onsdag 12 januari 2011

Mahmoud Aldebe - Tro honom inte

Goda Vänner och djupt troende muslimer!

Från Spydpigen har följande inkommit som hon vill skall spridas.
”Jag är övertygad om att bloggens läsare i dag har så mycket erfarenhet av islam, att följande uttalande - ett brev i Sydsvenskan 2011/01/04 - inte behöver någon kommentar. Jag måste dock påpeka att jag har känt mig tvungen att korrigera en direkt förfalskning av text och korrigera ordet "Gud" är namnet på den gud som nämns i texten, nämligen Allah.”

*****


Tiden för att överbrygga klyftan är kommen


Vi religiösa ledare som representerar 56 islamiska sunni- och shiaförsamlingar inom Sveriges Muslimska Förbund, sänder Allahs hälsningar till kristenheten och hela svenska folket med en förhoppning om fred i Sverige och på jorden, samt vädjar om en fredlig dialog mellan islam och de stora världsreligionerna. Må det kommande året bli ett då det mänskliga livets okränkbarhet och värdighet respekteras av alla. Må det bli ett år av ödmjukhet inför Allah och ömsesidig förlåtelse inom och mellan samfunden.

Det är på tiden att alla religiösa ledare samarbetar för att skapa en interreligiös dialog mellan kristna,judar och muslimska teologer, för att överbrygga klyftan mellan de tre heliga religionerna. Det går säkert aldrig att uppnå fullständig teologisk samsyn mellan grupperna, men det borde ändå gå att skapa ett samarbete kring de punkter där teologerna kan vara överens.

Nu är det på tiden att stå upp tillsammans för sann gudstro – en tro som inte innehåller våld, terror, rädsla, hat, hämnd utan allt det som är Allahs väsen:
Kärlek, sanning, barmhärtighet och rättfärdighet.

Sveriges muslimer är emot dubbelmoral och dubbla budskap på religiös grund.

Vi vill samarbeta med alla goda krafter i samhället, politiskt, religiöst och socialt för att förena oss mot terrorhandlingar och alla våldsaktioner. Vårt ställningstagande för fred och demokrati är inte bara ord, det är praktisk handling och är i linje med den tro och etik som vår religion föreskriver och som alla våra medlemmar delar.

Därför söker vi samtal över religionsgränserna för att föra dialog och finna former för samverkan på riks- och lokalplanet för Sveriges och vårt folks bästa. Det är inte bara ord eller politiskt korrekta fraser som vi sänder till svenska folket och massmedierna, vi vill göra detta till en praktisk, konkret handling i alla moskéer, föreningar och muslimska hem.

Ett gott nytt år önskar vi hela kristenheten och svenska folket.

MAHMOUD ALDEBE
generalsekreterare

TAHIR AKAN
förbundsordförande
Stiftelsen Kultur och integration
Alla religiösa ledare (imamer) inom
Sveriges Muslimska Förbund

Om Mahmoud Aldebe finns mycket att läsa:

Han kräver islamsk lag - i Sverige

Mahmoud Aldebe lämnar C: Jag förolämpas för att jag har islamiska värderingar

ISLAMISKA KRAV Islamisten Mahmoud Aldebe fortsätter med sitt ‘korståg’. Nu har han skrivit ett nytt brev. Men innan vi kommer till det måste vi reprisera hans tidigare stollerier för er som inte känner till denne islamist, som ovanpå allt är vän med Mona Sahlin.

Mahmoud Aldebe kräver ursäkt av Skånepartiet som visar profeten Muhammed naken med sin nioåriga fru.

ex ex gp svd svd svd svd svd svd svd gp dn dn dn

8 kommentarer:

 1. Att JAG skulle tro på denna jävla LÖGNHALS är fullständigt UTESLUTET. Jag tror INTE på någon som helst invandrare var dom än kommer ifrån. Något som alla invandrare har gemensamt är att de har lärt sig vad Svensken vill höra och jamsar med i allt vad Svensken säger och sen när det ej finns en Svensk i närheten så skrattar dom ut oss som några dumma jävlar. Jag har varit med och sett alldeles för mycket för att tro på någon ting som kommer från dessa. Alla sk Nysvenskar skall vara evigt tacksamma för den GÄSTFRIHET som 7Klövern(nn) har givit dom på VÅR Svenska Folkets bekostnad och vara jävligt GLADA att dom fortfarande får lov att vistas i Landet. Hade det varit jag som fick bestämma deras framtida ÖDE här i landet så hade ALLA som inte kan försörja sig själva fått en spark i RÖVEN och ut ur Landet snabbare än HELVETE. Enkelresan kan jag sträcka mig till att vi betalar och en liten med kraftig betoning på liten färdpeng alles.slut Det finns ju många dinga jävlar i detta land som kommer att svälja MUSLIMJÄVELNS brev med HULL och HÅR.
  PURSVENSKEN. OBS I kväll tittar VI på SDs 100 dagar på TV skall bli otroligt trevligt.

