måndag 31 januari 2011

Änglar finns dom? Ja i Sverige förstås!

”Kombinationen av helt öppna gränser, ett generöst välfärdssystem och en arbetsmarknad med höga ingångslöner och andra spärrar för inträde är katastrofal, såväl socialt som finansiellt. Ledande politiker inom alla ansvarsbärande partier, inte minst socialdemokratin, förstår det. Säkert även en och annan journalist. Men inför offentligheten, när det bränner till, tar den politiska korrektheten över. Ingen får sjunga i disharmoni med änglarna” .

Bergström, tidigare ledarskribent på Dagens Nyheter, bor sedan några år i USA, och som bekant ökar möjligheten att säga sanningen med kvadraten på det geografiska avståndet till Sverige.

Söndagskrönika: Våldtagen av staten
avJulia Caesar

Svenska folket har påtvingats det mångkulturella samhällsexperimentet av ansvarslösa och maktdrogade politiker i samtliga partier. Det är det största demokratiska nederlaget i vår tid och ett övergrepp utan motsvarighet i svensk historia. Politikerna spelar rysk roulette med befolkningens trygghet och välfärd som insats. De vet att experimentet är dömt att misslyckas. De vet att de själva har bäddat för splittring av det svenska samhället och vad den amerikanske statsvetaren Samuel P Huntington (1927-2008) kallar civilisationernas krig. Det vill säga: långvariga och uppslitande konflikter mellan olika kulturellt, etniskt och ideologiskt betingade grupperingar som kommer att leda till samhällets sönderfall.

(…)

Vi ska inte tro annat än att politikerna har börjat fumla efter utlösningsknapparna till sina egna fallskärmar och flytvästar. Rädde sig den som kan innan hela mångkulturexperimentet kraschar. Men vad göra med folket? För folket finns inga livbåtar när skeppet sjunker. I varenda diktatur som har kollapsat har den totalitära propagandan pågått ända till det bittra slutet. Sverige är inget undantag. Den statliga propagandan ska ösas över oss till the point of no return. Vi trodde kanske att vi hade några privata utrymmen kvar som vi kunde betrakta som våra egna. Men den statligt anbefallda mångkulturen ska pressas på oss ända in i sovrummet. Ända in i våra psykens innersta, känsligaste och mest privata vrår ska vi tvångsinjiceras med mångkultur. Inte ens vår sexualitet och våra underliv lämnas i fred av den statliga propagandaapparaten.

Staten klampar in i våra sovrum
Filmen är JK-anmäld och har enligt UR:s egna uppgifter utlöst mer än en halv miljon protestskrivelser.

Enkelriktad sexuell generositet
Det är uppenbart att toleransen och den sexuella generositeten är enkelriktad. Det är svenska flickor som ska låta sig penetreras av Ahmed, Muhammed och Abdurachman. Vi får inte se svenske Kalle erövra muslimska Fatimas oskuld. Filmmakarna är väl medvetna om att den situationen är omöjlig. En muslimsk kvinna får inte vara tillsammans med en icke-muslimsk man, och i heders- och skamkultur är en kvinnas oskuld ett kapital som värderas i sexsiffriga belopp.

(…)

En kommentar från en pappa som kallar sig Dannie, citerad i nedkortad version från Affes statistikblogg, säger en del om hur filmen kan uppfattas av föräldrar:
”Som far till döttrar ser jag med avsmak på denna statsorkestrerade propaganda. Den är vedervärdig. Staten försöker indoktrinera och lära små barn/flickor (och naiva föräldrar) att det är naturligt att ha sex med Muhammed, medan verkligheten är annorlunda. Min gräns, som ansvarstagande förälder, går vid arabiska muslimer, och muslimska nordafrikaner (exempelvis somalier), då det är strängt förenat med livsfara ur flera aspekter. Då skyddar de inte sig själva, och det blir min plikt (inte statens) som ansvarstagande och fostrande fader att skydda mina döttrar. Med alla medel som står till buds.”

