onsdag 16 februari 2011

Muslimska brödraskapet tar över i Egypten!

Obama vet mycket väl vilket kaos han har frigjort

Muslimska brödraskapet kommer att ta över och inleda en barbarisk islamistisk kamp i Egypten

Obama inkluderade det Muslimska brödraskapet i de grupper som måste finnas med i vilken egyptisk regering som än bildas. Detta motsvarar president
Woodrow Wilsons välkomnande av bolsjevikerna i den ryska regeringen tillbaka till år 1917.


Victor Sharp skriver i The American Thinker
"Vår president har nu öppnat en Pandoras ask i Mellanöstern.

Det kan mycket väl inleda en katastrof som inte setts sedan andra världskriget. Från hans beryktade Kairotal till nutid, talar Obama och katastrof följer.

Vissa bedömare tror att president Obama och utrikesminister Clinton är så otroligt naiva att det gör dem oförmögna att förstå vad som händer i Egypten som ett resultat av att de undergrävt Mubarak-regimen. "


Sharpe fortsätter: "En berättigad fråga:
Tror de verkligen att nästa regim som kommer till makten kommer att ha intresse och hjärta för USA och Väst? Jag fruktar att Obama inte alls är naiv, utan han vet istället bara alltför väl vad han gör, för han är ivrig att främja makten i världen under det att han vill minska den i västvärlden och Israel, hur mycket oskyldigt blod som än kommer att flyta som följd.

Det är oundvikligt att Muslimska brödraskapet kommer att ta över och inleder en barbarisk islamistisk makt i Egypten som kommer att styra Suezkanalen, och visar ingen nåd mot sitt eget folk eller uppfattade fiender. "


****

Stjärnreporter gruppvåldtogs på Kairotorg
Publicerat 16 februari 2011 kl 07:14

Egypten. Lara Logan är en av TV-kanalen CBS mest kända utrikeskorrespondenter. Sydafrikanskan har tidigare rapporterat från såväl krigets Afghanistan som Irak. Att gå ut på Tahrirtorget i Kairo för att fånga folkmassans glädje efter Mubaraks avgång skulle dock visa sig vara ett misstag. En mobb på 200 firande araber samlades kring henne och hon utsattes för en brutal och utdragen gruppvåldtäkt.

5 kommentarer:

 1. Så fick vi då se "Brödraskapets" rätta ansikte.

  "RättsPatos"

  SvaraRadera
 2. Genom att säga till egyptierna att de måste ge efter för demonstranterna och inte använda våld mot dem, demoraliserade Obama den egyptiska regimen precis som Carter demoraliserade Shahens regim 1978-79.

  http://www.amnation.com/vfr/archives/018676.html

  SvaraRadera
 3. Våra inkompetenta och sinneslöa politiker i hela västvärlden bjuder för fan in precis ALLT slödder med muhammedanjävlarna i spetsen till dukade bord och VI skattebetalarna får stå för notan. Så tacka fan för att de köar för att ta del av detta frikostiga erbjudande. De har försökt i 1400 år att ta världen men då har de varit tvångna att slåss i sina försök och har misslyckats de har fått på truten varje gång. Men nu är det helt annat nu regeras västvärlden av hjärndöda inavel som är sååå in i helvete blåsta i päran så de går på precis allt som muhammedanslöddret slår i dom. Det är verkligen skrämmande att västvärldens folk har valt dessa idioter till sina ledare. Men det säger en hel del om hur det står till i skallen på den mentalt handikappade befolkningen i våra länder i väst. PURSVENSKEN.

  SvaraRadera
 4. Denna arma kvinna Lara Logan är inte den första och defenitivt inte den sista som får ta del av vad ISLAM står för. Hom hade i alla fall tur om man nu kan tala om tur att hon slapp undan med livet i behåll. Om man fick önska något så skulle västvärldens ledare få ta del av det helvete denna kvinna kommer att få gå igenom nu och i framtiden pga dessa satans jävla inavlade muhammedanapor. PURSVENSKEN.

  SvaraRadera
 5. Lara Logan fick precis vad många svensk blonda fjortisar bjuds på, så det kan vara dags att det visas upp över världen vad en liten blondin får utstå.

  Och i det här fallet är det särskilt ironiskt, för hon kom för att visa världen att Muhammedanien behöver demokrati, för det är det som de ropar på när de inte ropar på Allh.

  Men Allah kom och visade vägen för Muhammedanerna och Lara fick sin första lektion i kulturberikning.

  Något för världen att tänka på!

  SvaraRadera