TVn där HUDFLÄNGER han gärna och ofta MAKT och MEDIAELIT men till absolut INGEN NYTTA. Det är ett UTTRYCK som SVENSKEN med FÖRKÄRLEK använder NÅGON SKULLE men inte han själv när det gäller att ta tag i olika spörsmål och samhällsproblem detta överlåter han med varm hand till andra att ta hand om så har jag min rygg FRI JAG behöver ej stå till SVARS.
    Hans Nilsson
    PURSVENSK.

    SvaraRadera
  2. Vi får väl byta namn på det arma landet också inte våra nysvenskar blir krängkta. Som julpyssel får ni försöka tänka ut ett nytt namn på landet som passar våra nya landsmän.

    SvaraRadera