onsdag 9 mars 2011

Den nya världsordningen


Vad händer i samhället?

Världsregeringen och psykiatrins hemliga agenda
Det har varit omfattande, systematiska kränkningar av mänskliga rättigheter av amerikanska psykiatriker, psykologer och neurokirurger under hela andra halvan av nittonhundratalet.

Dessa brott har inträffat i ledande medicinska skolor med medel från Central Intelligence Agency (CIA) och den amerikanska militären. Experimenten har omfattat hjärnelektroder, LSD, hypnos, skapandet av manchuriska kandidater, utveckling av biologiska, kemiska och nonlethal vapen, och implantation av falska minnen och skapande av minnesförlust. Många experiment har gjorts på ovetande civila och utan de inblandades dokumenterade samtycke, utanför tillräcklig översyn, eller presentation för försökspersoner, eller någon meningsfull uppföljning. Eftersom sådana hemligstämplade, tankekontroll program utan tvekan pågår, bör det finnas krav på offentlighet för psykologer och psykiatriker att presentera eller offentliggöra inom de ämnesområden som rör CIA och militära kontrakt, precis som det finns för civila i relationer med läkemedelsföretagen. Originallänken finns här: ingentaconnect”

(…)

”Alva Myrdal tog över psykologiseringen av skolan till Sverige.

Barbro Westerholm (fp) är en av dem som för traditionen vidare med sitt engagemang idag i den obskyra föreningen Sfph – psykföreningen som förespråkade rashygien.

Syftet med Sfph är:
´Vi arbetar i bakgrunden som idégivare och riktar in oss på nyckelpersoner, på dem som jobbar i vården, barnomsorgen och skolan.´

(…)

Läs mer i kapitlet ”Den hemliga agendan” ur boken ”Välkommen Du Sköna Nya Psykiatriska Värld”:
http://www.kmr.nu/pdf/den-hemliga-agendan.pdf

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Barbro Westerholm, folkpartist och ”demokrat”. Hon villinte delta i en debatt med Sverigedemokraterna och Barbro Westerholm har också framhållit hur viktigt det var med ritualslakt, d.v.s. halal- eller kosherslakt.Från Wikipedia:
”Myrdals såg en framtid med “skärpta kvalitetskrav” gällande "folkmaterialet" framför sig och som ytterligare ett verktyg att möta dessa krav kommer Myrdals även in på frågan om tvångssterilisering som ett profylaktiskt (förebyggande) instrument.”

Alva och Gunnar Myrdal var hängivna socialdemokrater!


Antikrists änglar – vilka är det?

Läs om det osynliga och synliga frimureriet, Vem är vem och Den globala elitens förlorade själ.

2 kommentarer:

 1. Tack för boken, det ska bli intressant att läsa den.

  Apropå Socialdemokraternas sanna natur har SD-kuriren gett ut en bok som visar vad för skelett som sossarna har i sin garderob. Men det går inte att komma fram till SD-kuriren så nu har jag tröttnat och själv ordnat med en nedladdning av boken.

  Så läs om socialdemokraternas sanna natur genom att klicka på nedanstående länk och spara den på din dator:

  http://www.pr-publishing.com/1234/socialdemokraternas_sanna_natur.pdf

  SvaraRadera
 2. Vill vi som svenskar förändra vår och nationens
  flyktingpolitik: Skriv under namnlistan beträffande
  krav på folkomröstning gällande invandring och alla förmåner
  dessa får på svenskarnas bekostnad,
  Länk namninsamling nedan:

  http://namninsamling.se/index.php?Forum=Forum&sida=2&fnvisa=forum&nid=5329

  SvaraRadera