söndag 27 februari 2011

Rapport från landet Idyllien


Till redaktör Åsa Lempert, Giv Akt – se människorna

Från Sandor Herold, Malmö

Det sista numret av Vårt Malmö gav mig ett gott skratt när jag läste rubriken Det kungliga Seved.

Kung Karl Gustav var ju tydligen där och besökte den underbara mångkulturella stadselen Seved, Sofielund där den enda nationen som inte finns representerad torde vara den svenska bland de boende.

Några dagar innan kungen var där så visade man på TV 5 ett inslag av programmet Den hemlige miljonären där TV teamet som filmade inslaget från just det "kungliga Seved" blev hotade av trevliga representanter för nysvenskarna där så till den milda grad att huvudpersonen som var med i programmet inte vågade bo kvar i Seved utan fick ta in på hotell i en helt annan stadsdel. Tillmälen såsom försvinn, dra åt helvete snutar, här har vi våra egna lagar, ni har inte rätt att vara här haglade över TV-teamet. Kungligt så det förslår, eller hur?

Nej, jag cyklar ofta genom Seved på min väg till och från jobbet och jag kan konstatera att Seved inte är något annat än ett av många mångkulturella misslyckanden och ett av många bevis på förräderiet mot den egna befolkningen av våra egna politiker när man på detta sätt har upplåtit både bostäder, sociala resurser och andra insatser på folk som troligen aldrig kommer att kunna eller vilja tillföra det svenska samhället annat än ännu mera kostnader och sociala problem.

Samtidigt kan man idag i Sydsvenskan läsa om indragningar av frukostägg på ett äldreboende i Köping samt indragning av påtår på ett liknande boende i Hässleholm för gamlingarna. På de här boendena har man säkerligen inte det lika kungligt som i Seved.

Jag skulle vilja att nästa reportage om det kungliga Seved kunde ni väl göra en vacker och varm sommarkväll en vanlig vardag när de boende har ställt till med gatufest, s.k spontankultur, och där man ställer ut bord och stolar mitt på Rasmusgatan och spelar och dansar och dricker till långt efter midnatt. Alltså en tidpunkt då vanligt arbetande folk för länge sedan har gått och lagt sig. Dessa yttringar av s.k spontan mångkultur torde också vara en av anledningarna att svenskar knappast bor i Seved.

Rubriken till detta reportage kunde ju vara: Så här roar man sig kungligt på andras bekostnad i Seved.

Om ni sedan även denna gång kunde lura dit vår förvirrade konung som ju emellanåt har vissa besvär med att hålla reda på var han är och vad han läser så torde ju reportaget röna än mer uppmärksamhet än hans sista besök.

Till sist så har du mitt tillstånd att publicera detta inlägg tillsammans med mitt namn i nästa nummer av Vårt Malmö.
Dock tror jag knappast att detta blir verklighet.
Sandor Herold, Malmö

******
Vem bor i detta rara lilla torp? Här behöver man inte ransonera på vare sig kaffe eller frukostägg.


Från EKP:
Israelisk TV om Sverige
”Den välvilliga attityden till invandring i Sverige och västvärlden beror på skuldkänslor för Förintelsen och för kolonialismen. Det verkar som att det är de kristna som är de största pådrivarna av massinvandringen - och dessutom ofta eldsjälar för islam!

Vad har dessa 'kristna' för bevekelsegrunder, har de tagit Jesus ord om att vända den andra kinden till allt för bokstavligt? Är deras okunskap så stor? Allah är faktiskt inte densamme som Bibelns gud.

Det är alltså känslor av kollektiv skuld som ligger bakom invandringsliberalismen, inte det judiska folket, som antisemitiska konspirationsteoretiker påstår. Det finns få judar men många fler kristna. Det är ologiskt att judar skulle vilja ha invandring av folk från länder där judehatet är utbrett.

Bloggen 476 skriver bra om detta”

****

Ensamkommande flyktingbarn” från Björkuddens transitboende – misstänkta för sexbrott mot svensk flicka i Husbybadet.

Nyligen avslöjade sajten Politiskt inkorrekt en händelse som skedde på Husbybadet i norra Stockholm. En händelse som inte nämnts med ett enda ord någonstans i massmedia. Detta trots att samtliga stora dagstidningar har tagit emot uppgifter om saken från flera håll.

Denna icke-nyhet skedde söndagen den 20 februari. Två pojkar samt fyra flickor, samtliga etniska svenskar, befann sig på badet för att fira födelsedagskalas.
På badet befann sig också ett tjugotal män från Björkuddens transitboende i Solna. Detta drivs av det privata företaget Attendo.

Boendet är anpassat för barn upp till tjugo år, enligt företagets hemsida. Och hit räknas naturligtvis också personer utan id-handlingar, men som påstår sig vara barn.
(…)
En ganska generös definition av begreppet ”barn” alltså. Som omfattar både tjugoåringar och människor utan legitimation alls. Men Attendo vore de sista att klaga.

Sveriges kommuner betalar nämligen mellan två och tre tusen kronor per dag till företag som tar hand om sådana asylsökande. Industrin blomstrar, och bara i norra Stockholm finns två stora bolag – Attendo och Vårljus – som tillsammans omsätter mer än 150 miljoner årligen. (Dock inte enbart genom transitboenden). Dessutom har marknaden plats för ytterligare en aktör i samma område. Nyligen slog därför Carema upp portarna, och erbjuder liknande boende i Stockholms norrorter.

De 80 000 kronorna per månad som staten spenderar på varje enskild asylsökande är bland annat tänkt att användas till fritidssysselsättning, lek och utflykter.
Det var en sådan utflykt som Björkudden gjorde den 20 februari.