  SvaraRadera
 2. Efter inlägget i ring P1 av den modige mannen vid namn Stefan Ritter får vi hoppas att svenskarna snart börjar begripa vad ordet "taqiya" betyder inom islam.
  Dvs att muslimer har rättighet att ljuga om det gagnar dem själva. Har själv upplevt det på min förra arbetsplats och visste inte i början om detta eftersom jag var en dum "svensk subba" som en del av dessa gentlemän uttryckte sig när jag genomskådade dem.

  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. När den siste lämnat Sverige, vad ska ni skylla på då för er egna ömkan och missär?

  SvaraRadera
 4. Finns inga falskare jävlar än mulimer. Finns inga dummare jävlar än svenska politiker....Blodsven

  SvaraRadera
 5. Gud vilken äcklig taqiya.

  SvaraRadera
 6. I stort sett alla Muslimer vill at Sverige och Svenskarna skall anpassa sig efter Islam, och alla vet att den kampen blir lång och jobbig.
  VARFÖR stång huvudet blodigt, på ENn minut kan du uppfylla alla dessa saker: Flytta till ett muslimskt land, där allt du efterfrågar redan finns i överflöd.
  Slipp krångla, argumentera och övertyga de motstridiga Svenskarnas ovilja att ta till sig islam. Gör glädje av ditt liv, slipp se en massa lättklädda kvinnor, slipp kyrkor, hundar, fläskkotletter och en massa böcker om vetenskap och tekniska framsteg.

  Flytta nu och dina drömmar uppfylls omedelbart när du landat i ditt eget land med din egen religion och din egen kultur. Gör det nu!!!

  /Fläsk-Hunden

  SvaraRadera
 7. Börja med att avveckla de etablerade politiska partierna, som under årtionden, ständigt visar sin ovilja att lyssna på oss vanliga "ursvenska" medborgare. Påbörja en massdemonstration mot dessa partier som vägrar inse att Sverige och Svenskarna är på väg mot undegången. Gör något nu innan det är för sent.

  SvaraRadera
 8. Islamiseringen tuffar på, tuff tuff tuff...

  Jag är betydligt mer oroad av projekt som detta, alltså "dialogforum" och annat nys där muslimer skall visa hur goda "demokrater" det är, än jag är för eventuella bombmän och andra utåtagerande aggressiva muslimer.

  Islam går aldrig att förena med västerländska värderingar, det skulle vara som att försöka förena olja med vatten. Själva fundamenten är helt olika och en part är dömd till stora eftergifter. Vad muhammedanerna gör i sina hemländer skiter jag i, men de västerländska länderna skall aldrig mera islamiseras. Jo jag skriver "aldrig mera", för islamiseringen har ägt rum förut. Muslimerna har bedrivit erövringskrig och expanderat med hjälp av svärdet, men de har också kastats tillbaka till den öken de kommer från.

  Nu är hotet dock större än förut. Inte för att muhammedanerna är smartare och starkare än de var tidigare, de är ungefär lika odisciplinerade och primitiva som de alltid varit, utan för att vi har tappat kunskapen om vår egen historia och om de värderingar den bygger på.
  Alltför många verkar tro att liberalism, demokrati och frihet innebär att man måste lägga sig platt för allsköns idioti som främmande människor försöker pådyvla oss, medan de som protesterar är "intoleranta" och "rasister".

  Om Aldebe känner sig förolämpad för att han har "islamiska värderingar" så är det bara bra eftersom islam inte är bra att bygga värderingar på om man är för frihet, demokrati, tolerans och ett sekulärt samhälle med religionsfrihet för varje medborgare. Då kanske det inte står så illa till i Centerpartiet som jag trodde? Jag tvivlar dock på detta.

  Vilka är förresten dessa "islamiska värderingar"? Det skulle vara väldigt intressant om Aldebe redogjorde för hur de skiljer sig från medelecenterpartistens värderingar.

  Aldebe tillhör den "muslimska elit" som Aje Carlbom talade om för några veckor sedan i P1:s Filosofiska rummet (ladda ned här http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=793&artikel=4328033 ).
  Vi skall inte ge dessa självpåtagna småpåvar så j-a mycket uppmärksamhet. Våra journalist och politiker skall inte vända sig till dessa typer då de av något outgrundlig anledning känner att de måste vända sig till "muslimerna". Hur ofta känner våra politiker och journalister förresten att de måste vända sig till oss "kristna" som kollektiv här i Sverige?
  I SVerige är man svensk och är man inte det så är man utlänning. Något annat räknas inte. Aldebe försöker göra karriär som "elitmuslim" och fåntrattarna i riksdagen och i mediavärlden hugger på betet.
  Låt gubben skaffa sig ett hederligt jobb så han kan börja göra nytta för vårt land istället. Tidningsbud, sopåkare, parkskötsel?

  SvaraRadera