(…)

Det är andras barn som ska offras
Erik ”Figge” Fichtelius var under många år politisk kommentator på SVT. Det jobbet blev han dock av med sedan Resumé avslöjat att han under vänskapliga omständigheter arbetade parallellt med en dokumentär om dåvarande statsministern Göran Persson (s). För en TV-reporter med svårt skadad trovärdighet erbjöd UR en lämplig reträttpost från augusti 2009.

Det är en jättechans att påverka medielandskapet med lite intellektuellt tuggmotstånd. UR står både för bildning och att öppna upp det offentliga rummet, som jag jobbat med på SVT 24” uttalade Erik Fichtelius då.

Så nu sitter Figge på sin VD-post och ´påverkar medielandskapet med lite intellektuellt tuggmotstånd´. Skulle han och hans hustru Ulrika Beck-Friis vilja visa den här filmen för sina egna barn? Slänger sig paret Fichtelius – Beck-Friis med kukfittaknulla när de pratar med barnen? Jag tillåter mig tvivla.

Den här filmen är inte gjord för mediaetablissemangets barn i deras helvita etniska enklaver på Östermalm och Södermalm i Stockholm. Det är ANDRAS barn som ska offras och drillas i att ställa sin sexualitet i mångkulturens tjänst. Nu lever vi i ett mångkulturellt samhälle. Och vi måste älska det. Annars är vi rasister. Sällan blir cynismens och överklassmentalitetens ansikte tydligare.”

Här är några av de "goda änglarna:

Från vänster till höger: Anita Dorazio, Gustav Fridolin (mp) , Kalle Larsson (v), Mattias Gardell (islamolog) och Bengt Westerberg.


Här är det Mikael Wiehe , Mikael Nestius (Cityredaktör), Olle Svenning (s) och Marita Ulvskog (s)samt Kristina Hellqvist, flyktingsamordnare inom kyrkan.


Vad säger KD – som tidigare var ett kristet parti. Nu har de valt en ny partisekreterare som klart utrycker att HBT-frågorna skall drivas ännu hårdare.

Så här skriver Carin Stenström i Världen idag den 28 januari om KD och hur det partiet har ”urartat”.

Carin Stenström: "KD-”eliten” inom partiet är inte särskilt kompetent."
Konsekvensen, menar Carin Stenström, är att det blir lätt för partiledningen som blir en egen ”elit”, att avlägsna sig från kommun- och landstingspolitikerna i politiska frågor, vilket man inte kunde göra tidigare, då distriktsordförandena var självskrivna i styrelsen – vilket innebar ett naturligt band ner till gräsrötterna.
Men Carin Stenström anser dessutom inte att ”eliten” inom partiet är särskilt kompetent.

– Man tappar på sikt gräsrötternas stöd, vilket var väldigt tydligt i den senaste valrörelsen. Jag tror att partiet hade svårt att få människor att engagera sig i valet. Det är egentligen ingen elit varken när det gäller tänkande eller kunskap, utan det är en högst medelmåttig byråkratelit. Man har hållit undan duktiga människor, säger hon.

Hon menar att om partiet hade haft kvar gräsrotsrörelsen hade man haft en helt annan inriktning på sin politik.

– Min analys är att den rörelsen hade gett en helt annan utdelning i valresultatet. Men i och med att man har kopplat loss med basorganisationen, driver partiledningen sin egen politik och då tappar man såväl engagemang hos gräsrötterna som väljare, säger hon.

Hennes förslag för att rädda partiet är att KD försöker återgå till en gräsrotsrörelse.
– Men att så skulle ske är nog uteslutet, i stället får man hoppas på att gräsrötterna själva revolterar, säger hon.
Erik Lundström
Läs mer

Vad tycker de falska profeterna i svenska kyrkan?

Anders Wejryd

Eva Brunne?Stöd bloggen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar