lördag 22 januari 2011

Tillbaka till medeltiden

HOTET INIFRÅN, skriven av Anders Ohlsson. Läs den, sprid den till vänner och bekanta, skolor och bibliotek och till andra offentliga ställen. Denna bok finns också att ladda ner som pdf-fil.

OBS starkt material, skall inte läsas av känsliga personer då sanningen är alldeles för obehaglig för vissa individer.
Mvh
Anders Ohlsson

Från "Last viking" har inkommit följande:

I början av seklet skrev den engelske författaren H.G. Wells boken "Tidsmaskinen"
En förträfflig bok om en ännu förträffligare uppfinning som möjliggjorde förflyttningar både bakåt och framåt i tiden.
Jag har själv läst boken ett antal gånger.

I Sverige kan vi numera också förflytta oss i tiden, helt utan tidsmaskin, men dock enbart bakåt i tiden!

Förflyttningen sker gradvis så att de flesta inte skall märka den pågående resan, men vi transporteras hela tiden stadigt bakåt.

Från att ha varit ett skandinaviskt homogent land med världens högsta levnadsstandard har vi nu transporterats långt bak i tiden där vår välfärd i stort sett är lika med noll, och område efter område, stad efter stad läggs i ruiner och där befolkningen nu till allra största delen utgörs av totala främlingar!

Vi har fått nygamla farsoter på halsen, sjukdomar som i det närmaste är obotliga, loppor, löss och kackerlackor i hemmen är mera regel än undantag.

När Sverige blomstrade så lämnades dörren olåst, kvinnor och barn blev inte våldtagna även om de promenerade ensamma i parken!

Men nu har vi rest långt tillbaka i tiden, och till en era när kvinnor och barn helt öppet förföljs och våldtas med en hastighet av mer än 20.000 våldtäkter per år. Tio gånger fler än i krigets Kongo!

Laglösheten frodas i alla städer och samhällen, och när inte ens ordningsmakten törs gå in i olika kriminella områden då kan man med fog konstatera att de har tappat kontrollen!

Stenkastning och anlagda skolbränder
Rövargäng härskar nu fritt och terroriserar folket.

Vi är tillbaka i medeltiden med stenkastande människor som vandaliserar och förstör allt i sin väg, bränner och slår sönder rubbet!

Oskyldiga djur plågas till döds på det mest fasansfulla sätt bara för att tillfredsställa medeltida barbarers primitiva behov!

Och vi ser nu kvinnor och barn på gatorna som klär sig i helsvarta fotsida plagg där man bara ser ögonen!

Om ytterligare några år bakåt i tiden så har vi sharialagar i Sverige, där kvinnor som enbart kastat en enda lysten blick på en annan man genast och utan rättegång stenas till döds inför en skränande publik på stadens torg!

Kristendomen har vi lämnat bakom oss för länge sedan och nu dyrkas i stället en gammal man som dessutom var pedofil -och även hade flera fruar! Vars villolära alla måste följa annars väntar dödsstraffet bakom hörnet.

En tidsresa som påtvingats oss svenskar och en fasansfull resa som de flesta vill vara förutan.

Medan andra länder går framåt så har den svenska regimen plundrat och helt medvetet låtit förstöra ett fint och väl fungerande land och på många områden återinfört medeltiden och främmande medeltida värderingar! Och mitt framför våra näsor byts nu hela befolkningen ut, vitt mot svart!

Vi har blivit "kulturberikade" mot vår vilja!

Vänligen
Janne "Last viking"
 
******

Miljöpartiet - extremast av alla partier. Läs mer

Nobelpristagaren 2002 i litteratur Imre Kertész säger:

“Vördsamheten inför den främmande makten, den alltid kompromissberedda hållningen som manifesterar sig som krav på offervilja från den egna gemenskapens sida. Mer än så: den utvecklas steg för steg till en beteendeform: aktning för de främmande, förakt för de egna, en blandning av smärtfylld skuldmedvetenhet och den eviga minoritetens familjekärlek. Kärnan är dock alltid – den så kallade – offerviljan, beredvilligheten att göra den främmande makten till viljes, att vinna dess ynnest, än med pengar, än med människoliv (Galärdagbok, s. 214).”

Stöd Bloggen

2 kommentarer:

 1. Många går och hoppas på våra ungdomar de som en dag skall ta över den stafettpinne som VI fick av våra föräldrar att föra vidare genom livet och som VI nu lite till mans och kvinns håller på att överlämna till de som VI tror kan förvalta Landets och livets rikedom bättre än vad vi har gjort. Hade VI varit bättre eller i alla fall lika bra som våra föräldrar och deras föräldrar hade förmodligen inte Janne "Last viking" skrivit ovanstående inlägg som beskriver på ett mycket bra sätt Landet idag. När jag hörde och såg ungdommarna i Tomelilla kalla till ljusmanifestation mot våldet i samhället och hörde deras argument blev jag INTE övertygad om att de kommer att förvalta arvet efter oss bättre kanske lika dåligt men jag har en känsla av att det blir snarare sämre tyvärr. Är man MEDIAKÅT och vill skaffa sig många samhällerliga pluspoäng är det bara att fälla kritiska uttalanden om SD och i samma andetag HYLLA det mångkulturella samhället i allmänhet och muslimer i synnerhet då är man HEMMA i detta genomförljugna TRÄSK som Landsförrädarna och deras Medlöpare med stor förkärlek plaskar runt i. Det är otroligt många världen över som dagligen och stundligen varnar ALLA Västvärdens befolkningar om vilken farsot som sakta men HELT SÄKERT kommer att kasta oss tillbaka till en tid VI inte ens någonsin kan föreställa oss men sorgligt nog så är de fler mångdubbelt fler de som INTE VILL, HAR FÖRMÅGAN eller ens ORKAR att bry sig över sitt LANDS förfall. Muslimska företrädare kan helt lugnt sitta still i båten de behöver inte lyfta ett finger för större delen av de olika Ländenas Makt och Mediaeliter tillsammans med större delen av Folken håller på att bereda vägen för sina NYA högt älskade HERRAR. PURSVENSKEN.

  SvaraRadera
 2. Resan bakåt i tiden var mycket välskriven. Det är så oerhört sant!

  Jag vill påminna om riksdagsdebatten om terrorismen och Islams roll på kunskapskanalen. Tisdag den 26/1 Kl 9:00

  Det ska bli intressant att se den dabatten. Jag ska sitta klistrad vid TV.n med en kopp kaffe.

  Sedan ska det bli intressant att se vad som händer på den här resan bakåt i tiden, om farten saktas ner, och om vi efter mycket om och men kan vända den är Odyssesresan tillbaka till hemlandet igen.

  Enligt grekisk mytologi kom han hem välbehållen efter många strapatser vill jag minnas. Vi får hoppas att den här resan också går bra till slut, när vi gör myteri på skeppet och anträder färden hem igen.

  SvaraRadera