Innan man begav sig till badhuset hade personalen på Björkudden ett informationssamtal med de asylsökande männen. Under detta samtal förklarade man att de fick lägga band på sig, och inte tafsa eller våldta några av flickorna i bassängen. Att det vore en god idé att inte förgripa sig på medborgarna som bekostar deras uppehälle, och som förväntas ge plats åt dem i sitt land.
Björkudden har uppenbarligen lärt sig av andra flyktingboenden. Där har de asylsökande inte blivit informerade om detta. Vilket exempelvis resulterat i tafsningar och sexuella ofredanden när svenska flickor kommit för att sjunga luciasånger. Eller som Gullspång, där kvinnlig personal slutade på grund av alla sexuella kränkningar.
Läs hela artikeln

***

Mattias Gardell skriver i Aftonbladet: Per Albins bröder, Muslimska brödraskapet vill bygga ett folkhem - inte ett nytt Iran:

"Två försök att begripliggöra Brödraskapet genom att likna dem vid företeelser i det svenska politiska landskapet har av bland andra Dilsa Demirbag-Sten, Anna Ekström, Jonas Lundberg och Fredrik Malm tolkats som skönmålningar: Jan Hjärpes liknelse med KD och min term 'folkhemislamism'. Hjärpe brukade liknelsen då Brödraskapet liksom KD är ett socialkonservativt mittparti där omsorg om varandra, familj och moral står högt på dagordningen och där man breddat sig mot andra trosgemenskaper.[...]I en studie från 2005 lanserade jag termen folkhemsislamism som bild för vad islamdemokrater säger sig eftersträva. [...]Som term beskriver 'folkhem' det sociala välfärdssamhälle Brödraskapet säger sig vilja realisera.

Samhällsekonomiskt eftersträvas en kapitalism med vänligt ansikte, där fri företagsamhet kombineras med ett progressivt skattesystem för att möjliggöra en utbyggd allmännytta där varje medborgares rätt till mat, vatten, bostad, sjukvård och utbildning skall garanteras. Den goda staten skall byggas med gradvisa reformer, inte väpnad revolution."

***

Först en rejäl pension

Bakgrund:
Anitra Steen, statsministerfru och systembolagschef, har varit framgångsrik. Hon har rott iland ett pensionsavtal som överträffar det mesta - trots nu hård konkurrens!
Vid ATP-omröstningen 1957 använde socialdemokraterna en affisch om trygghet på ålderdomen för svenskar i allmänhet. Idag gäller det något annat...

Tidningen Affärsvärlden, den 14/3 -06:
"Anitra Steen har rätt att gå i pension vid 60 års ålder, år 2009. Hon kommer då att ha suttit på sin post i tio år. Och totalkostnaden ör Systembolaget och skattebetalarna kan bli hög. Det tidigare pensionsavtalet ger henne alltså rätt till 70 procent av slutlönen från år 2001, 1 660 000 kronor.

Beloppet är indexerat, det vill säga det räknas upp med inflationen. Sedan början av 2001 och fram till idag har konsumentprisindex KPI, stigit med cirka 7 procent. Räknat på en ökning på totalt 10 procent från 2001 till 2009 kommer den pensionsmedförande lönen ha stigit till drygt 1,8 miljoner. Det betyder att Anitra Steen får ut 1,3 miljoner om året eller totalt 28 miljoner om hon når medellivslängden 82 år."

"Totalkostnaden för Anitra Steens lön, förmåner, pensionspremier under vd-tiden samt pensionsbetalningar livet ut hamnar på minst 55 miljoner kronor, enligt Affärsvärlden. beräkningar. Det ger en totalkostnad för skattebetalarna på 5,5 miljoner varje år hon varit vd."

Anitra Steens otroliga pension inte bara kostar mycket för skattebetalarna skadar arbetsmoralen medborgare i allmänhet. Den bryter dessutom gällande regler.
Affärsvärlden:

"Avtalet strider mot statens riktlinjer på flera punkter. Där anges att pensionsåldern ska vara mellan 62 och 65 år. Högsta för förmånsbestämda pensioner är satt till 32,5% inkomster över 20 basbelopp."
Ändå godkändes pensionen för statsministerfrun.


dn ex ex ex ex svd svd svd dn dn ex hd sk ek ab vf lt gp

3 kommentarer:

 1. Har man bara tillräckligt rymliga samveten så ligger förmögenheterna framför fötterna på en.
  Göran Persson har en gång uttryckt "den som är satt i skuld är inte fri" detta tycker jag låter fint men han själv lever inte som ha lär.
  Men han behöver ej heller göra så för de miljon skulder som paret Persson har är en KISS I NILEN i förhållande till vad de drar in per år. Anitra Steen satt i ett debattprogram och försvarade sin höga pension med orden att hon ansåg sig var värd pengarna. Och såg man till hennes ansiktsuttryck så menade hon vad hon sa det fanns inga spår av blygsel där inte. Tyvärr börjar folk i gemen med rymliga samveten få upp ögonen på de förmögenheter som bara ligger och väntar på att bli utbetalda. Så det finns idag mindre nogräknade företagare som mer än gärna ställer sina tjänster till förfogande inom den mycket lönande och kraftigt expanderande och helt risk fria invandringsindustrin allt finansierat av oss folket och skattebetalarna. PURSVENSKEN.

  SvaraRadera
 2. Israelisk TV har fått för sig att det är skuldkänslor som lett till den här makabra invandringen.

  Då är det bra, det som redovisas under, att det är rent profitintresse som driver landsförrädarna!

  SvaraRadera
 3. Girighet är en av dom sju dödsynderna så vi vet vart dom är destinerade...

  SvaraRadera