tisdag 25 januari 2011

Hotet mot Sverige och hela västvärlden

USA, Pamela Geller, Atlasshrugs:

Muslimska gruppvåldtäkter på flickor så unga som 12 år

Islamisk överhöghet – tar vad som är deras, de smutsiga ”kufarna” (the dirty kuffar min övers. o. tolkning).

Ett asiatiskt [Muslim] gäng "sexuella rovdjur" kör längs med stadens gator och letar efter flickor så unga som 12 år - oftast vita - som sedan förses med alkohol och droger och våldtas eller misshandlas.

Upp till 100 flickor kan ha blivit preparerade, misshandlade eller försetts med kokain av de gifta männen (fäder) Abid Saddique och Mohammed Liaqat, och deras vänner.

Vägrade flickorna att gå dessa män till mötes misshandlades de med hammare eller kastades ut ur bilen.

En domstol lyssnade till hur männen (använde) körde omkring i Liaquats BMW Sedan och kontaktade flickor utanför affärer eller skolor och småpratade med dem som förberedelse inför en "kampanj av samtal och texter" för att träna dem.

Läs mer


”Hotet mot Sverige
Av demokratbloggen

Ensamkommande flyktingbarn börjar agera mot utländska mål i Afrika i januari 2011
I januari 2011 greps en 18-årig man i Uganda med svenskt uppehållstillstånd, Abudala Karim var ett s.k. svenskt flyktingbarn och fick svenskt främlingspass i slutet av november 2010.

Polisofficerare Sekate grep flyktingbarnet vid gränskontrollen misstänkt för terrorism, gränspolisen hade uppgifter om att barnets ressällskap skulle tillhöra terroristorganisationen al-Shabab. Flyktingbarnet hade också ett kenyanskt pass på sig vid gripandet där hans ålder var angiven till 27 år.”

Läs hela artikeln

Från EVK
Föd inte odjuret
Republikaner vidtar åtgärder för att stoppa penningflödet till FN's råd för mänskliga rättigheter.
´Det är ett slöseri med skattemedel och jag anser att vi ska upphöra med allt underhåll till odjuret, säger Rep. Ileana Ros-Lehtinen. ´Rådet är inte en grupp som stöder demokrati utan en samling skurkar som är medlemmar därför att de inte vill bli sanktionerade.".

Den rådgivande kommittén förväntas vara en "think-thank" vars mål är att "se till att bästa möjliga expertis görs tillgänglig för rådet." Experterna, sägs det , har "erkänd kompetens och erfarenhet inom området för mänskliga rättigheter","moraliskt högtstående" och "opartiska". FN vill få oss att tro att "de bygger på principer om bevis och logik".

Läs hela artikeln

Dick Erixon skriver om FN:

”Jag har stor respekt för Inga-Britt Ahlenius, men hennes kritik mot genereralsekreteraren för att inte sköta bokföringen är bara ett symptom på ödesdigra brister i FN-systemets själva fundament: att diktaturerna styr världsorganisationen. ”


Österrike: Domare slår fast att joddling förolämpar muslimer

av Elad Benari

I Österrike verkar det som om den populära joddlingen är en förolämpning mot muslimer.

En österrikisk domstol har nyligen bötfällt en medborgare för att han joddlade då han klippte sin gräsmatta, enligt en rapport i Die Kronen Zeitung.

Medborgaren, 63-årige Helmut G., fick veta av domstolen att hans joddling kränkt hans muslimska grannar, som anklagat honom för att försöka håna och imitera Muezzinens kallelse.

I muslimsk tradition är Muezzinen (böneutropare) den person vid en moské som valts till att leda samtalet till bön på fredagsgudstjänsterna och de fem dagliga tiderna för bön från en av moskéns minareter.

Joddling är en sång som sjungs med en förlängd not som snabbt och upprepade gånger ändrar tonhöjd och gör en hög-låg-hög-låg ljudnivå. Utvecklad i de centrala Alperna som en metod för kommunikation mellan alpina klättrare eller mellan alpina byar blev joddlingen senare en del av regionens traditionella lore och musikaliska uttryck. Tekniken används i många kulturer över hela världen och Österrike är ett av de länder där det är mest populärt.

Tyvärr för Helmut G. var hans grannar i mitten av en bön när han började joddla. Die Kronen Zeitung rapporterade att han fick böta 800 euro efter att domare fastslagit att han skulle ha försökt att förolämpa sina grannar och förlöjliga deras tro.

Helmut G. klargjorde att:

"Det var inte min avsikt att imitera eller förolämpa dem. Jag började helt enkelt att joddla några låtar eftersom jag var på så bra humör. "

Parisdeklaration mot islamiseringen av Europa
"I dag och nu börjar vi den europeiska motståndsrörelsen grundad för
att försvara vår civilisation, som står inför en ny form av totalitarism."Vad är ondska?

Stöd Bloggen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar