lördag 5 februari 2011

Muslimska brödraskapet - Obama


Pamela Geller intervjuas av Jamie Glazov, Frontpage Magazine's redaktör och författare till den kritikerrosade och bästsäljande boken, United in Hate: The Left's Romance with Tyranny and Terror, and his new book, Showdown With Evil.
Jamie Glazov är redaktör på Frontpage Magzine. Han har en doktorsexamen i historia med inriktning på rysk, amerikansk och kanadensisk utrikespolitik. Han är författare till den kritikerrosade och bästsäljande, United in Hate (Förenade i hat): The Left's Romance with Tyranny and Terror (Vänsterns romans med tyranni och terror). Hans nya bok är Showdown With Evil. Han kan nås på jamieglazov11@gmail.com.

Frontpage intervjugäst idag är Pamela Geller, grundare, redaktör och utgivare av den populära och prisbelönta webbloggen AtlasShrugs.com. Hon har vunnit bifall för sina intervjuer med internationellt kända figurer, bland andra John Bolton, Geert Wilders, Bat Ye'or, Natan Sharansky, och många andra, och har avslöjat många viktiga historier – särskilt de tvivelaktiga källorna då det gäller vissa av finansieringsstöden till Obama-kampanjen.

Hennes artiklar har publicerats i The Washington Times, The American Thinker, Israel National News, Frontpage Magazine, World Net Daily, och New Media Journal, m.fl. publikationer. Hon är medförfattare (med Robert Spencer) till The Post-American Presidency: The Obama Administration’s War on America.

FP: Pamela Geller, välkommen till Frontpage intervju.

För de som är bekant med din bok och ditt arbete är det ingen stor överraskning att Obama har godkänt en uppgift för Muslimska brödraskapet i en ny post-Mubarak regering för Egypten.

Jag skulle vilja begränsa mig idag och fråga dig angående det Muslimska brödraskapets infiltration i Obama-administrationen. Vad kan du berätta om detta islamistiska intrång i Vita huset?

Geller: Tack Jamie.

Det första vi måste inse är att det Muslimska brödraskapet är verksamt i USA under olika namn och organisatoriska paraplyer. Tekniskt sett finns det inget "Muslimskt brödraskap" i USA. Men den muslimska American Society (MAS), Islamic Society of North America (ISNA), the Council on American-Islamic Relations (CAIR)= Rådet för amerikansk-islamska relationer (CAIR) och andra är - enligt ett dokument som hittades vid en räd och släpptes av brottsbekämpande polis år 2007 under rättegången om finansieringen av Holy Land Foundation Hamas - Brödraskaps-länkade organisationer.

Spelet är över:

Barack Obama har ställt sig bakom en roll för Muslimska brödraskapet i en ny, post-Mubarak regering för Egypten.

Läs hela artikeln

Idag i Svenska Dagbladet om Egypten

Aktivister tror på ny gryning
Spionchef kan bryta dödläget
Brödraskap skyndar långsamt

Cameron attackerar mångkulturen
David Cameron för fram en förödande attack i dag efter 30 år av mångkulturalism i Storbritannien och varnar för att det främjar extremism och direkt bidrar till inhemsk islamisk terrorism.

Bloomberg rapporterar samma FFC:

Cameron kommer meddela på den säkerhetspolitiska konferensen i München att regeringarna bör överge mångkulturalism och toleransen av "oacceptabla åsikter och praxis" inom deras samhällen och framhålla fördelarna med västerländska värderingar, enligt en text av talet som släpptes av Camerons kansli. Istället bör målet vara "en klar känsla av den gemensamma nationella identiteten."

Angela Merkel: Mångkulturalismen är död

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar