tisdag 11 januari 2011

Slaveri har nu införts i Sverige för etniska svenskar

"I dag och nu börjar vi den europeiska motståndsrörelsen grundad för att försvara vår civilisation, som står inför en ny form av totalitarism."

Från Politiskt inkorrekt:

” FLYKTINGKAOS Borlänge har tagit emot många flyktingar från Somalia och Afganistan, turkiska, syrianska, iranska och irakiska Kurdistan. Och övervägande återfinns i stadsdelen och miljonprogrammet Tjärna Ängar vilken betraktas som ett av stadens största problemområden med hög kriminalitet. Polis och fältassistenter har bland annat rapporterat att narkotikatillflödet ökar. I området bor drygt 2 627 personer varav 1 632 är utrikes födda samt ytterligare 312 med båda föräldrarna födda utomlands. Sammantaget är 76 procent utländsk härkomst och sysselsättningen i arbetsför ålder (20-64 år) ligger idag på 24,6 procent. Sett till hela Borlänge har 80 procent av befolkningen 20-64 år arbete.

Fler siffror
• Somalia har i fjol passerat Finland som det ursprungsland med flest boende i Borlänge.
• Under 2009 kom 755 utrikesfödda till Borlänge. 387 kom hit för att arbeta, studera eller av kärlek. 368 kom hit som flyktingar.
• Under 2008 gick 66 procent av socialbidragen i Borlänge till utrikes födda, som då utgjorde 11,7 procent av befolkningen.
• 2007 hade Borlänge 140 personer i SFI-studier. Av dessa hade 37 procent max sex års studier. I Södertälje hade man 375 personer i SFI-utbildning, varav tre procent hade max sex års utbildning.
• Ytterligare 174 står i kö till SFI-utbildning
• Språkproblem är den största anledningen för att invandrare har svårt att komma ut på arbetsmarknaden. En fjärdedel har inte klarat av SFI-utbildningen.
• I förskolan finns det nio olika hemspråk förutom svenska. I skolan är det 13 språk.
• Det tar i genomsnitt sju år för en man att bli självförsörjande. För kvinnor är det tio år.

Våren 2010 skrev vi en post om situationen som återges i sin helhet:

Borlänge har bekymmer, stora bekymmer med ett högt antal somalier som inte klarar av SFI eller ens tillstymmelsen till att få ett jobb. Situationen med utbildningsnivå är t o m mycket allvarligare än i Södertälje. Detta ger ett mycket hårt tryck mot socialförvaltningen, där kostnaderna för försörjningsstöd ökar kontinuerligt. Staten står för kostnader i tre år, därefter är det kommunen som står för kostnaderna för dem som inte lyckas komma in på arbetsmarknaden.”

Vidare:
”Vi skriver januari 2011
Ett integrationsutskott i Borlänge kommun har nu bildats som sätter igång inom kort. Arbetsförmedlingen, sociala myndigheter, handläggare integration, läkare, sjuksköterska samt en del av SFI och vägledningscentrum ska finnas på samma plats. Man ska även låta skattekronorna rulla ytterligare med en öppen förskola på samma plats där somaliska jättefamiljer kan lämna in barnen.
Integrationsutskottets verkställande del ser dock fram emot det kommande året och säger sig ha fått klartecken från ett dussintal företag inom handel där 20+ ska få göra sin praktik. Företagen tänker således inte betala en krona i lön och ser samtidigt en fördel att nå nya stora målgrupper i sin affärsverksamhet.”

Bilden är hämtad från fjolårets första maj-tåg. Hur många dagar har deltagarna i tåget på arbetarrörelsens dag arbetat i sina liv?

I Borlänge heter kommunalrådet Nils Gossas som är helt verklighetsfrånvänd och frågan är om han har alla hästar hemma!

Så här yttrade han sig vid en debatt med SD innan valet:
"Kunskaper i arabiska och somaliska ska betraktas som en merit vid anställningar."
Det betyder att arbetslösa svenska ungdomar får stå med mössan i hand och se på när de styrande politikerna gör allt för att krossa vårt svenska folkhem.
Trots de uppenbara problem som finns med dessa människor i Borlänge så anser han att Sverige tar emot för få flyktingar.

Nils Gossas dunkla förflutna
2008 avslöjades det att Nils Gossas ägde aktier för tiotusentals kronor i olje- och gasbolag och gillade att tävla i börs-SM. I portföljen fanns bland annat andelar i Lundin Petroleum, som har fått svidande kritik för sitt agerande i Sudan. Själv försvarade han sig med att aktiehandeln är en “kul grej” och att “det inte går att ta bort olja och gas, då kollapsar samhället.” Dagen efter fick han göra en pudel och sälja sina innehav. Det rimmade illa med miljöpartiets politik och profil.”

I Lundin Oil har även vår flygande utrikesminister varit inblandad.

Den politik som nu förs blir tydligare och tydligare. Svenskar som är arbetslösa eller sjuka skall tvingas gå i Fas 3 medan skattemedel avsätts till de ”nyanlända” som det numera uttrycks i tidningar och Sveriges television. Med andra ord kommer svenska folket att ganska snart vara anställda för att ”serva” dessa med tjänster av olika slag. Kommunalråd och andra politiskt korrekta svenskar hjälper till med utslagningen av svenskar.

Dalademokraten
Dalademokraten
Dalademokraten

Så här skriver Den osynliga journalisten:
De lyckliga slavarna är frihetens bittraste fiender
”De lyckliga slavarna är frihetens bittraste fiender ”Marie von Ebner-Eschenbach, Tysk författarinna (1830-1916).
Det är svårt att tänka sig att det skulle kunna finnas lyckliga slavar då en slav har berövats allt sitt människovärde och är helt i sin ägares våld både fysiskt, psykiskt och själsligt. Allt vad som skiljer en människa från ett djur har tagits ifrån henne och det är upp till slavens herre om hon överhuvudtaget ska få leva. En slav förväntas blint att lyda sin herre och hålls i förtryck genom våld, hot om våld, och som i den nya tidens Sverige, genom hot om indragna ersättningar som slaven paradoxalt nog själv har betalat in. ”

Vidare:
” Antalet människor som på grund av att de saknar bostäder eller inte har råd att bo kvar i sina bostäder ökar varje dag och det är bara en tidsfråga innan regelrätta koncentrationsläger med boende, arbete och soppa, etableras i Sverige.
Då har vi fas 4 och de slavar som har hunnit vänja sig vid fas 3 och som fortfarande lever kan se fram emot ett resterande liv under människorättsvidriga förhållanden.

De demokratiska ny nazisterna i sjuklövern styrda med hjärnhand av fuhrern F. Reinfeldt kommer till varje pris upprätthålla arbetslinjen precis som Hitler i nazityskland.

”Arbeit Mach Frei” och de som av någon anledning inte kan arbeta kommer att utrotas i dessa koncentrationsläger omdöpta till demokratiska aktivitetshus eller något liknande. Redan nu begår många människor självmord på grund av att de fråntagits allt vad människovärde heter som fas 3 slavar. Dessa självmord belyses givetvis inte i våra medier men för den som är intresserad finns det nätsidor som ta upp detta.”

Slutligen:
” De lyckliga slavarna borde börja tänka på att samhällets resurser inte är obegränsade och att de om de vill överleva, måste göra som alla andra länders befolkningar hade gjort, sätta ner foten och kräva att slaveriet och massinvandringen upphör. Att sätta grupp mot grupp är en nödvändighet och handlar inte om rasism, islamofobi, främlingsfientlighet. Det handlar om självbevarelsedrift.”

Läs mer om
Miljöpartiet och deras perversa politik
Centerpartiet och Miljöpartiet och elpriserna

KOM IHÅG!
Så här tycker Maud Olofsson om det svenska.

2 kommentarer:

 1. Våra pensionärer var de som byggde upp och snällt betalade sin pensionsskatt via skattsedeln i from förhoppning om att de när de väl uppnått pensionsåldern skulle de få det bra.
  DE BLEV FRUKTANSVÄRT LURADE!

  Göran Persson stal 149 MILJARDER ur våra AP-fonder och lovade att de skulle återbetalas. Någon återbetalning blev det naturligtvis inte. Istället öser de styrande pengar över sk "flyktingar" i synnerhet de små föräldralösa skäggiga männen som i realiteten är insmugglade trojanska SOLDATER som förbereds att islamisera Sverige. Detta hittade jag skrivet av en person som arbetade på ett sådant hem:

  "Jag som arbetat med dessa barn på ett boende uppåt i landet måste tyvärr bekräfta era fördomar. 95% av dessa "ungdomar" är 22+. En hel del mellan 25-30år faktiskt. Detta är något de själv berättar för personal i förtroende. Att de sedan i de allra flesta fall hittar sina familjer några månader efter att de fått PUT är det ingen som talar om. Många av "barnen" erkänner för personalen att de ljugit för migrationsverket, sagt att föräldrarna är försvunna eller döda. Sen hittar de sina föräldrar och syskon och ansöker då om att få hit dom.

  Dessa vuxna män är 15-17år i Sverige. Detta betyder att de springer runt och dejtar svenska tjejer i samma ålder. Hur känns det som förälder att veta, när dessa killar som egentligen är 25 år dejtar er 15åriga dotter? Att migrationsverket ens går med på detta. Det syns långa vägar när killarna är 25-30år. Personalen skämtar om detta alltid.

  Hur de sedan behandlar svenska kvinnor.... Alla tjejer är slampor. Utom personalen då, för de är beroende av oss. De pratar om hur de knullar den ena tjejen efter den andra, medan svenska tjejer är horor om de haft mer än en pojkvän i hela sitt liv.

  All personal på dessa boenden har utstått hot och vissa även våld (dock inget grovt våld). Den unga kvinnliga personalen får utstå sexuella trakasserier, där killarna på olika sätt försöker "råka" röra vid dom olämpligt, eller att killarna kommenterar deras kroppar osv. Vissa går längre än så, en del kvinnor blir uppriktigt rädda för att vara ensam med dom. De pratar gärna om personalen på sitt eget språk, där det förekommer en hel del fula och respektlösa ord.

  Denna industri är en ren bluffindustri. Vi som jobbat med detta ett tag vet alla det. Sen har vi en del personal som aldrig erkänner verkligheten utan skyddar dessa barn in i döden, och jag är lika förvånad över detta fortfarande. Jag tycker också om en hel del av dom, men de är fortfarande inte barn och har ljugit sin väg hit. Att migrationsverket inte ens lyssnar på personalen som känner dessa killar bäst...."

  Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Att det skall behöva ta 20-30 år för att de flesta Svenskar skall börja ana och kanske till en del börjar förstå vad som händer i sitt Land bevisar helt klart en sak hur jävla trögfattade och lättlurade Svenskarna är. Det är bara för slöddret att dra en snyftvals för Svensken så står dom nästan och gråter ikapp det är milt sagt HÅRRESANDE hur NAIVA människor kan vara. En sak som handläggare, tjänstemän och övriga som kommer i kontakt med utsatta och hjälpbehövande människor är att inte bli känslomässigt delaktiga i deras livsöden. Detta klarar myndighetspersoner jävligt bra alldeles FÖR BRA när det gäller Svensken men så fort det handlar om lögnaktiga SLÖDDER så får dom ALLA moderkänslor som nästan är djupare och starkare än till sina egna barn. HELT JÄVLA OTROLIGT.
  PURSVENSKEN.

  SvaraRadera