fredag 18 mars 2011

En olycka kommer sällan ensam

Många vill nu lämna Japan

Katastrofen i Japan
Det är inte nog med mardrömmen i Japan, nu kan en jordbävning inträffa i Kalifornien och i Libyen är det nu inbördeskrig.


Kalifornien har många aktiva brytningslinjer i jordskorpan och kan få komma att lida sin mest katastrofala jordbävning på länge.

Jordbävningskatastrofen i Californien 1906 - San Francisco

Mest olycksbådande i denna rapport är att man menar att staten Kalifornien kan vara på väg att drabbas av den mest katastrofala jordbävningen på årtionden, eftersom nya rapporter för denna region visar att massdöd av miljontals fiskar nu sker jämförbart med den mass-strandning av valar som skedde på Nya Zeelands stränder dagar före förstörelsen av Christchurch den 22 februari.

Några av de döda fiskarna i den marina hamnen i Redondo Beach, Kalifornien.

Läs hela artikeln

Slaget om Libyen

”Charmknutten” Muammar Gadaffi höll ett tv-tal i tisdags och yttrade bl.a. följande:

”Frankrike lyfter nu huvudet och säger att det vill slå mot Libyen. Slå till mot Libyen? Det kommer att vara vi som slår mot er! Vi slog er i Algeriet, i Vietnam. Vill ni slå oss? Kom hit och försök!”

Vidare:

”Storbritannien existerar inte längre. Det är en spillra av vad det en gång var. Det föreslår en attack mot Libyen. Har vi en gemensam gräns? Är ni vår förmyndare? Med vilken rätt då?”

Visst är det så att Storbritannien inte finns längre. Det arbetade Tony Blair och Jack Straw mycket med. Att förstöra brittiska värderingar för alltid och de har lyckats.

Det är ett förräderi som saknar motstycke. Det brittiska folket skulle precis som svenska folket benämnas som rasister, om de ifrågasatte den enorma massinvandringen.

Läs mer

Så här sade Houari Boudienne,, algerisk president, i ett tal i FN:s generalförsamling 1974:

”En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder”


svd dn gp gp gp svd dn dn gp gp svd svd svd ab svd gp gp svd svd svd gp gp svd svd svd svd dn ab gp gp dn ab ex ab vg gp svd gp gp ex b gp gp gp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar