torsdag 10 februari 2011

Ljuset släcks över Europa - och sedan?

Geert Wilders anförande vid den nya rättegången
Målet är att fortsätta strategin med massinvandring som slutligen resulterar i att Europa blir islamistiskt

"Ljusen slocknar över hela Europa. Över hela kontinenten, där vår kultur blomstrade och där människan skapade frihet, välstånd och civilisation. Grunden i Västvärlden är under attack överallt.”

Lord Tebbit av Chingford är en av Storbritanniens mest frispråkiga konservativa kommentatorer och politiker. Han var en högt uppsatt minister i Margaret Thatchers regering och är en före detta medlem för det konservativa partiet i parlamentet. Han har också arbetat inom journalistik, förlagsverksamhet, reklam och var pilot i RAF och British Overseas Airways.

Lord Tebbit

Kom igen David, om du fortsätter så här så kan du vinna nästa val
Äntligen en politisk ledare som har vågat säga vad jag har sagt i tjugo år och fått mycket sk-t för. Mångkultur är inte bra för vårt samhälle. I själva verket tvivlar jag på om det är bra för något samhälle, av det enkla skälet att ett samhälle definieras inte av dess etniska ursprung, utan av dess kultur. Tack och lov så är David Cameron klok nog att förstå detta och modig nog att säga det. Om David Cameron fortsätter så här, kommer han vinna nästa val. (Det är statsmångkulturalism som är rasistisk och David Cameron som är liberal .)”

Så här skriver Douglas Murray i Wall Street journal

Camerons multikulturella ”VAKNA – ANROP”

Tillväxten av islamistisk extremism i väst är något även den politiskt korrekta kan se. Slutligen verkar Europas mainstream partiledare inse vad andra har märkt länge: Mångkultur har varit den mest skadliga och splittrande politik som utövats av västerländska regeringar sedan andra världskriget. [..]

De muslimska samfund som Mr Cameron fokuserat på kommer inte att reformera sig själva. Så den brittiska regeringen kommer att behöva stänga och lagföra terrorister och extremistiska organisationer, inklusive några "välgörenhetsorganisationer." Det finns grupper som är förbjudna i USA men kan och fortfarande sysslar med ”allmännyttigt arbete” i Storbritannien Präster och andra personer som kommer från utlandet för att predika hat och splittring bör utvisas. Kommer Mr Cameron lyckas göra något av detta?

Det finns anledning att vara skeptisk. I kölvattnet på 2005 års tunnelbane- och bussbombningar i London - attacker som utförts av muslimer födda i Storbritannien - meddelade Tony Blair att "spelreglerna förändrats." Men inget förändrades.

Det är möjligt att Mr Cameron kommer att visa mer politiskt mod. Om han gör det kommer han säkert att bli utskälld av försvararna av mångkulturalismen. Han kommer också att bli en ledare av betydelse. Om han inte gör det, så kommer framtida generationer att förknippa honom med München. Men det kommer inte att vara för lördagens tal. Det kommer att bli med en tidigare premiärminister som också reste till den staden och som återkom med en ära som visade sig vara djupt tillfällig. Wall Street Journal"
Läs hela artikeln

Från Paul Widen:
”Den största och bäst organiserade oppositionsrörelsen i Egypten är det Muslimska Brödraskapet (MB).

Organisationen grundades 1928 men förklarades olaglig 20 år senare, då den uppfattades som ett hot mot den egyptiska monarkin. Sedan 1950-talet har den i varierande grad tolererats av myndigheterna, men den är fortfarande olaglig.

MB spelar en avgörande roll i de pågående förhandlingarna mellan regeringen och representanter för folkmassorna som de senaste två veckorna har protesterat mot president Hosni Mubarak och den nu rådande regimen. Det är rimligt att anta att organisationen därför kommer att få en mer inflytelserik roll i Egyptens politik framöver. Således vore det på sin plats att ta sig en närmare titt på MB och vad organisationen står för.

Det ottomanska rikets kollaps efter Första världskriget innebar slutet på det muslimska kalifatet. Kalifatet hade existerat på olika håll och i olika skepnader sedan islams begynnelse på 600-talet men kan sammanfattas som ett politiskt välde bestående av alla muslimska länder styrt av sharia (muslimsk lag). MB grundades som en reaktion på förlusten av kalifatet, med syfte att återetablera det. ”Allah är vårt mål, Koranen är vår konstitution, Profeten är vår ledare, Jihad är vår väg, och död för Allahs skull är vårt hösta strävan,” hette det i organisationens manifest.”
Läs mer

Vad är det Muslimska brödraskapet som vi hört så mycket om dessa dagar?

Vårt uppdrag är världsdominans och en komplett tro att islam kommer att invadera Europa och Amerika.

År 1928 var Egypten under brittiskt styre. De hade ett egyptiskt parlament och kabinett, men britterna kontrollerade de tre viktigaste kabinetten: armén, polisen och ekonomi. Vid den tiden förklarade en ung lärare vid namn Hassan al-Banna, under inflytande av Wahabi rörelsen i Saudiarabien att ett självständighetskrig från brittiskt styre måste utkämpas. Han trodde att detta krig inte borde föras på en sekulär "klassisk liberal" grund utan istället genom islamisk ideologi. Men det innebar att Egypten återvände från modernitet till "stenåldern" Stone Age” 700 A.D. Arabian rule”, enligt vilken islams grundare och hans efterträdare, kalifatet, gjorde anspråk på att vara inspirerade av Allah och hans Shariahlag.
(…)
I åratal har, journalister - muslimska journalister - varnat världen vilka avsikter Muslimska brödraskapet har betr. jihad. Men människor, särskilt i Västs liberala vänster har medier valt att ignorera dessa varningar.

Den 25 juni 2007 offentliggjorde egyptiska kolumnisten Tariq Hasan en artikel i Al Ahram dagstidning om att Muslimska brödraskapet förberedde ett våldsamt maktövertagande i Egypten med hjälp av sin maskerade milis för att kopiera Hamas maktövertagande i Gaza. Tråkigt nog ignorerades Hasan och andra. Nu är det smärtsamt att se hur ett vackert land med en uråldrig civilisation är i fritt fall till total undergång. Men ännu mer alarmerande - detta är bara ett förebud om vad som komma skall.
Läs hela artikeln

Världen idag:
”Islam = kristdemokrati?
I Världen idag (2 februari) ser den socialdemokratiska Broderskapsrörelsens ordförande, Peter Weiderud, påtagliga likheter mellan islamistiska ytterlighetsrörelser som det egyptiska Muslimska brödraskapet och den europeiska parlamentariska kristdemokratin.

Samma tankar luftade häromdagen den så kallade islamologen Jan Hjärpe, som tyckte att Muslimska brödraskapet mycket väl kunde jämföras med Göran Hägglund.

Vad ska man säga annat än: Stackars Sverige, som begåvats med så inkompetenta läromästare och opinionsbildare!
Göran Modén
Partille ”

***

ENOCH POWELL förutsåg vad som skulle ske med Storbritannien men ingen lyssnade.

Så här började hans berömda tal. På svenska: Floder av blod.

”Den främsta uppgiften för statsmannaskap är att förhindra sådant ont som går att förhindra. I försöken att göra så stöter man på hinder som är djupt rotade i den mänskliga naturen. Det onda märks inte förrän det har visat sig, och i varje dess steg finns rum för dispyter huruvida det är verkligt eller imaginärt.”

Så här slutade talet:

När jag ser framåt fylls jag av förutsägelser; som romarna tycker jag mig se "Tibernfloden skummande av blod". Detta tragiska och motspänstigt förnimbara som vi åser med skräck på den andra sidan Atlanten men som där är invävd i historien och statens själva existens, kommer till oss här av vår egen vilja och vår egen försummelse. Verkligen, det är här. I numerära termer, det kommer att vara av amerikanska proportioner långt innan slutet av detta århundrade."

***

Maud Olofsson är svenska folkets många landsförrädare och går islamisternas ärenden. Det egendomliga är att svenskar på centerns möte i Linköping applåderar då hon uttalar sig om att "svensken är lat, dåligt utbildad och åldrig".

Så långt har det gått. Vårapolitiker, valda av svenska folket, har lyckats ta bort svenskarnas självaktning och de applåderar åt sig själva!!!

1 kommentar:

  1. Att tidigare och nuvarande Landsförrädare som tillhör 7Klövern(nn) har lyckats med konststycket att hjärntvätta stora delar av Svenska Folket därom råder ingen tvivel men att de har lyckats så till den milda grad att dessa folket själva applåderar sin egen DUMHET då har det gått långt man blir för FAN mer än MÖRKRÄDD.
    Jag såg en annan som stod och applåderade och detta var under valnatten och personen i fråga var Nalin Pekul som likt en LEKSAKSAPA som har en nyckel i ryggen stod hon där och applåderade som en besatt efter att konvertiten Mona Muslim hade hållit sitt tal till valarbetarna. Att de 7Klövern(nn) har strävat efter att likrikta större delen av Media och Folket har ju varit en förutsättning för att de skall kunna lyckas med att föra den politik som man för nu och som har varit fallet under de senaste 40 åren. Men nu har VI som är Sverige och Svenskvänner 20 SDare i Riksdagen som VI hoppas skall plocka fram sådant som enl 7Klövern(nn)har varit tabubelagt och för otrevligt för allmännheten att ha vetskap om.Så inför valet 2014 kommer det bli många godsaker och läckerheter som de 329 STOLPSKOTTEN kommer bli tvingade till att debattera om vare sig de vill eller ej och detta känns SÅÅÅÅ JÄVLA SKÖNT. PURSVENSKEN.

    SvaraRadera