tisdag 22 februari 2011

Islamiseringen av Sverige fortgår oavbrutet - tro inget annat

Moskén i Stockholm

Religiöst lärda över hela muslimska världen hyllar revolutionerna – fördömer demokrati.

Göteborgs-Posten

Tisdag 22 februari 2011
Publicerad 21 februari 2011 Uppdaterad 21 februari 2011

Svensk bakläxa i immigration

Den skinande svenska självbilden som presenterades på toppmötet i Davos nyligen har en fläck: Immigrationspolitiken.

Statsminister Fredrik Reinfeldt är tydlig med att Sverige måste skärpa sig för att inte tappa konkurrenskraft.

Det världsekonomiska forumet hölls i januari för 41:a gången.

Runt 2 500 deltagare från mer än 100 länder.

Fler än 30 stats- och regeringschefer och minst dubbelt så många ministrar, bland andra utrikesminister Carl Bildt, finansminister Anders Borg och biståndsminister Gunilla Carlsson.

Cirka 1 400 företagsledare. Jacob Wallenberg är en av ordförandena för WEF.

Åtta centralbankschefer.

35 ledare för de största internationella organisationerna.

Dessutom hundratals akademiker, fackföreningsledare, mediechefer, religiösa ledare, opinionsbildare med flera. (TT)

Det världsekonomiska forumet i den exklusiva skidorten i Schweiz lockade i slutet av januari runt 2 500 företagsledare, toppolitiker och akademiker från hela världen.

På måndagen gjordes en uppföljning. I spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm satt ett hundratal ledande politiker och näringslivsföreträdare samlade när Fredrik Reinfeldt talade om Sveriges internationellt uppmärksammade reformarbete och väg ut ur finanskrisen.

Han pekade stolt på sådant som ändrat pensionssystem och sänkta inkomstskatter.

Men på en publikfråga om den svenska immigrationspolitiken kan skada landets konkurrenskraft, svarade han obetingat ja.

– Immigration är ingen framgångshistoria i Sverige, enligt min åsikt. Vi har gjort många saker rätt, men när det gäller immigration är vi inte ett ledande exempel.

Han pekade på att asylprocesser utdragna i åratal har hindrat sökande från att börja arbeta.

– Vi försöker ändra detta nu. Men vi har fortfarande mycket problem kopplat till detta vilket naturligtvis kan orsaka bekymmer för samhället och ekonomin.
Lars Pedersen

***

I en krönika i Expressen ställer Marcus Birro frågor om vad som är heligt för människor och varför allt skall dras ned i smutsen. Han har fått en enorm respons på sin artikel och så här sammanfattar Världen idag reaktionerna:

”Att älska är svårt var rubriken för Marcus Birros krönika i Expressen i onsdags. Han skrev om kärlek, livets helighet och tron på Gud:

”Ingenting får vara heligt längre. Allt ska släpas i smutsen. Det uppfattas som progressivt och radikalt att omänskliggöra grundläggande värderingar som livets okränkbara värde, Gud, kärlek och sexualitet...

Vår samtid är en kran som vi öppnar och glömmer bort. Allt av värde rinner ur oss. Gud är det särskilt populärt att håna. Till och med i kyrkan. Vilken obarmhärtig skam att Svenska kyrkan, med ett darrande leende får man förmoda, öppnar sina dörrar för befängda konstnärers fixering vid nedmonterandet av allt heligt” löd några av raderna.

Marcus Birro, som ofta väcker reaktioner, är tagen av den stora responsen. Ett hundratal mejl, 4 000 personer som tryckt på ”gilla” på Facebook och många bloggkommentarer är ett långt större gensvar än normalt.

– Som jämförelse brukar det kanske komma tre mejl och 20 ”gillar” på Facebook. När vi kom hem med Milo från BB hade vi fler mejl i inkorgen, men utöver det har jag aldrig skrivit eller gjort något som fått ett sådant här gensvar, säger Marcus Birro. Han delar med sig några av de många uppmuntrande kommentarerna:
”Jag tillhör en av dem som tror på allt det du skriver, Tack!!! Det var det bästa försvar av tro, av det som är heligt, av livets okränkbarhet, jag läst någonsin i media! Fortsätt att skriva så här! Kanske några nyktrar till!”

”Tack för det du skriver, jag blir glad i hela kroppen när jag läser det. Att det finns människor i Sverige 2011 som vågar ge uttryck för sådana politiskt inkorrekta åsikter som du gör. Och kan uttrycka det på ett sätt som är njutningsfullt att läsa.”

Ja, vad är heligt i Sverige numera? Läs om Allmänna Arvsfonden och vad de gör med de pengar som de får genom att många svenskar saknar arvingar.

Döda svenskar bidrar till islamiseringen
På den utmärkta bloggen Den osynliga journalisten hittade jag följande och artikeln är så viktig att jag skriver av den helt. Kopiera den och sprid till så många som möjligt.

Insändare

Visst låter det väl groteskt att man som död skall behöva medverka till samhällsupplösningen och förslavningen av efterlevande. Det räcker inte med att vi under vår levnad, genom världens högsta skatter, dagligen mjölkas på pengar för att bidra med den kostsamma islamiseringen av Sverige. Även som död måste man bidra…
Men så fungerar det dessvärre i det nya Sverige.

I ett land där muslimer, tillsammans med zigenare, njuter av status såväl som privilegiet att kallas för Morgondagens Sverige! För övrigt en härlig etnisk cocktail… hur detta nu skall funka!

Jag hittade det här skrämmande dokumentet i min dator. Skall bekänna att jag tagit sifferuppgifterna från en blogg någonstans, vilken har jag glömt. Skänker dock ett stilla tack till den som tog sig tid och jobbet att plocka fram dessa så deprimerande, tillika groteska uppgifter.

Det handlar om siffror från Allmänna Arvsfonden; vilka projekt med zigenska och muslimska förtecken som tilldelats pengar från döda svenskar.

I genomsnitt avlider 1 800 personer årligen utan att efterlämna make eller närmare släktingar än kusiner. Allmänna Arvsfonden är då deras arvinge. Genom att gå in och titta här får man en uppfattning om vilka som står i tur att ärva nästa gång.

I genomsnitt avlider 1 800 personer årligen utan att efterlämna make eller närmare släktingar än kusiner. Allmänna Arvsfonden är då deras arvinge. Genom att gå in och titta här får man en uppfattning om vilka som står i tur att ärva nästa gång.

Krav för att få projektstöd från Arvsfonden

Vi ställer särskilt höga krav på att projektet är nyskapande och utvecklande. För att få stöd ur fonden krävs också en egen insats av mottagaren. Det kan till exempel handla om ideellt arbete eller att upplåta lokaler för projektet.”

Det är inte precis några småsummor som det handlar om. Projektet Att främja Islamsk Fredskultur får inte mindre än 2,6 miljoner under tre år. Zigenarna berikas med nästan 10 miljoner genom olika projekt. Medan Afrosvenskarnas Riksförbund erhåller drygt 4 miljoner. Det känns dessutom tryggt att veta att, Allahs barn i folkhemmet får nästan 600 000 spänn att rumla för! Och så vidare… Läs och begrunda!

Bosniska Östersjöns Ungdomskommitté 240 000
Projektet Att främja Islamsk Fredskultur 870 000 x 3 år
Romska ungdomsförbundet 1.185 000 x 2 år
Babylon Media Föreningen 300 000
Afrosvenskarnas Riksförbund 823 000 x 3 år
Folkets Hus Hammarkullen 395 000 x 2 år
Föreningen Clowner utan Gränser 300 000
Projektet Roma Community Leadership 1.159 000 x 3 år
Projektet Att främja Islamsk Fredskultur 870 000 x 3 år
Kulturföreningen Sweden/Somalia 44 000 x 2 år
Afrosvenskarnas Riksförbund (ASR) 813 000 x 2 år
Projektet Vägen till arabiska via Sverige 210 000 x 3 år
Somaliska Framtidsföreningen 360 000 x 2 år
Romskt informations- och rådgivningscenter 855 000 x 3 år
Kurdiska ungdomsföreningen i Göteborg 265 000
Projektet Inte utan mitt språk 100 000 x 2 år
Kurdistans Kvinnoförbund i Sverige 420 000 x 3 år
Projektet Sharaf hjältar 1. 260 000 x 1 år
Projektet Kulturcirklar bland barn och unga afrosvenskar 300 000 x 3 år
Romska Ungdomsförbundet (RUF) 495 000 x 3 år
Somaliska Hälsoteamet i Stockholm 133 000 x 3 år
Projektet Allahs barn i folkhemmet 290 000 x 2 år

