torsdag 27 januari 2011

Ljuset i mörkret- Jimmie Åkesson och SD

Parisdeklaration mot islamiseringen av Europa

"I dag och nu börjar vi den europeiska motståndsrörelsen grundad för
att försvara vår civilisation, som står inför en ny form av totalitarism."


Beröringsångest i terrordebatt

Alla partier utom SD ägnade sig åt att förminska hotet och den verklighet som råder i vårt land och i hela världen där vi dagligen kan läsa om terroristhandlingar utförda av islamister. Oavsett om det sker i Ryssland, Irak, Egypten, Thailand, Somalia eller i Sverige så är det lika hemskt och oförsvarbart.

Den svenska terrorism-granskningen kom ju igång – lite yrvaket får man lov att säga – i slutet av förra året, efter självmordsbomben i centrala Stockholm 11 december. Knappast någon svensk redaktion hade byggt upp en djupare kunskap om våldsbenägna islamistiska miljöer. Något som visat sig få allvarliga följder för medierapporteringen.

Bristen på en djupgående och kunnig bevakning av just det islamistiska terrorhotet blev tydlig när Thomas Heine – korrespondent på danska tidningen Jyllandsposten - nyligen skulle skriva vad som händer på terrorfronten i Sverige. I en artikel konstaterar han att han är tvungen att följa alternativa nyhetskällor på nätet, och att man på bloggar och andra sajter skriver mer initierat än nyhetsjournalisterna i ämnet.

Debatten har präglats av rädsla”, Ask till attack.

Thoralf Alfsson:

FARHÅGORNA BESANNADES, ”Jimmie Åkesson följde sin linje väl, trots det kompakta motståndet från övriga partier. Slutklämmen i hans sista anförande var precis det jag efterfrågat på min blogg vid ett flertal tillfällen. Nämligen att vi vill se så kallade ”moderata muslimer” trädda fram och försvara Lars Vilks rätt att publiceras sina karikatyrer och Nerikes Allehandas rätt att publicera teckningar som kan vara provocerande för muslimer och därmed visa att man står bakom pratet om ett öppet samhälle med demokrati och åsikts och yttrandefrihet.”

”Det kanske mest skrämmande var ändå kanske det raljerande som jag blev åhörare till efter debatten utanför plenisalen då några kvinnor från de rödgröna ”skojade” om islamism. Någon var nykterist och undrade om hon då kunde räknas som islamist, en annan hade inget emot halalkött och undrade om hon då också kunde kalla sig islamist. Detta visar på en skrämmande naiv inställning till islamism som ideologi. Jag undrar om de även skojar om självmordsbombaren på Bryggaregatan på samma sätt. Mycket skall man få höra innan öronen trillar av!”


Per Gudmundson ute ur garderoben.
Det var skönt att höra att Per Gudmundson kan och vill och vågar tala sanning. I Stockholm kan man gå för geni bara man vågar tala klarspråk.
Jimmie Åkessons insats idag var så uppenbar: han var den enda som talade om problemet.

”Var det något speciellt under debatten som du reagerade på?

– Det är plågsamt att se hur Jimmie Åkesson kan springa i cirklar runt de andra. Han är bättre påläst och säger dessutom det uppenbara: islamistisk terrorism är ett hot som bör granskas mer. De andra partiernas företrädare bottnar sällan i frågeställningen, utan slösar bort tiden med att försöka relativisera och förringa problemen. Det är ett löjligt spel. Om Jimmie Åkesson säger att ett plus ett är två, måste de andra säga tre, för att slippa vara överens med Sverigedemokraterna. Svd”


Per Gudmundson, ledarskribent på Svenska Dagbladet, Heidi Avellan, politisk chefredaktör på Sydsvenska Dagbladet och Göran Greider, chefredaktör för tidningen Dala-Demokraten och debattör.

Den osynliga journalisten:

”Psykopaterna känner varandra, folket spänner varandra
Bilderberggruppen och de övriga ordnarna som är hölja i dunkel och som vi vet existerar men inte får någon insyn i, består av psykopater med olika bakgrund, etnicitet, religiös tillhörighet och förmodligen också sexuell läggning. De är kristna, judar, muslimer, tillhörande minoritetsreligioner eller ateister och de har alla makt och har valt mammon före Gud.

(…)
Psykopaternas dolda agenda går ut på att minimera världens befolkning men deras förhoppning är att vanliga människor gör grovjobbet och utrotar varandra på olika sätt innan de rycker in. De vill verka men helst inte synas. Därför välkomnar de konflikter av olika slag och i Sverige handlar det om mångkultur och massinvandring av muslimer vars kultur inte på något sätt är integrerbar i det Svenska samhället. Detta faktum tillsammans med hög arbetslöshet (som regeringen gör allt för att dölja genom införandet av slaveriet i fas 3 JOB) och bostadsbrist gör konflikterna mellan människor än värre.

(…)

”Grupper sätts mot grupper och psykopaterna njuter i fulla drag av att de har lyckats förvandla landet till ett mångkulturellt inferno på sina håll, och värre lär det bli nu när mångkulturen är lagstadgad. Det är dags att börja bekämpa de verkliga fienderna, psykopaterna högst upp i hierarkin”.
Läs mer om den nya världsordningen


England´s matkris per dags dato måndagen den 24 januari 2011

England | Sannolikheten för upplopp är stor

London, England

Englands regeringskansli - avdelningen för vetenskap publicerade just en rapport om den globala livsmedelsförsörjningen.

Deras slutsats?

I klartext "talar detta betänkande för kraftfulla åtgärder som behöver ske nu."

Anmärkningsvärt är att det i i rapporten talas om hur en ökad urbanisering av befolkningen resulterar i "en ökande risk för upplopp."

Anmärkningsvärt är också att denna regeringsrapport förespråkar priskontroller, eller som de kallar det, "intervention för att försöka påverka marknadspriserna."

När kommer matkrisen till Sverige!Stöd Bloggen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar