fredag 11 februari 2011

Den berikande mångkulturen

Fredrik Reinfeldts folkhemstal 2009:

”Jag är en typisk svensk, sa Fredrik Reinfeldt och fortsatte: Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Blandat."Tillbaka till medeltiden på högskolor och universitet. Detta är inget skämt. På Malmö högskola bl.a. har man accepterat den medeltida kulturen. Att man inte kan läsa och förstå svenska på högskolan är mindre viktigt.


Vilka ska betala det mångkulturella samhället?


Sveriges mest hatade person just nu-Ulf Kristersson

Tar han bort välfärden och sätter folk på pottan? Rubriken ovan talar sitt tysta språk och inte nog med att folk blir av med både sin A-Kassa eller inte får den sjukersättning, som man är berättigad till, så skall nu också den så kallade förtidspensionen eller aktivitetsersättningen, som det nu heter tas bort, speciellt för yngre människor, som inte hittat nåt jobb efter skolan, därför att de har dåliga betyg eller av andra orsaker.

Kristersson kommer att gå till historien inte bara som den mest hatade personen utan även som den mest cyniska person vi skådat av dessa politiker. Sådan här typer, vill man klämma åt, men han kan ju bli sjuk! För sjuk för arbete?Övergavs av regeringen. En ny folksjukdom! Är det dags för Sverige att söka bistånd, för sitt sjuka folk, pensionärerna och andra tillkortakommande i svenska samhället, när pengarna tryter."

Thoralf Alfsson:

Enligt uppgifter till bloggen skall det råda stora missförhållanden på Samhall i Kalmar. Hot och trakasserier skall förekomma. En anställd skriver följande till mig.

”Här på min arbetsplats ser jag dagligen hur svenskar oftast äldre människor med olika form av handikapp behandlas jättedåligt av andra anställda muslimer.”

”Det har förekommit knivhot och andra form av hot men allt hemlighålls.”

Att det även förekommit knivhot och andra former av hot utan att ledning på Samhall gjort någon polisanmälan är mycket anmärkningsvärt och tyder på stora missförhållanden på Samhall-tvätten. Ingen av de anställda vågar ta upp problemen då det riskerar sina arbeten och att anklagas för diskriminering av andra anställda och ledningen.

Samhall skriver på sin hemsida följande.

”Samhall har en unik kunskap om hur man matchar rätt person med rätt uppdrag. Det skapar kompetenta, trygga och dedikerade medarbetare. Med våra 20 000 medarbetare har vi en mångsidighet och spetskompetens som få företag kan överträffa.”

I Samhalls uppförandekod kan följande läsas.

Jämställdhets- och mångfaldspolicy
Samhall ska främja lika rättigheter och möjligheter oavsett funktionsnedsättning, kön, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion/annan trosuppfattning eller ålder samt hindra diskriminering på sådana grunder.

- Diskriminering, mobbning eller trakasserier accepteras inte i någon form.

Stora ord från ledningen av Samhall, verkligheten ser dock annorlunda ut om man skall tro dessa uppgifter.

***

Invandrad irakier har våldtagit minst 13 småbarn
Salar Mahmoud Hassan åtalas för övergrepp i Stockholmsförorter

Den 34-årige mannen åtalas för att ha förgripit sig på 13 unga flickor.

Många av övergreppen filmades.

Flera av flickorna tvingades till oralsex efter att han fäst en ögonbindel kring deras huvuden.

Salar Mahmoud Hassan, som är irakisk medborgare, ska nu genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.

Flickorna är mycket unga - alla är mellan åtta och elva år gamla.
Övergreppen har skett i Stockholmsförorter: Hökarängen, Spånga, Rågsved, Farsta, och ett fall i Uppsala. Brotten begicks mellan 2006 och 2010.

"Mycket grova brott"
De flesta av övergreppen är grova och flera är fullbordade våldtäkter. Ett tiotal fall rubriceras som grova våldtäkter, grova sexuella övergrepp och andra är sexuella ofredanden.

– Det är mycket grova brott som sätter djupa sår hos barn som vi vet tar lång tid att bearbeta. Flera av de målsägande har varit utsatta vid upprepade tillfällen och under lång tid, säger Elisabeth Massi Fritz, som är målsägarbiträde åt två av flickorna.

Polisen hittade videoband i mannens bostad på vilka många av övergreppen fanns inspelande.

Se TV-inslag om muslimsk liga som våldtagit ca 60 engelska småflickor

Läs även om våldtäkterna på vita flickor i Sverige och i Storbritannien.

***

Bostäder åt ”ensamkommande flyktingbarn” men för svenska ungdomar
finns inga bostäder.

I Kungsbacka bygger man bostadsmoduler åt ensamkommande ”flyktingbarn”.

ENSAMKOMMANDE Kungsbacka kommun har skrivit avtal med Migrationsverket om att ta emot 50 flyktingar årligen men även ett antal ensamkommande. Men inga familjer vill ställa upp som hem och kommunen har inget eget boende. Dessutom vill man helst ligga centralt.

