söndag 12 december 2010

Självmordsbombare och hedersmord - muslimsk kultur


Den toleranta och kärleksfulla muslimska kulturen – två exempel.

Gudmundson

”Självmordsbombare i Stockkholm
En man sprängde sig själv till döds i Stockholms city i eftermiddag, bara minuter efter att en personbil exploderat en bit därifrån. Enligt Aftonbladet ska vittnen på plats hört självmordsbombaren "ha ropat något på arabiska innan bomben detonerade". Till DN säger den sjukvårdare som var först fram att "Jag tog bort en palestinahalsduk från hans ansikte för att frigöra luftvägarna".”

..."Sverige och svenska folket".

Han hänvisar till den svenska tystnaden kring Lars Vilks målningar, de svenska soldaterna i Afghanistan och säger att "nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör."

"Våra aktioner kommer att prata för sig själva. Så länge ni inte slutar ert krig mot islam och förnedrande mot profeten och ert dumma support till grisen Vilks".

Därpå uppmanar mannen alla muslimer i Sverige att "sluta fjäska och förnedra er". Han avslutar meddelandet med ännu en uppmaning till "alla mujahedin i Europa och Sverige":

"Nu är det dags att slå till, vänta inte längre. Kom fram med vad än ni har även om det är en kniv och jag vet att ni har mer än en kniv att komma med. Frukta ingen, frukta inget fängelse, frukta inte döden."

Läs mer


Hedersmord: Muslimsk far mördade sin tonåriga dotter som var kär i en icke-muslim.

Och de anser att de kan lära oss om tolerans, ömsesidig respekt och ömsesidig förståelse!

Muslimsk flicka dödas för kärleksaffär med hinduisk man. Hindustan Times

En muslimsk man har gripits för att ha dödat sin tonårsdotter som var kär i en hinduisk ungdom från samma by, sade polisen på torsdagen. Mushtakeem, bosatt i Mawaithakuran by, strypte sin 18-åriga dotter Rehana Parveen efter att hon insisterade på att gifta sig med sin älskare Bhoora Prajapati, 21, uppger polisen.

Mushtakeem greps sent på onsdagskvällen efter att Parveens kropp återfanns i deras hem. Byn är i Moradabad- distriktet, cirka 300 km från Lucknow.

Enligt polisen brukade Prajapati och Parveen träffas regelbundet i områden i utkanten av byn. Men då Parveen inte hade varit ute de senaste dagarna, tog Prajapati kontakt med polisen då han misstänkte att flickan kunde ha problem.

Polisen gjorde razzia i Mushtakeems hus och hämtade sin dotters kropp från ett låst rum.

"Preliminära undersökningar visar att det är ett fall av hedersmord. Fadern har erkänt brottet," meddelade polisinspektör Ravi Kumar journalister på torsdagen.

"Fadern berättade att han begått brottet eftersom han trodde att hans dotters äktenskap med en man ur en annan befolkningsgrupp skulle ge familjen dåligt rykte,” tillade han.

....

Så här skriver Demokratibloggen:
”Utvecklingen i Sverige intresserar en hel värld.
Det är lätt att bli hemmablind så därför kan det vara av intresse för oss att få reda på vad utlandet tycker om det som händer i Sverige.”

Läs mer

Tänd ett ljus: Vad var det vi sa och farväl till det Sverige som en gång var.


svd svd svd svd svd svd svd svd svd gp gp gp gp gp b svd vg vg vg vg dn dn dn hd hd, hd sk sk ex b ex ex ab dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn nm d

9 kommentarer:

 1. Det blev en lite för tidig NYÅRSHÄLSNING från en NYSVENSK till de SVENSKAR som så högt ÄLSKAR
  MUHAMMEDANJÄVLAR som de om inte annat visade i valet 2010. Nu ville han väl som sann och älskvärd UTÖVARE av Muslimsk kultur dra av
  smällen lite tidigare så att MUHAMMEDANÄLSKARNA har något intressant att prata om och som kan förhöja stämmningen när de samlas kring JUL och avnjuter Julskinkan. Det blir en lång helg för
  många MUHAMMEDANÄLSKARE att GLÄDJAS åt denna sk MARTYR en RIKTIG HJÄLTE helt enkelt detta kan de nog de flesta instämma i. Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 2. Om klåparen hade kunnat koppla gastuberna i bilen som det var tänkt så skulle inte huset stå kvar där längre, så det här är inga småsaker som har hänt.

  Det hade kunnat gå mycket, mycket värre!

  SvaraRadera
 3. Det kan inte vara ett lätt att vara Polis och jaga självmordsbombare i Sverige det måste vara det mest otacksamma jobbet som finns i landet.
  När det fanns indikationer i Göteborg att något var på gång och man agerade och det visade sig att det inte var skarpt då blev Polisen sågad vid fotknölarna för sitt bryska ingripande och fick sitta och förklara sig och bli förnedrad i många TV studios. Denna gång small det och nu kommer de att bli sågade vid fotknölarna för att man hade missat denne idiot. Nu kommer förmodligen många förståsigpåare ut från sina hålor och kommer att läxa upp Polisen för detta skulle de ha kunnat förutse. Hans Nilsson

  SvaraRadera
 4. Vem bär ansvaret för självmordsbombarens idioti? http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/vem-ar-ansvarig-for-sjalvmordsbombarens.html

  SvaraRadera
 5. Jag har nyss tittat på Agenda på den PK riktiga
  SVT. Där största fokus var förståss på själv-
  mordsbombaren. Något som slog mig var att de var
  rörande överens om att detta var något som VI inte skulle ta så speciellt allvarligt VI skall vara lugna och fina så att INTE SD kan dra fördelar av det som hänt. Det är precis som vanligt man tar till den gammla vanliga visan att invagga SVENSKA FOLKET i en FALSK TRYGGHET ni SKALL lita på MYNDIGHETERNA för de vet bäst och har fullständig koll på läget nästan i vart fall. På tal om att vagga in folk i falsk TRO så tror jag inte ett skvatt på de som påstår att det är SVÅRT att tillverka SPRÄNGLADDNINGAR alla komponenter går att inskaffa dynamit tex och att finna beskrivningar på hur man tillverkar en detornator fjärrutlöst eller av en annan typ kan inte heller vara svårt. Så som jag ser det SKALL VI INTE INVAGGAS I FALSK TRYGGHET av de som LJUGER oss FULLA med LÖGNER daglidags alltså 7klövern(nn)och deras köpta MEDLÖPARE. Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 6. När man mördade Palme så tog man MÖDOMMEN på
  Sverige nu när VI har fått Sveriges första
  självmordsbombare kan man säga att SVENDOMMEN äntligen också har åkt sin kos. Hans Nilsson

  SvaraRadera
 7. Dags att rösta igenom datalagring och sluta bråka om signalspaning. Det är ju bara kriminella som drabbas av sådant ändå.

  SvaraRadera
 8. Förvånad över Reinfeldts ord efter självmordsattacken. Han sa: "Det är inte önskvärt och inte acceptabelt" Inte önskvärt???

  SvaraRadera
 9. www.foxnews.com/us/2010/10/20/al-qaeda-terror-leader-dined-pentagon-months/

  www.prisonplanet.com/al-qaeda-mastermind-invited-to-pentagon-after-911.html

  www.infowars.com/clueless-patsy-set-up-by-fbi-in-christmas-tree-bombing-plot/

  www.infowars.com/bombshell-evidence-clearly-indicates-staged-attack-on-detroit-flight/

  http://tarpley.net/2010/02/11/state-department-admits-detroit-christmas-bomber-was-deliberately-allowed-to-keep-us-entry-visa-board-his-flight/#more-1240

  SvaraRadera