tisdag 18 januari 2011

Den kärleksfulla religionen - Jihads tårar

Stöd Bloggen
Fredrik Reinfeldt – ut med svenskarna in med muslimerna

Parisdeklaration mot islamiseringen av Europa


"I dag och nu börjar vi den europeiska motståndsrörelsen grundad för
att försvara vår civilisation, som står inför en ny form av totalitarism."Från Political Islam

Nedanstående siffror är en grov uppskattning av dödade icke-muslimer genom politisk handling av jihad.

AFRIKA

Thomas Sowell [Thomas Sowell, ras och kultur, BasicBooks, 1994, s. 188] uppskattar att 11 miljoner slavar skeppades över Atlanten och 14 miljoner sändes till de muslimska länderna i Nordafrika och Mellanöstern. För varje tillfångatagen slav dog många andra. Uppskattningar av dessa indirekta skador varierar. Den berömde missionären David Livingstone uppskattade att för varje slav som nådde en plantage, dödades fem andra i den inledande razzian eller dog av sjukdom och umbäranden på den pressande marschen. [Woman’s Presbyterian Board of Missions, David Livingstone, p. 62, 1888] De som blev kvar var de mycket unga, de svaga, sjuka och gamla. Dessa dog snart eftersom de främsta leverantörerna hade dödats eller blivit förslavade.. Så, för 25 miljoner slavar som levererades till marknaden har vi en beräknad dödssiffra på omkring 120 miljoner människor. Islam skötte ”grossistslavhandeln” i Afrika.

120 miljoner afrikaner

KRISTNA

Antalet kristna martyrer genom Islam är 9 miljoner [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Bibliotek, 2001, s. 230, Tabell 4-10]. million [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Library, 2001, p. 230, table 4-10] .

En grov uppskattning av Rafael Moore i History of Asia Minor är att ytterligare 50 miljoner dog i krig genom jihad. Så räknar vi miljoner afrikanska kristna som dödades under 1900-talet har vi:

60 miljoner kristna

HINDUER

Koenard Elst i Negationism in India ger en uppskattning på 80 miljoner hinduer dödade i det totala jihad mot Indien. [Koenard Elst, förnekande i Indien, Voice of India, New Delhi, 2002, sid. 34.] Indien idag är bara hälften så stort som det antika Indien, på grund av jihad. Bergen i närheten av Indien kallas Hindu Kush, som betyder "bålet av hinduer."

80 miljoner hinduer

BUDDHISTER

Buddhister är inte lika inblandade i krig. Kom ihåg att i jihad var det endast kristna och judar som tilläts överleva som dhimmis (tjänare åt islam), alla andra måste konvertera eller dö.

Jihad dödade buddhister i Turkiet, Afghanistan, längs Sidenvägen, och i Indien. Summan är cirka 10 miljoner. [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Bibliotek, 2001, s. 230, tabell 4-1.]

10 miljoner buddhister

JUDAR


Märkligt nog fanns det inte tillräckligt med judar som dödades i jihad för att märkbart påverka summan av det Stora Utplånandet. Jihad i Arabien var 100 procent effektivt, men antalet var tusentals, inte miljoner. Efter det gav judarna efter och blev dhimmis (anställda och andra klassens medborgare) åt Islam och hade inte någon geografisk politisk makt.

Detta ger en grov uppskattning på 270 miljoner dödade av jihad.

*****

Din framtid – Tjänare åt Islam

”Islam kräver att varje muslim observerar och lever under Guds lag, men många kulturer är inte mottagliga för det livet. Många muslimer förbjuds att själva leva under grundsatserna i sin egen tro. Vi måste bekämpa intolerans för att sprida acceptans av sharia över hela världen. ”

Här är hur de ska stoppa sharia ner i ”kafirhalsen”.

Läs mer

Kafir är den allmänna benämningen på var och en som förnekar Muhammeds profetiska sändning och Koranens gudomliga ursprung.

Apropå slavar.
Väntar denna framtid unga svenska arbetslösa flickor?


Saudiskt helvete
Som så många andra utländska slavar arbetade den 23-åriga indonesiskan Sumiati som tjänsteflicka hos saudiskt herrskap för att tjäna pengar till familjens uppehälle och utsattes för övergrepp. Det betydde i hennes fall: benfrakturer, brännskador över hela kroppen, ett med ett strykjärn förbränd rygg och – läppar, avklippta med en sax!


Läs också: Kristna förföljs av muslimer över hela världen

Vilka kommer att bli dhimmis i Sverige? Vi har ca 800.000 fattigpensionärer som förmodligen inte kommer att ha råd att komma till ett äldreboende. Vi har utförsäkrade svenskar och arbetslösa svenskar i Fas 3. Redan nu arbetar många svenskar inom ”flyktingindustrin”!. Vilken pension kommer alla dessa få när den dagen kommer?

TV4 kulminerar Sverige-hatet. Läs vilka som äger den kanalen.

Vad tycker muslimer (Opinionsundersökningar)

1 kommentar:

  1. Om man anser att Massmordsbombare,Våldtäkter, Halshuggningar, Rån, Skolbränder, Stenkastning mot Polis, Brandmän, Ambulanspersonal, Stening osv osv osv är Kärleksfulla handlingar till PROFETENS ÄRA då måste man vara antingen Landsförrädarjävel eller Medlöparjävel eller sist men INTE minst Muhammedanjävel alla andra är helt uteslutna. PURSVENSKEN.

    SvaraRadera