torsdag 3 mars 2011

Början till slutet för svenska folket

"Se de här personerna som en hjälp för att bygga Sverige", uttalande av Fredrik Reinfeldt.

Från Aftonbladet:

"Historisk" enighet om migration

ÖC den 3 mars

Regeringen har tillsammans med Miljöpartiet (MP) träffat en överenskommelse om migrationspolitiken.

Regeringen och Miljöpartiet har gjort en heltäckande ramöverenskommelse om migrationspolitiken.

Statsminister Fredrik Reinfeldt kallar överenskommelsen historisk.

-Den lägger en långsiktig grund för en human rättssäker och ordnad migrationspolitik, sade han vid en pressträff i dag.

Han sade också att överenskommelsen markerar ett vägval för Sverige.

-Vi fortsätter på en väg mot en humanitet och ordning, det här är ett vägval som stänger dörren för främlingsfientliga krafter.

Partierna är överens om att det finns ett problem med identifikationskraven för anhöriginvandring, säger Mikaela Valtersson (MP). Det gäller till exempel familjer från Somalia som har svårt att återförenas. Möjligheterna till identifikation ska förbättras, till exempel med DNA.

Man ska också inrätta ett oberoende migrationsforskningsinstitut.

Centerledaren Maud Olofsson poängterar vikten av att kombinera migrations- och arbetsmarknadspolitik och hänvisar till den utredning om cirkulär migration som leds av Mikaela Valtersson.

-I dag är det att vara anställd som gäller, men oavsett om man är anställd eller startar ett företag ska man ha möjlighet att komma till Sverige och bidra.

-Se de här personerna som en hjälp för att bygga Sverige.

Fredrik Reinfeldt väljer uttrycket "stänga dörren", med tanke på Sverigedemokraterna.

-Vi som tror på att människor ska kunna röra sig över gränser och söka sig ett bättre liv någon annanstans har gjort den här överenskommelsen.

-Vi stänger dörren på det enda område som de egentligen bryr sig om och vill ha inflytande över.


I Correspondenten den 1 mars kan vi läsa om Anab Mohamed Muhamud, en somalisk kvinna, som nu bor i Kisa i Östergötland. Hon saknar sina nio barn och man som finns kvar i Etiopien. Hon har inte sett sina anhöriga på över ett år. Denna artikel finns inte på nätet, tyvärr. Vid sin flykt från islamistgerillan Al Shabab fick hon med sig sin tioårige son. Hennes barn och hennes man lever nu ett instängt liv i Etiopien. Barnen kan inte gå i skolan och är sjuka osv.

Men nu blir det alltså fritt fram för alla som vill komma hit att som det heter ”bygga Sverige”.

Även papperslösa skall nu få vård i Sverige.

Vi vet ju vad Maud Olofsson tycker om svenskarna:

Svensken lat, lågt utbildad och åldrig – enligt Maud Olofsson.

Maud Olofsson har också uttalat att Sverige ska bli ett nybyggarland. Är det så att invandrarna ska överta det svenska jordbruket?

Redan Göran Persson på sin tid gav klartecken för islamiseringen kan man förstå av en artikel i DAGENS NYHETER 990214.

”Dagens system för flyktingmottagande är alltför inriktat på socialpolitiska åtgärder och för lite på företagande. Resultatet blir bidragsberoende. Det här systemet bör skrotas. I stället bör vi samordna flyktingmottagandet med stödet till orter som är på väg att avfolkas. På så sätt kan vi stimulera driftiga flyktingar att bosätta sig i Norrland. Invandrarna måste ses som ett nationellt tillväxtinstrument.”

Ut med svenskarna in med de ”driftiga” flyktingarna. Varför är de inte driftiga i sina hemländer?

Det finns anledning att påminna om vad Houari Boudienne,, algerisk president 1976-1978, sade i ett tal i FN:s generalförsamling 1974:

”En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder”


VAD ÄR LÖSNINGEN FÖR SVENSKA FOLKET?

Den osynliga journalisten har skrivit två oerhört bra artiklar. Den ena har rubriken ”Varför massinvandring” och den andra ”Ställ Reinfeldt inför krigsrätt”. Läs dem noga så förstår ni att svenska folket har inte en chans om vi inte gör något NU.

6 kommentarer:

 1. Om det är något vi måste få igång innan valet 2014 är en rörelse som inte viker för att ta strid och uppföra sig ostädat.

  Vi behöver folk som angriper Muhammedanstallarna (Moskéerna)och kastar ägg och tomflaskor på dem, skitar ner väggarna och liknande.

  Staten kommer att försvara Muhammedanpacket genom att åtala svenskpatrioterna för hets mot folkgrupp, men det är bara att skita i.

  Blir de instämda till tingsrätten så är det bara att skita i att komma, böter betalar man inte, och om det blir fängelse så är det väl bara att krypa in i buren, och därmed har Sverige fängslat sina första politiska fångar som vi kan skriva om på bloggarna.

  De kommer ut igen och fortsätter kampen för ett fritt Sverige på precis samma sätt eller ännu tuffare. Det är vår enda chans. Jag kommer att stödja sådana här aktioner helhjärtat.

  Jag stödde också lasermannen II i Malmö på min blogg, och gav mig inte förrän det hela var över.

  Jag tycker fortfarande att han som sköt mot Muhammedanpacket är en hjälte, även om han är aldrig så förvirrad eller vad man än säger om honom.

  Sådana här aktioner får inte stöd av SD, men hur skulle SD kunna stödja någonting sådant? Då hade ju inte de heller räknats som rumsrena.

  SD kör sitt race, och gör det bra. Men det behövs några andra som kör sitt eget speciella race, och som är antinazistiska, väl att observera.

  Det finns nazister överallt, så det är inte bara små grupper utanför riksdagen som kan kallas för nazister, även de sju sammanflätade partierna, Sjuklövern(nn) är nazister. Så det är viktigt att man verkligen är antinazist och håller stenhårt på det.

  För kampen mot Muhammedanerna är en antinazistisk kamp!

  SvaraRadera
 2. För en halvtimme sedan höll jag på att svimma när jag fick höra nyheterna vad alliansen nu hittat på för att nita Sverigedemokraterna. Vuxna s.k. politiker som hatar den egna befolkningen och håller på att byta ut oss svenskar mot personer från alla jordens hörn och särskilt mot somalier verkar det som. Det kommer kosta skattebetalarna 1,7 MILJARDER.

  Alla sk ”papperlösa” skall få vård, skola, kunna skaffa företag osv. – dvs ha alla fördelar som infödda pursvenskar, samtidigt som sjuka pursvenskar skall sättas på plats att arbeta fast de knappt kan stå på benen.
  Denna regering har tappat all form av sunt förnuft och vi svenskar borde byta ut dem snarast.
  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Apropå Peter Mangs, på 70 och 80-talet så tyckte ju kulturetablissemanget att Dirty Harry-filmerna var fascistoida. Det är bara tramsigt det där. Jag skiter fullständigt i vad kultur-marxisterna tycker och anser om någonting överhuvudtaget. Vanligt folk gillar Clintan och hans filmer och många tycker säkert också att Mangs är en hjälte eller kanske snarare anti-hjälte. Det är möjligt att Mangs har psykopatiska drag men det har så fall landsförrädarna också och dom är sju resor värre än Mangs.

  SvaraRadera
 4. Ja vafan, jag har ju gett honom en guldstjärna på min blogg för hans agerande, och den tar jag inte tillbaka. Den har han väl förtjänat, oavsett om han är en psykopat som dem i sjuklövern(nn)!

  SvaraRadera
 5. Namninsamling för folkomröstning beträffande
  invandringen.
  Senaste utspelet beträffande gratis vård till
  avvisade flyktingar är droppen som kommer bägaren att rinna över. Gå in på länken och skriv på.

  http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=5329

  SvaraRadera
 6. The Canon 5D Mark III is far better at high ISO than the Nikon D4,
  period. Canon's deal with detection can acknowledge as much as. While recording, you can also change the audio levels by using the touch wheel, so if the audio is riding a little too high, you can change on the fly.

  Feel free to visit my webpage ... canon eos 5d mark iii

  SvaraRadera