onsdag 26 januari 2011

Lite av varje från stora världen och lilla världen

Så här skriver man på Atlasshrugs:
”Här är en ´översvallande´ bokrecension om ´ Post-amerikanska ordförandeskapet: Obamas administrativa krig mot Amerika´ som inga svenska dagstidningar vågar publicera (inga amerikanska tidningar skulle göra det heller).”


Det är Pamela Geller på Atlasshrugs som skrivit boken tillsammans med Robert Spencer.
Så här skriver recensenten Göran Persson själv:

“You'll find my overwhelming review about your book. No newspaper in this oh-so-political-correct-country dared to publish it. Göran”

Denna bild är på första sidan i tidningen Atlasshrugs. Fin reklam för Isabella Victorias fina blogg och för Sverigedemokraterna. Hon är engagerad i SD enligt följande:

• Suppleant och sekreterare i distriktsstyrelsen, SD Värmland
• Ledamot i Grums kommunfullmäktige
• Ledamot i Skattenämnden
• Förtroendevald i Värmlands Landsting


Svensk jakt till svenskar först”

Postat den 21 januari, 2011 av kentekeroth
Östersundsposten har en klockren rubrik med anledning av det förslag som nu har majoritet tack vare SD:
Svensk jakt till svenskar först
”Det skulle innebära att svenska medborgare prioriteras, att jakttrycket ska kunna regleras lokalt och att utländska EU-medborgare får komma efter två veckor, och då ska det finnas krav på jaktguide.”
Med SD prioriteras svenska medborgare. Undrar när det hände sist…"

Läs vad Kent Ekeroth skriver:
”Objektiv” media: GP tar våra motståndares ord för sanning.
Läs mer

Dags studera islamistiska attityder bland ungdomar”
Jimmie Åkesson: Regeringen måste skärpa lagen mot islamistisk terror och undersöka utbredningen av islamistiska attityder i det svenska samhället. Sverige behöver en nationell handlingsplan mot islamistisk terror. Likaså är det hög tid att regeringen täpper till lagstiftningen så att det blir olagligt att resa utomlands för att delta i träningsläger i terrorgruppers regi. Det är vidare ett stort problem att vi i dag inte vet hur utbredda islamistiska attityder är i det svenska samhället. Trots det uppskruvade tonläget i debatten hoppas jag att regeringen vågar ta ett initiativ för att undersöka attityderna bland ungdomar. Vi har varit duktiga på att forska om nazismen, men i det här fallet tycks alla lida av någon slags beröringsångest, skriver Jimmie Åkesson. ”

Läs hela artikeln

Var det någon som såg debatten i riksdagen idag angående terrorism som SD krävt skulle ske? Beklämmande lindrigt sagt. Det var som om de som talade la an på att prata så mycket som möjligt så länge som möjligt så det inte skulle bli någon chans för SD att yttra sig

Betraice Ask menade bl.a. att det är fel att regeringen inte gör något mot terrorn. Det förefaller som om det importeras fler och fler presumtiva terrorister eller…..Har ni hört Fredrik Reinfeldt yttra sig på sista tiden?

Stöd Bloggen
svt svt svd svt svt svt svd dn dn ab svd svd svd hd svd ab gp ab gp dn dn dn svd svd ex ab gp svd d dn ex dn ab ab ab dn dn dn dn dn dn svd dn dn dn dn dn dn svd svd gp svd svd gp ex dn dn dn svd svd gp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar