tisdag 4 januari 2011

Reinfeldt importerar Massförstörelsevapen.

Varför Reinfeldt bör avgå


LÅT OSS LYSSNA PÅ VAD MUSLIMER HAR ATT SÄGA . . . . .

På riksdagsman Kent Ekeroths internetplats kan man ta del av muslimernas Koranskola. Vad lär man ut där?

Följande text kommer från islamiska.org som verkat på svenska, på Internet sedan 1997. Låt oss se vad förmodade rättrogna muslimer själva vill att alla läsare på Internet ska lära sig om den här fredliga religionen.

Källa: En introduktion i koranstudier

CITAT 1
- “Den islamiska trons första och viktigaste kunskapskälla är Koranen. “

Detta påstående innebär rent logiskt, och så även i praktiken, att modern vetenskap som exempelvis kan främja mänskligheten, t.ex. medicinsk forskning - är sekundär.
Primär kunskapskälla för allt - på 2000 talet är en bok som lät skrivas för 1.400 år sedan. Är det enligt förmedeltida värderingar och instruktioner, som lät nedtecknas av en ökenkrigare hundratals mil från norden i ett mycket mörkt saudiarabien, dagens människor ska leva? Låter det framåtskridande, modernt eller upplyst?

CITAT 2
- “Varje muslim som har underkastat sig Allah är förpliktigad att ta till sig Koranen som Allahs sanna ord.“

Alla muslimer, det finns alltså inga undantag. Det innebär att samtliga muslimer, som kallar sig troende, har förpliktigat sig till att följa de order som finns beskrivna i Koranen. Det är inte en beskrivning kring exempelvis filosofiska resonemang, utan är ren ordergivning. Det innebär också logiskt att Koranen är en manual med instruktioner till muslimer. Koranen är alltså en instruktionsmanual. En instruktionsmanual med instruktioner på hur man ska leva, enligt hur livet kan ha tett sig år 632 e.m.t i den saudiarabiska öknen.

CITAT 3
- “Nedanstående fem punkter summerar en muslims förhållningssätt till Koranen:

1. En muslim förväntas tro på Koranen.
2. Han/hon förväntas läsa den.
3. Han/hon förväntas förstå den.

4. Han/hon förväntas handla efter dess läror.

5. Han/hon förväntas sprida dess läror till andra.”

Notera punkt 4, den är livsviktig. Bokstavligt talat.

CITAT 4
- “Att recitera eller läsa Koranen är alltså inte tillräckligt. Koranen kräver också att man reflekterar över vad man har läst och sedan handlar efter den:
”

Återigen, Koranen förpliktigar alltså dess underkastade lärljungar, alla rättrogna muslimer, att följa instruktionerna i den “viktigaste kunskapskällan”. På ren svenska, beordras alla muslimer - som kallar sig för muslimer, att göra exakt som det står. Av alla kunskapskällor som finns efter mänsklighetens evolution, är “läror” i Koranen ändå den “viktigaste kunskapskällan”.

CITAT 5
- “Koranen är det enda vapnet som hjälper dig när du kämpar emot de onda krafterna och denna världens frestelser. “

Koranen är alltså inte bara en “kunskapskälla”, det är ett vapen. Fram tills idag, under ca 1.400 år, har detta vapen förslavat miljontals och åter miljontals människor. 1,2 miljarder människor bekänner sig till detta vapen idag. Detta vapen har globalt massmördat miljoner människor. Islam är en ideologi, precis som andra ideologier. Det går under artistnamnet religion, och kan därmed göra anspråk på religionsfrihet. Även fast denna religion inte tillåter andra religoner någon frihet överhuvudtaget.

SUMMERING
Nazisterna, med sin ideologi nazism, lät under sina ca 20 år (tack vare att de använde modern teknik) mörda 20 miljoner människor.

Kommunisterna, med sin ideologi kommunism, lät under sina förra 100 år mörda 150 miljoner människor.

Källa: The blue book of freedom

Hur många Islam, med sin ideologi Islamism, har låtit mörda på sina dryga 1.400 år, är naturligtvis svårt att få ett entydigt svar på. Men enligt vissa beräkningar är det 270 miljoner människor, globalt, som massmördas sedan detta, alltså, vapen såg dagens ljus.

Källa: Political islam

Alltså totalt mer dödade än förra århundrades moderna dödsindustriella ideologier i kombination.

Det gör Koranen till, av de mer effektiva genom tiderna, ett massförstörelsevapen.Från Last viking har följande inkommit:

För varje dag som går så blir Sverige mer och mer främmande och mer och mer motbjudande och vämjeligt.

Det är inte bara ett allmänt förfall bland våra ryggradslösa politiker eller det som rör vår välfärd utan det är ett totalt förfall -och sönderfall- av hela vårt land.
Ett sönderfall som leder raka vägen till det muslimska svarta helvetet!

Vi har i dag en regim som beredvilligt springer benen av sig för att vara islamiska stater till lags och som nu bereder vägen för det totala överlämnandet av hela vårt land till främlingarna/ockupanterna.

Det är bara en tidsfråga innan vårt land blir islamskt och med största sannolikhet kommer vi också att bli den allra första islamiska staten –i modern tid- i Europa.

De allra flesta asylturister som i dag anländer till Sverige är muslimer.
Och en enda av dessa nyanlända genererar i sin tur ibland hela byar av nya islamister som alla kommer till Sverige och breder ut sig på vår bekostnad.
I stort sett alla s.k. "ensamkommande flyktingbarn" kommer även de från islamska stater.

Och alla placeras de ut mycket strategiskt över hela landet, det får inte finnas ett enda litet samhälle som inte inhyser antingen vanliga asylsökande eller "flyktingbarn" och för det mesta är det en helgardering av båda!

Kan det bli tydligare än så här?

De som ändå inte ser sammanhanget kan jag bara beklaga!

In i minsta detalj är denna infiltration planerad!

Absolut inget har lämnats åt slumpen. Sverige ska ruineras och plundras och förvandlas till en muslimsk kriminell stenkastande terroriststat, det är målet.

Som lydiga hundar jamsar även hela mediavärlden med, varenda organisation, stat och kommun naturligtvis, även seriösa företag har nu lämnat hedern och samvetet bakom sig och precis som Målle Lindberg en gång agiterade för Maranata, propagerar nu dessa simpla företagare välvilligt för mångkulturens fantasiska och välgörande evangelium.

Mc. Donalds har t.ex. helt övergått till att enbart servera halalslaktat (torterat) kött i alla sina matställen. Men det finns naturligtvis många fler. Det är bara att titta i olika annonser så finner man deras budskap, vilka grupper som prioriteras!

”Det är mycket märkligt att stora företag inte ser till sitt eget bästa. Här har vi över 400 000 muslimer som lever i Sverige och som rättrogna muslimer vill ha sitt eget halalkött. Det finns ju en efterfrågan och det finns pengar att tjäna men de tas inte tillvara p g a okunskap eller i värsta fall fördomar.”

Sedan har vi katastrofreserver som RFSU, detta motbjudande och ytterst dekadenta näste som i åratal samlat på avarter av allt som moraliskt förfall har att erbjuda. Ännu en skattefinansierad organisation som till sin uppgift har att riva alla moraliska gränser och arbeta för att legalisera allt som är onaturligt och onormalt och rasera det fina och stabila i samhället.

I sin nya film så har de än en gång lyckats att slå sina tidigare tvivelaktiga rekord när det gäller bottennapp. En film som sprider sina dekadenta budskap bland våra ungdomar, naturligtvis också lämpligt tajmat för alla våra tiotusentals nyanlända ensamkommande "flyktingbarn" Här visar de klart och tydligt att det är bara att ta för sig!

20.000 våldtäkter varje år räcker inte till, det går för sakta och ger allt för magert resultat, därför skall de nyanlända nu få lära sig att para sig med våra hjärntvättade svenska flickor och blanda sina primitiva stenkastande stenåldersgener med våra svenska. Vårt land skall förgiftas och förgöras till varje pris!

Sverige, mänsklighetens förfall och numera hela världens mångkulturella soptipp.

Vi önskar traditionsenligt varandra ett Gott Nytt År, naturligtvis i all välmening och omtanke och en uppriktig önskan om ett gott nytt år. En artighetsbetygelse som vi naturligtvis ska bevara!

Men...verklighetens nya år är dock något helt annat.

År 2011 kommer att bjuda på ännu fler asylturister än förra året -som då var rekordet- och ännu fler ensamma turistande småbarn, till ännu högre kostnader än i fjol.

Mer våld och kriminalitet är att vänta och ännu fler våldtagna och kränkta svenska flickor och kvinnor. Mer terror och terrorliknande handlingar i Sverige och utanför Sverige men med Sverige som bas för dessa fega dåd!

Svenska pensionärer, sjuka och arbetande får betala kalaset i form av ännu mindre i plånboken än förra året.

En stigande otrygghet på gator och torg, bilbränder, skolbränder, våld mot brandmän, brevbärare, körlärare, socialarbetare, lärare, stölder, misshandel, ofredande, skamvåld, rån mot pensionärer, gängkrig, skottlossning, mord och annat våld i all oändlighet!

Det är en liten del av det vi har att förvänta oss av 2011.
 
Vänligen
Last viking

Läs:
Paul Weston: Västvärldens politiker skall ställas till svars 1 och 2
Nicolai Sennels: Parisdeklaration mot islamiseringen av Europa

2 kommentarer:

  1. Det som många sagt men som de flesta inte tycks eller vill förstå är att ISLAM är en politisk ideologi som gömmer sig undan med att kalla sig religion. Det betyder att eftersom det är en RELIGION och att det finns en lag om religionsfrihet, kan den fortsätta att breda ut sig utan att folk kan eller vågar protestera. Många brukar försvara den med att kristendomen minsann är lika brutal. Ja - det har den varit för MYCKET länge sedan i Europa under inkvisitionen bl.a men vi har tack och lov lagt detta bakom oss och lever nu i en modern tid och förstår att man inte mördar eller förtrycker oliktänkande i religionens namn. För en gång skull håller jag med Marx - tror jag det var - som sade att "Religion är folkets opium".
    Elisabeth

    SvaraRadera
  2. Sverige är ta mej FAN Landet UPP och NER. Detta är landet där Makt och Mediaelit vänder på ALLA begrepp 180 grader när tillfället så kräver allt i sin strävan att måla upp en bild av ett Land som inte finns i Svenska folkets riktiga verklighet utan denna existerar enbart i deras små förtvinade och vanställda hjärnor denna FANTASIVÄRLD. I deras sinnevärld blir rätt till fel, vitt blir till svart, upp blir till ner och bak blir till fram etc, etc. Vi kan ta ett exempel i rubriken till detta inlägg står siffran 111 potentiella själmordsbombare (som jag anser istället skall kallas för vad de är MASSMORDSBOMBARE)där eliten istället kallar dessa för en ekonomisk tillgång. Vi räknar 111 X
    2000 kronor det är vad inhysningsföretagen tar per dag och inivid för kost och logi så blir summan 222000 kronor per dag. Detta blir på ett år för bara EN dags SLÖDDERINTAG 222000 kronor X 365 dagar 81030000. Detta är ett ABSOLUT minimital till detta kommer fickpengar, kläder, mobiltelefon etc, etc. Detta är en årlig kostnad för enbart EN dags invandring. I morgon kommer det NYA 111 personer och dagen därpå NYA osv, osv och ALLT detta står VI skattebetalare för. Det SKALL vara STRAFFBART att MEDVETET FÖRSKINGRA landets TILLGÅNGAR och som detta INTE vore nog så har de MAGE att kalla dessa JÄVLA SLÖDDER för en tillgång och ekonomisk resurs för LANDET detta kan enbart en IQ befriad HELIDIOT anse. PURSVENSKEN.

    SvaraRadera