fredag 14 januari 2011

Insamling

Det pågår en insamling till Issa Issa (se inlägget HÄR) enligt bifogat inlägg från min inkorg för den som vill stödja honom och hans familj.

Jag ber er hjälpa till med detta utskick till förmån för Issa och hans familj. Kan Du se till att det kommer ut till relevanta epostadresser så att det sprids till så många som möjligt ? Om det kan läggas ut på andra bloggar och hemsidor är det förstås också bra.

Insamling till Issa Issa
Få har offrat så mycket för det Sverigedemokratiska partiet som Issa Issa som knivhöggs fyra dagar efter valet och var nära döden. Issa har rekryterat flera nya medlemmar, ställt upp vid utdelningar samt var uppsatt på partiets lista vid kommunvalet i Göteborg. Han säger bestämt att han inte avser att lämna partiet trots påståenden om motsatsen i media.

Issa och hans familj har haft och har fortfarande stora extra kostnader eftersom de måste flytta från Hjällbo och gömmas på annan ort. För att de skall hålls skadeslösa har vi ordnat en insamling. Det akuta problemet är räkningar på 25 000:- som förfaller vid årsskiftet 2010.

Sverigedemokraterna Göteborgs pluskonto är 38 05 85-0. OBS: Skriv tydligt ISSA på talongen.

Låt oss visa att vi håller ihop och är solidariska med Issa och hans familj.
Sverigedemokraterna i Göteborg
– – - – - – -
genom
Axel W Karlsson (Präst och aktiv Sverigedemokrat): http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=174153

Kontaktperson för Issa inom SD

axelwkarlsson@gmail.com
Ni kan även kontakta Patrik Ehn (vice ordförande SD Göteborg) för att få detta verifierat.

Det är bekräftat vid telefonsamtal av mig med Patrik att kontot går till Sverigedemokraterna. Det står Sverigedemokraterna då ni betalar in till kontot via er internetbank och längst ner på SD Göteborgs hemsida ser ni att 38 05 85-0 är SD Göteborgs kontonummer.

Patrik Ehn goteborg@sverigedemokraterna.se

2 kommentarer:

  1. Detta är en behjärtansvärd handling som SD Göteborg står bakom som alla SDare bör anamma och ge ett bidrag till blir VI många så behöver penningen inte vara stor. Denna man fick nästan plikta med sitt liv med en enda anledning att han ville att landet skall ändra färdväg och detta i ett parti SD som INTE är GODKÄNT av MAKT
    och MEDIAELITEN i detta LAND. Det är detta som 7Klövern (nn) och deras köpta Medlöpare så fint kallar en öppen DEMOKRATI med FRI och RÄTTIGHETER för folket. Jag anser att detta liknar mer en DIKTATUR. En uppmaning till dig GERDA du skulle göra som Demokratbloggen har gjort starta en betaltjänst kanske samma som DB för enkelhetens skull för oss som vill stödja dig med ekonomiska bidrag som ett TACK för ditt idoga arbete och privata kostnader i Sverige och Svenskens tjänst. PURSVENSKEN.

    SvaraRadera
  2. Jag har skickat 1.000 kr till angivet SD-konto i Göteborg och önskar Issa snart tillfrisknande och allt det bästa.
    Stellan Bojerud

    SvaraRadera