torsdag 16 december 2010

Vilket öde går svenska folket till mötes?


Den muslimska Hitler, Haj Amin al-Husseini, lovades ledarskap i Israel [Palestina] efter förintelsen av judarna.

Hitlers muslimska arméer

Islamiskt judehat. Det är vad som driver folkmordet på judarna i den muslimska världen i dag. Det är vad drev på den muslimska världen i sitt partnerskap med Hitler, och det drivs av förtryck, förnedring och slakt av judar genom hela den islamiska historien.

Stormuftins och den muslimska världen roll under andra världskriget har slätats över i historien. Varför? Så att de skulle få komma igen för att begå samma obeskrivliga, fruktansvärda brott mot mänskligheten?

Haj Amin al-Husseini borde ha avrättats i Nürnberg. Istället fick han samma status som Jewish Agency i FN år 1947, när det var debatter om delningen av den judiska staten, trots de fantastiska bevis (dokument, filer, etc.) mot honom (som beskrivs här) och presenterades för FN.

Läs hela artikeln och se bilderna. Fundera sedan på vilka som är nazisterna i vårt land!

Det osynliga kriget och den nya världsordningen
Svensk media har de senaste decennierna lyckats passivisera, bedöva och avtrubba större delen av befolkningen. Genom propaganda, desinformation, osaklighet, förenklad och ensidig information som ryckts ut från sitt sammanhang samt hot om nationens undergång har det under lång tid pågått ett krig om våra medvetanden. Denna psykologiska krigföring har varit mycket framgångsrik.

Ivrigt påhejade av politiker och den ekonomiska makteliten har media lyckats med att skapa dels en foglig och likriktad majoritet till största delen bestående av etniska svenskar och välintegrerade invandrare och dels en förvirrad klick våldsbenägna upprorsmakare med blandat ursprung. Båda grupperna saknar förmåga att se sammanhang och dra egna slutsatser när det gäller skeenden i samhället/världen och de upprätthåller den demokratur som råder och som de själva ironiskt nog har varit med om att skapa (vare sig de är medvetna om det eller inte) i tron att det är demokrati.”

Läs mer om den nya världsordningen


Denne man är svensk riksdagsledamot


svd svd svd svd svd svd svd svd svd svd svd svd svd gp gp gp dn dn dn dn dn dn dn dn svt

5 kommentarer:

 1. Ja vår landsfader – den store Barbaren Fredrik Dhimmifeldt uppmanar de naiva svenskarna att ”inte dra förhastade slutsatser” efter bombdådet i Stockholm vad han nu menar med det.
  Hörde på TV att imamen i Fisksätra i Nacka talar på samma sätt och kallade islam för en bra ideologi och religion.

  Ja – då erkänns det ju att islam mer är en IDEOLOGI än en religion – hemskare än kommunism. Vårt folk kommer nu att leva i skräck framöver. Det är synd om den nya generationen som inte förstår vad som händer - eller bryr sig - men de är ju indoktrinerade i den svenska skolan och har man kommentarer om invandringen är man främlingsfientlig och nazist. Det är bättre att vara främlingsfientlig än att vara svenskfientlig som våra politiker är - tycker jag.

  Amlitz

  SvaraRadera
 2. Vilket öde går svenska folket tillmötes? Efter att ha läst texten med dessa ord och tolkar undertonen i denna RUBRIK kan jag bara tolka det på ett vis det går åt HELVETE för det naiva Svenska Folket och vårt Land. Vi går redan NU som kopplade HUNDAR där 7klövern(nn) är våra HUSSAR och MATTAR som VI lyder blint. Vi blir helt till oss av GLÄDJE för minsta lilla KÖTTBEN
  som våra Hussar och Mattar slänger till oss som VI själva har BETALT. Den dag när VI får helt andra Hussar och kanske en och annan MATTE som består av MUHAMMEDANSLÖDDER då kommer VI att få gå i en helt annan typ av koppel då blir det STRYPKOPPEL och NU är det även slut på godsaker som KÖTTBEN nu blir det på sin höjd ett eller annat BEN från en HALALSLAKTAD Get. När sen Svensken är tillräckligt utarbetad och svag och inte kan arbeta ihop RIKEDOMARNA till sina NYA HUSSAR kommer man att bli AVLIVAD enl KORANEN som den HUND man är. Är det så att detta är vårt ÖDE går det att ÄNDRA på för SVENSKA FOLKET har detta ÖDE i sina egna händer. Men det krävs UPPOFFRINGAR i form av i första hand avsätta TID till att ta reda på RELEVANT information om ISLAM och vad denna står för och vilka MÅL som MUSLIMER vill uppnå i sina NYA sk hemländer där Sverige är ett av dessa. Det blir kanske SMÄRTSAMT att inte få tid att titta på ALLA FÖRDUMMANDE TV program som dagligen visas men detta hade med all säkerhet varit en angenäm UPPOFFRING om det ställs i RELATION till vad som kan inträffa om 7klövern(nn) får fortsätta att härja FRITT med massinvandring av MUHAMMEDANSLÖDDER till detta LAND som man gjort de senaste ÅRTIONDEN och att dessa tillåts att ta över och diktera VILLKOREN för SVENSKEN och LANDET. DETTA FÅR BARA INTE SKE!!!!
  Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 3. Det är anhängare av mångkulturpolitiken som är ansvariga för alla konsekvenser den politiken orsakar. Mångkulturs politiken har skapat mycket hög arbetslöshet, bidragsberoende, kriminalitet, segregation, etniska-religösa-kulturella konflikter, hat, rasism, inskränkningar av yttrandefriheten, terrorism och massövervakning. Mångkulturen har ruinerat och förstört Sverige.

  SvaraRadera
 4. Hela debatten efter självmordsdåded är patetisk. Inga medier vågar ha bloggar. Ingen vågar skriva det självklara-att koranen faktiskt manar både till diskriminering och våld mot icke-muslimer-koranen stadgar att otrogna skall dödas - koranen tar inte avstånd från självmord och ger de som dör i krig (och enligt koranen är det krig tills alla otrogna avrättats eller konverterat) ett liv i himmelen. Ett faktum i flera av dess verser. Trots detta så vågar inga journalister fråga samma "fredliga" muslimska företrädare (de som fått ordet i debatten) hur de ställer sig till koranen. Eller hur de ställer sig till ytrrandefriheten och tex Vilks. I princip alla inlägg som sakligt lyft fram detta censureras med automatik. Så länge som en kraftigt stigande befolkningsandel anser att yttrandefriheten skall begränsas så att islam eller koranen inte får ifrågasättas så kommer ett problem att skjutas framåt i tiden, ett problem som inte kan leda till annat än att vårt land går under. Jag respekterar själv inga muslimer som anser koranens budskap inte får ifrågasättas. Eftersom 99 % av landets muslimer anser just detta ser jag ingen anledning av att respektera dem./Sansaer

  SvaraRadera
 5. Jag undersöker allt jag kan komma åt. Och för att få kunskap läser jag det mesta om religionerna. Islam är en kulturdödare av "guds nåde". Läste Koranen och noterade 516 hot mot oss som inte vill tro på skiten dom serverar. Både koranen och bibeln är sagor. Jag läste Richard dawkins böcker. Jag har läst Döda-havsrullarna, "Den jesus som aldrig funnits" av Roger Viklund. Jag har finkammat Internet efter bevis och bilder. samhörigheten mellan Palestinier, Nazister, kommunister och även socialdemokrater. Och dessutom det svenska media, som går i propagandaminister Goseph Goebbels ledband. Jag har en del på min blogg att visa
  http://islaminferno.blogspot.se/
  Det kan kanske vara av intresse
  Thore

  SvaraRadera