Jack London

***

Vilka är de nya slavarna i Sverige? Ni har säkert blivit uppringda av dem mer än en gång. Käckt och hurtigt. Hej, det är Camilla, Hej det är Torbjörn o.s.v.

Fler moskéer planeras i Sverige. Förutom Borlänge också i Östersund.

6 kommentarer:

 1. Titta in ögonen på Reinfeldt. Vad ser ni där? ser ni samma som jag ser... Jag blir orolig och rädd!

  SvaraRadera
 2. Samma rädda ögon som Mussolini och andra landsförädare ser jag i Reinfeldts blick.
  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Jag ser tomhet och själlöshet. Trodde jag var helt ensam om att ha lagt märke till det. Har även lekt med tanken att han är demonbesatt då vi trots allt lever i dom yttersta tiderna.

  SvaraRadera
 4. När han stod och debatterade med Göran Persson 2006 och sa att det skulle löna sig att arbeta syntes det övertydligt att det är en psykopat.

  Hans koögon visar vem han är!

  SvaraRadera
 5. Jag hörde Fredrik Reinfeldt uttala sig om diktatorer, och han kände inte till något namn på en diktator som skulle sitta kvar vid makten detta skall ju då även gälla honom själv. Jag funderar på och det gör kanske även andra hur skulle den Muhammedankramande Landsförädaren Fredrik Reinfeldt agera om den halva miljon muslimer minst (ingen vet antalet) som finns i detta land fick blodad tand av upproren i Egypten, Tunisien bla och gjorde likadant här. De har ju sett hur lätt och enkelt det ändå gick att få dessa Diktatorer på fall och detta är märkväl härskare som har vapen att ta till och ändå gick det så smärtfritt. Nu tror jag inte de vill avsätta 7Klövern(nn) men de kan ju vilja att Sverige skall gå Muslimernas krav tillmötes betydligt snabbare helst här och nu. Att Militären skulle sättas in är otänkbart för den är enbart ämnad mot Svenskar då återstår Polisen men de har händerna på ryggen och för säkerhets skull har Polisledningen även försett dom med sina egna handbojor. Så med tanke på denna stränga vintern kan vi nog förvänts oss en vår och sommar fylld av testosteronsrinna ynglingar som har saknat sin favoritsyssla att kasta stenar och elda upp bilar under en längre tid återuppta denna syssla och kanske också passa på att göra revolt. Eftersom 7Klövern(nn) enbart består av en samling kvinnliga könsorgan kommer de att ge efter för slöddret bums. De kan ju inte ta i med hårdhanskarna efter att de tidigare har sagt att Diktatorerna skall lyssna och tillmötesgå sina medborgare. Reinfelds ögon utstrålar allt annat än snällhet på många bilder det liknar mer en blick från en trängd galning. PURSVENSKEN.

  SvaraRadera
 6. Mot utländska galningar sätter vi det svenska folket. Vi har varit med om det förr. Under August Palms tid närmare bestämt. Då importerades en massa utlänningar som skulle konkurrera med svenskarna, men folkmassan satte stopp för det.

  Men det krävs att man har ett politiskt parti man kan pusha fram, och på den tiden hade man sossarna, idag har vi SD, så vi kommer att vinna den kampen.

  Det krävs att det blir outhärdligt innan kampen kommer igång på allvar, så låt dem bara gå på...

  Dessutom har vi nya tider och internet är idag vårt vapen istället för påkar. Vi bloggar och röstar på SD så växer partiet oerhört mycket.

  I annat fall får vi gå ut på stan, men idag verkar det lite omodernt.

  SvaraRadera