fredag 18 februari 2011

Om misslyckandet med mångkulturalismen

Det värsta hotet mot mänskligheten

AUSTRALIEN riskerar att bli en nation av "etniska enklaver" som ovetande köper djur som slaktats "i Allahs namn" varnade ledande liberala parlamentsledamöter.

Öppna upp för en ny politisk debatt, menade förre migrationsministern Kevin Andrews och vände sig till de politiska ledare som misslyckats med att tala ut om uppkomsten av extrem islamism.

En annan ledande liberal, Mitch Fifield, varnade för faran med att "parallella samhällen" utvecklas så som har skett i Europa, där hårdföra muslimska grupper predikar sharialagar snarare än västerländska värderingar.

Senator Bernardi varnade för en växande "kulturell klyfta" i Australien där hårdföra anhängare av islam vänt ryggen till ”mainstream” värderingar. Ta tag i "extrem islam innan det är för sent", varnade den liberala riksdagsledamoten . Han nämnde tillkomsten av toaletter bara för muslimer vid ett Melbourne universitet och halal-metod för djurslakt som kulturella sedvänjor, som ska motverkas.

"Jag, för min del, vill inte äta kött slaktat i namn av en ideologi som är fast i sjätte århundradets brutalitet och är en styggelse till mina egna värden, sade han. Tackla "extrem islam innan det är för sent", varnade liberala riksdagsledamöter..

KANADA - Multiculturalism kommer att misslyckas: Tarek Fatah
Av Terry Davidson, Toronto Sun

En framträdande röst i Kanadas muslimska samfund anser att Storbritanniens premiärminister David Cameron var "rätt ute" när han insisterade på att den brittiska mångkulturalism har misslyckats.

Och precis som Storbritannien kommer Kanadas att misslyckas, menade Muslimska Canadian Congress´ grundare Tarek Fatah.

Han sade på måndagen att precis som Storbritannien har Kanada varit alltför tolerant och låtit muslimska invandrare bosätta sig i slutna samhällen, varav några predikar islamiska värderingar och ett hat mot väst.

"Den kanadensiska mångkulturella modellen har misslyckats, precis som den brittiska modellen har", sade Fatah.
Fatah menade att Kanadas liberala och konservativa regeringar driver en tolerant, passiv form av mångkulturalism som ett sätt att behålla röster.

"Nykomlingen finner tröst i hans eller hennes egen community", sade Fatah, "och när det finns stater som sponsrar mångkulturalism, finns det människor som tjänar pengar på marginaliseringen av dessa människor."

Läs mer

Uttalande av vår ”landsfader” Fredrik Reinfeldt angående halalslakt

”Det är mycket märkligt att stora företag inte ser till sitt eget bästa. Här har vi över 400 000 muslimer som lever i Sverige och som rättrogna muslimer vill ha sitt eget halalkött. Det finns ju en efterfrågan och det finns pengar att tjäna men de tas inte tillvara på det p g a okunskap eller i värsta fall fördomar.”

Läs om hur det var i Iran innan Khomeini

Varför tar vi emot muslimer men utvisar kristna?


11 kommentarer:

 1. Värsta hotet mot Sverige är trångsynthet och ren och skär dumhet. Man väljer om man är med dessa två hot och det är tragiskt att se du valt dessa.

  För vad händer om man inte passar in i din trånga referensram? Jag vågar inte tänka tanken.

  SvaraRadera
 2. Ja just Australien är ju ett mycket tydligt exempel på problemen med invandring. Där har ju urbefolkningen trängts undan till getton ute i öknen, medan invandrarna tagit över alla den bördiga marken längs kusterna.

  SvaraRadera
 3. Sverige är ju ett annat tydligt exempel på ett land där ursprungsbefolkningen (samer) trängts undan av invandrarna.

  SvaraRadera
 4. Jag undrar ibland över hur de som är såååå in i helvete positiva till mångkulturen lever i sin vardag. Kan det vara så att ERA egna liv är så bottenlöst tråkiga att NI måste berikas av allehanda slödder för att ERA egna liv skall få ett inehåll. Om det skulle vara så som jag tror har jag ett tips till ALLA ER ta och öppna upp ERA tråkiga men jag tror flotta hem för ett
  eller två av de sk ensamkommande flyktingbarn som samhället har svårt att placera. Med denna välgärning får NI spänning i tillvaron och som grädde på moset får NI även in mångkulturen i ERA trista och kulturlösa hem. Jag anser också att för att NI skall nå klimax i ER godhet skall NI med EGNA pengar stå för alla omkostnader som hör samman med dessa kulturberikares liv. Jag klarar mig alldeles utmärkt utan denna för samhället kostsamma kulturberikning och vill därmed INTE heller vara med att betala för denna utan det skall NI göra som har nytta och glädje av den och på fullaste allvar anser att den är till gagn för landet. För mig har mångkulturen aldrig levt den har för mig alltid varit fullständigt sten död. PURSVENSKEN.

  SvaraRadera
 5. Håller med PURSVENSK. Dessa falska människor som utåt är SÅ goda men som aldrig skulle öppna sina hem och GÖRA några goda gärningar - det skall vi stackars utarmade skattebetalare stå för.

  Den falske statsminister vi har idag är värre än någon makthavare vi haft tidigare i modern tid.

  Sen undrar jag vad den GODE? i sina egna ögon Joakim menar med sitt kryptiska inlägg. Kan du förklara dig litet närmre. Menar du att du själv inte är trångsynt och dum och att alla som inte tycker som du är det eller vad menar du?
  Amlitz

  SvaraRadera
 6. Kulturtönten Joakim platsar in bra hos de andra nissarna i verkstaden och där skämmer nog bloggaren ut sig, men tänk om hon inte vänder sig till er?

  Tänk om hon vänder sig till mig?

  Tänk om hon vänder sig till alla som har det som jag? Eller alla som över huvud taget inte står och kladdar med fingerfärger hela dagarna, dricker rödvin och citerar Lenin, och ömmar för Muhammedaner.

  Tänk om hon vänder sig till vanligt folk istället?

  Då skämmer hon tamefan inte ut sig, utan han kan med stolthet visa upp sina blogginlägg för den stora massan!

  SvaraRadera
 7. Håller även med Pursvensk. Dessa människor som lobbar för mångkultur är alla utan undantag till 99% falska hycklare hela högen. Det finn diverse olika epitet på dem ute på nätet, do-gooders, godhetsapostlar, halal-hippies och pladder-humanister. Det är alltid mycket snack och lite verkstad och tomma tunnor skramlar mest. Aldrig i livet att dom skulle ta emot skäggebarn i sina egna hem eller flytta till ett bostadsområde med övervägande kultureberikare. Dom sätter inte ens sina egna barn i allmänna skolor utan i privata friskolor för att undgå att dom egna ätteläggen blir kulturberikade. Förmodligen är dom egentligen inte alls måna om dom egna barnens hälsa. Nej vid gud, det kan hända mycket värre saker än så. Dom kan ju gud förbjude bli rasister eller rent av sverigedemokrater då.

  Det slutar inte ens där. Den dagen så kommunen råkar köpa in en av dom tomma villorna i deras fiiiina område och meddelar att dom tänker öppna ett boende för ensamkommande. Då är det dessa uber-hycklare som skriker högst i protest om att nu kommer värdet på deras villor att sjunka och det blir just dom som startar namninsamlings-kampanjer MOT boendet för skäggebarnen, sanna mina ord! Fy fan, äckligare människor än er finns inte!! Ni ska banne mig utvisas tillsammans med kulturberikarna!

  SvaraRadera
 8. Det finns inga PURSVENSKAR, eller PURXYZ av någon alls.

  Skandinavien var täckt av ett 1-3 kilometertjockt istäcke fram till för ca 12.000 år sedan.

  http://www.tacitus.nu/historisk-atlas/skandinavien/istiden.htm

  Allteftersom isen töade så flyttade vi människor efter.

  En sak vi kan vara säkra på är att istäcket kommer tillbaka. Då blir det åter igen dags att emigrera.

  SvaraRadera
 9. De första som kom efter istiden blev - sannolikt också med neanterthalgener - de människor som med tiden formade den svenska nationen. Givetvis med positiva influenser från övriga Europa. Så begreppet pursvensk har fog för sig.

  SvaraRadera
 10. Dennis Nilsson sa det finns inga Pursvenskar vi fyttade efter isen det är ju sant så mot detta har jag inga invändningar. Men livet på jorden lär om jag inte har fel ha uppstått ur en bakterie sen gick det X antal år så blev det till något ryggradslöst som levde i vatten sen gick det ytterliggare ett X antal år så kom vi upp ur vattnet upp på torra land. Och av detta blev det till sist männskor av kött och blod. Sen utvecklades vi olika pga på vilken plats vi bosatte oss på jorden. En del kom ju hit till det som är Sverige.Men under resans gång uppstod ett fundamentalt fel i utvecklingen hos vissa männskor. En stor del har stannat i bakteriestadier mentalt och dessa skall man på alla vis i världen hålla så långt borta från sig det bara går för man vill ju inte bli sjuk Sen finns det mängder av männskor som även in i våra dagar som helt saknar ryggrad. Det är denna grupp jag tror du Dennis tillhör de ryggradslösa. Men sen finns det här i Sverige många många som härstammar från de som kom först och det är alla dessa som är som jag själv PURSVENSKAR. Sen är jag så lyckligt lottad att jag har fått det alldeles speciella särdrag som Reinfeld anser vara kännetecknet för Svensk kultur nämligen barberiet. Så jag kommer nog i framtiden att kalla mig för den genuine PURSVENSKBARBAREN. Den dagen den sorgen när isen återvänder det finns betydligt värre saker i vår närtid att vara orolig för än en ny istid.

  SvaraRadera
 11. Vi ska göra upp med mångkulturalismen en gång för alla, och det ska vi göra genom att peka ut deras ledare och kräva fängelse eller deportering.

  Det är dags för en ny Mc Carthyism nu, och vi inom demokratirörelsen ska inte ligga lågt. Vi ska kräva att dem vi pekar ut också ska i fängelse eller utvisas.

  Vi ska visa oss mycket mer på offensiven än tidigare.

  Det är alldeles nödvändigt att åter rädda västvärlden med en ny Mc Carthyism!

  SvaraRadera