Så vad gör man då? Efter mycket letande hittade man en gammal läkarvilla på en kulle intill sjukhuset. Den var först tänkt att användas som boende men visade sig vara i för dåligt skick. Så nu har man rivit den och istället bygger man ihop sju moduler på platsen och inreder dem. Preliminärt startdatum för boendet är den 2 mars. Samtliga tjänster kring flyktingsamordning och de ensamkommande finansieras av Migrationsverket. Boendet ska även bemannas dygnet runt.

I sin naivitet skriver kommunen på sin hemsida att det rör sig om flickor mellan 13 och 18 år och pojkar mellan 13 och 15 år som förväntas komma. Men de vet inte från vilka länder:

Det återstår att se varifrån barnen och ungdomarna kommer. På senare år har flyktingströmmarna varit störst från Afghanistan, Somalia och Irak enligt Migrationsverket.

Projektsamordnare Bertil Ahlborg på Fastigheter säger om bakgrunden till beslutet att riva villan och ersätta det med bostadsmoduler:

- Det blir en bra lösning och uppfyller de krav man kan ställa på ett boende. Marken ägs av landstinget och läget är väldigt bra. Nära centrum men ändå lite avskilt.

***

Malmö Stads budget 2011 – läs och begrunda

Läs om Malmö stads sjuka budget. Den går ut på att fortsätta på det mångkulturella vansinnet i accelererande fart, trots att det borde stå klart för alla att det varit ett totalt misslyckande. Lite som att Vänstern rånat en bank och när de är omringade av polis väljer de att förstöra så mycket som möjligt i banken oavsett om människor kommer till skada.

En presentation av de som är ansvariga för att förvandla Malmö till en beryktad stad långt utanför Sveriges gränser:

Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet är överens om ett politiskt samarbete under den kommande mandatperioden 2010 – 2014 i enlighet med punkterna i detta dokument.

”Resurser ska fördelas solidariskt” = pengar från svenska skattebetalare till invandrare:

Vår gemensamma politik för Malmös barn och ungdomar är inriktad på att motverka de skillnader i uppväxtvillkor som finns. Vi ska därför under mandatperioden särskilt satsa för att underlätta för fattiga barnfamiljer. Grundläggande är att resurser ska fördelas solidariskt efter behov.

Ren och skär diskriminering av svenskar:
Mångkulturell och språklig kompetens är av värde för att öka servicen till Malmöborna. Vi ska därför sträva efter att öka rekryteringen av medarbetare med annan etnisk bakgrund än svensk.


Pengar till invandrarfamiljer som uppehåller sig illegalt i Sverige:
Malmö ska erbjuda papperslösa barn förskola, skola och skolbarnomsorg. Våldsutsatta papperslösa kvinnor är rättslösa och har en mycket svår situation. Vi vill därför stärka kvinnofridsarbetet så att det omfattar papperslösa kvinnor.
Och så fortsätter det. Det är vad man får med mångkulturalisterna i detta land.

***

Svenske medborgaren, al Shabab-kommendören Fuad Shangole en gång aktad Imam i Rinkeby, ser till så att dom rätta straffen utmäts. Rättegångar är snabba och bestraffningen består i att man hugger av ena foten och en hand på den dömde.


Nu vittnar 17-årige Ismael Khalif Abdulle om Shangoles och al-Shababs grymma sätt, för att rekrytera till sig nya medlemmar. Ismael finns nu i Norge, dit han lyckats fly. Hans brott bestod i att han vägrade rekryteras av al Shabab. Den grymme, före detta Imamen är han mitt på bilden ovan.

***

Sarkozy erkänner att mångkulturalismen är död.
3 kommentarer:

  1. Västvärldens ledare kan göra hur många uttalande de vill om att MÅNGKULTUREN är död men jag anser att det är enbart läpparnas bekännelse just för stunden tiden kräver detta för att lugna sina folk. De har MAKTEN så den dag de verkligen sätter handling bakom orden som är värd namnet då kanske jag kan få något lite förtroende för dessa som jag anser idag enbart vara stora LÖGNHALSAR. Så ni ledare Merkel, Sarkozy och Cameron stå upp och visa ert folk och världen vad NI duger till i handling och inte i fagra ord för dessa har VI hört mer än tillräckligt av. PURSVENSKEN.

    SvaraRadera
  2. Precis, det är bara samma gamla ordbajsande som dom är så mästerliga på. Hade dom verkligen menat det så hade repatrieringarna satt igång på direkten men något sådant har vi ännu ej sett och kommer ej heller få se så länge alla dessa landsförrädare sitter kvar vid makten.

    SvaraRadera
  3. Men dessa ledare vänder sig till folket som kanske tar dem på allvar, och då har sprickan öppnats i muren.

    SvaraRadera